Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar kuzenimin suyu bitmiş
suni sancıya başlamışlar
bi gelişme olmazsa sezeryana alıcaklarmış
böyle diken üstünde beklemek ne zormuş :18::18:

eminem canım benim hoşgeldin. yahu bir tutturamıyoruz şu saatlerimizi. benim çıkmamam yakın geliyorsun hep

eminem canım benim hoşgeldin. yahu bir tutturamıyoruz şu saatlerimizi. benim çıkmamam yakın geliyorsun hep
esram valla ben sabah hep burdaydım
sonra işlerim vardı başım kalabalıktı giremedin bebekim nasılsın bugün bakalımmm
selam kızlar emine adet oldun mu?

YOK YAVRIMMM OLMADIM
ALTIMI BAĞLADIM BEKLİYORUM

esram valla ben sabah hep burdaydım
sonra işlerim vardı başım kalabalıktı giremedin bebekim nasılsın bugün bakalımmm

YOK YAVRIMMM OLMADIM
ALTIMI BAĞLADIM BEKLİYORUM

iyiyim kuşusu sen nasılsın? sonunda hafta sonu geldi çok şükür. şimdiden iyi tatiller sana

nerdesiniz beeee ben geldim herkesler kaçıştı bir taraflara
alooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww hhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kıslar size diyodum ya göbegimde kırmısı noktalar cıktı. hormon haplarından mıs o içenlere duyurulur yan etki yapıyomus benim öle oldu. kendimi kabak bibi hıyara benzetiyorum hormon ala ala. dktora gittim geldim simcikte bunu ögrendim.
neskafeeeeeeeeeeeeeeee

allah allah ilk defa duydum ben bunu peki içmeye devam mı?

melisam ya valla şu ilaçlardan tiskindiğimiz konusunda haksızmıyız herşeyimizi alt üst ediyo işte
bende yeni öğrenmiş oldum doktor ne dedi kızzz başk çabık söyle

melisam ya valla şu ilaçlardan tiskindiğimiz konusunda haksızmıyız herşeyimizi alt üst ediyo işte
bende yeni öğrenmiş oldum doktor ne dedi kızzz başk çabık söyle

cildiyeciydi len gittigim ne dicek baksa.
kadın dogumcumu bulamadımki bugün ben bak yine aklıma geldi bipppppppppppppppppppppp bibibibp pp
len yokm u yine adet hadi insalllahhhhhhhhhhhhhhh
ben olcak sanırım gögüsler acımaya basladı

hay bende o doktorunnn biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
yok kız yok daha gelen giden yokkk
ama çok sürmez hevesimi kursağımdaa koyar yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…