Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elif 13904 sayfaya ovuları koydum baksana bi. bunlar bir koyulaşıyor bir açılıyor ama hiç tam anlamı ile kızarmıyorlar.

kadiniz hakliyiz :))) benimki gunes gozlugu kullanmaz ben kullanirim ama dunyanin parasini verdim gecen sezon kendiminkini kiramam bisey yaparsa gozum tekerleklerde bu sefer en az 100 tl mis tanesi 4 tanesi 400 tl yapar ayagini denk alsin yani :))

kizzzzz serbest beta kac cikmiş senin kan sonucunde de hele

Heee bize ha tavir ha kizzzzzz merak ettik ama sormayiz biz bebik olsa hemen sorariz ama tedavi amaciyla gidiliyosa pek sormuyoruz istemeden moral bozmayalim gibisinden anla iste :)
bak sen ziilloşa sormuyormuş
ben tedaviye başlamadım ki bi kere

ben yazdım bi kerem taam mı
aşagıda ismini görmüştüm yazdım sen cevap yazmadın
ben birine cevap yazmıştım sanırım o senmiydin yoksa

]

bızzzzıtttt hoşgeldiiinnn
ikinci bızzzzzzzzzzzzzzttttt

Allah Allah 10 günü daha koyu giderek silikleşmiş nedenki benim silikten koyuya gitti bak koyaımda sende gör balım benim:44::44:

kuzucum aslında en koyusu 11. gün olan ama oda diğer çizgiye göre soluk yani negatif. 8,9 da da yaptım ama onlarda yokla var arası gibi idi anlamadım bende. belki 2-3 gün sonra koyulaşır diye umutla bekliyorum. normalde ben en erken 11. gün en geç 16. gün yumurtluyorum diye biliyorum adet döngüme göre. bakalım bugün yarın kıpkırmızı olmasını umuyorum. Aslında dün şeffaf akıntıda gelmişti ama koyulaşmadı kör olasıca

kıslar aksam esimle samimi bi arkadsaımızdaydık. 7, 8 aylık bebesi var. kendi cocugum gibi sevdim onu. öpüyorum diye babası ne biçim öpüypn dedi bi gücüme gitti biliyo bizim cocuk problemimiz oldugunu. ey göbişinde bebişi olana annecikler siz sakın ole yapmayın emi dikkat edin. normal sartlarda bu laf hiç gücüme gitmez ya ama bende stresli sıkıntılı ve ozellikle bebek konusu olunca lafa cook takıldım nasıl aktı gözümden yaslar engel olamadım. sabah kalktım yine o lafını haturladım ve hala gözüm doluyodu.cok üzüldüm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk. ya ne olcekki opmekten 1,2 aylık bebek degil ya kocaman olmus artık.

canım telde resimler yoktuı eklentilerden aldım ama en silik olanı 16. günümde olandı diğerleri öncekiler işte

yani giderek koyulaşır bebeğim ama yani biraz tuhaflık var gibi ama bekleyelim yap sen devam et ona göre aslında ferdam çok iyi anlar gelince bir ona sor emi bende yeniyim bu ay başladım yaa yanlış bilgilendiririm belki
Sagol bitanem
Allah razı olsun
amin sendede balım

melisam üzülme kuzum kalbini temiz tut işte el ne anlar derdinden terbiyesiz denirmi öyle ne oluak yani sevmişşin ne güzel işte gülüm benim sakın üzülme emi:26:

Canim uzme sen canini terbiyesizlik etmis ama bazi kulturlerde yaparlar oyle cocuk problemi olana gostermzler bile nazari degermis diye kiz elin bebesini ne seviyon canin bebe sevmek istiyosa cik gel 2 ay kaldi ben doguracam cikis yaptigi gibi opebilrisin datlummmmm kaymaklummmmm

bu durumda sen hangi günler çalışma yaptın 15-16-17 imi 13-14-15-16 mı, bakalım belki benimde artık bugün koyulaşmaya başlar diye umuyorum.

gülüm benim 11. gün oldu 12.gün 14.15.16 günlerde oldu ama ovucanı 12. günden başladım 16.günde bıraktım silikleşti boşa yapmaya gerek kalmadı bana göre açıkçası halvette olmadı o günden sonra bugün 20. günüm işte

Kizzz kan sonucunda serbest beta hcg ne cikti gor beni duyyyy sesimi alowwwwwww

teşekkürler kuzusu, bende bu akşamki sonuca göre bakcam çalışma takvimime ama aslında dün hafif akıntı başladı diye her halükarda bu hafta sonunu tam kadro geçiririz diye düşünüyorum ne olur ne olmaz ama dimi? sizin bu tempodan sonra olmaması normal. bir nefes almak lazım :)

rica edrim kzuum benim muhtemelen senin koyuşlaşıcak yani mesela ben geçen ay 20-21 günlerde yumurtladım baya geç bu ayda baya erken her ay aynı olmuyo işte düzenzilik bilemm ne sen yapmaya devam et daha erken seninki gşit gşde koyulaşacak inş hayırlısı olsun gülüm benim valla sormna artık gözüm halveti bırak herifi görmk istemiyo o derece 3 gün üst üste en hassa zaman diye ne eşimde kaldı derman nede bende dedim yetti gayri daha da gelmezse gelmesin anam bu güsişle bende iş kalmayacak gelsede yani

Canim ya her seyde vardır bir hayir
Umarım icinin acımasına karşılık
Yukarısı da sana bol bol opturecegin
Bir bebis verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…