fenasın fena akıl vermiycem dedim ama ben kocamın hiçbir şeyine zarar vermem, onu o kadar kızdırırım ki o telefonundan alır hıncını. Kaç telefon heba oldu benim yolumda bilinmez birde güneş gözlüğü oda güzel oluyor haberin ola hehe
merhaba kizlar nasilsiniz bakem....
ikili testimin sonucunu aldim dr umla konusdum cok sukur bi sikinti yokmus. bir ay sonraya konntrole gel dedi bende esim gelince gitmeyi dusunuyorum hemde cinsiyetini ogrenmis oluruz bizden bole herkes iyidir umarim.
Merhaba canim
İkili testimiz var da Çarşamba sabah
Onun icin bekliyorum
Sem nasilsin fistigim
bak sen ziilloşa sormuyormuşHeee bize ha tavir ha kizzzzzz merak ettik ama sormayiz biz bebik olsa hemen sorariz ama tedavi amaciyla gidiliyosa pek sormuyoruz istemeden moral bozmayalim gibisinden anla iste :)
ben birine cevap yazmıştım sanırım o senmiydin yoksaben yazdım bi kerem taam mı
aşagıda ismini görmüştüm yazdım sen cevap yazmadın
ikinci bızzzzzzzzzzzzzzttttt]
bızzzzıtttt hoşgeldiiinnn
gözün aydın, sonuna kadar tertemiz gelsin sonuçlarınız inşallah
kutumada kukumada kurban ederim ben onu .
Allah Allah 10 günü daha koyu giderek silikleşmiş nedenki benim silikten koyuya gitti bak koyaımda sende gör balım benim:44::44:
hee anladım gülüm 2 test çok öenmli diyolar ama merak etme bitanem hayırlısıyla sorun çıkmıyck canımıniçi
Yuru be kim tutar seni bu gidisle sen parcalayacan o dru drmu degistirsen ki acep :)
bak sen ziilloşa sormuyormuş
ben tedaviye başlamadım ki bi kere
ben birine cevap yazmıştım sanırım o senmiydin yoksa
ikinci bızzzzzzzzzzzzzzttttt
yani giderek koyulaşır bebeğim ama yani biraz tuhaflık var gibi ama bekleyelim yap sen devam et ona göre aslında ferdam çok iyi anlar gelince bir ona sor emi bende yeniyim bu ay başladım yaa yanlış bilgilendiririm belkikuzucum aslında en koyusu 11. gün olan ama oda diğer çizgiye göre soluk yani negatif. 8,9 da da yaptım ama onlarda yokla var arası gibi idi anlamadım bende. belki 2-3 gün sonra koyulaşır diye umutla bekliyorum. normalde ben en erken 11. gün en geç 16. gün yumurtluyorum diye biliyorum adet döngüme göre. bakalım bugün yarın kıpkırmızı olmasını umuyorum. Aslında dün şeffaf akıntıda gelmişti ama koyulaşmadı kör olasıca
amin sendede balımSagol bitanem
Allah razı olsun
kıslar aksam esimle samimi bi arkadsaımızdaydık. 7, 8 aylık bebesi var. kendi cocugum gibi sevdim onu. öpüyorum diye babası ne biçim öpüypn dedi bi gücüme gitti biliyo bizim cocuk problemimiz oldugunu. ey göbişinde bebişi olana annecikler siz sakın ole yapmayın emi dikkat edin. normal sartlarda bu laf hiç gücüme gitmez ya ama bende stresli sıkıntılı ve ozellikle bebek konusu olunca lafa cook takıldım nasıl aktı gözümden yaslar engel olamadım. sabah kalktım yine o lafını haturladım ve hala gözüm doluyodu.cok üzüldüm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk. ya ne olcekki opmekten 1,2 aylık bebek degil ya kocaman olmus artık.
Eki Görüntüle 389866 Eki Görüntüle 389867 Eki Görüntüle 389869 Eki Görüntüle 389870 canım telde resimler yoktuı eklentilerden aldım ama en silik olanı 16. günümde olandı diğerleri öncekiler işte
kıslar aksam esimle samimi bi arkadsaımızdaydık. 7, 8 aylık bebesi var. kendi cocugum gibi sevdim onu. öpüyorum diye babası ne biçim öpüypn dedi bi gücüme gitti biliyo bizim cocuk problemimiz oldugunu. ey göbişinde bebişi olana annecikler siz sakın ole yapmayın emi dikkat edin. normal sartlarda bu laf hiç gücüme gitmez ya ama bende stresli sıkıntılı ve ozellikle bebek konusu olunca lafa cook takıldım nasıl aktı gözümden yaslar engel olamadım. sabah kalktım yine o lafını haturladım ve hala gözüm doluyodu.cok üzüldüm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk. ya ne olcekki opmekten 1,2 aylık bebek degil ya kocaman olmus artık.
bu durumda sen hangi günler çalışma yaptın 15-16-17 imi 13-14-15-16 mı, bakalım belki benimde artık bugün koyulaşmaya başlar diye umuyorum.
gülüm benim 11. gün oldu 12.gün 14.15.16 günlerde oldu ama ovucanı 12. günden başladım 16.günde bıraktım silikleşti boşa yapmaya gerek kalmadı bana göre açıkçası halvette olmadı o günden sonra bugün 20. günüm işte
teşekkürler kuzusu, bende bu akşamki sonuca göre bakcam çalışma takvimime ama aslında dün hafif akıntı başladı diye her halükarda bu hafta sonunu tam kadro geçiririz diye düşünüyorum ne olur ne olmaz ama dimi? Sizin bu tempodan sonra olmaması normal. Bir nefes almak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?