Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlaarrr biri beni durdursunnn kizarmayi yaptim anammmm nasil menemen koktu burnuma kalktim bide onu yaptim ben 50 kg alacam bu gidisle :)))

Kizlaarrr biri beni durdursunnn kizarmayi yaptim anammmm nasil menemen koktu burnuma kalktim bide onu yaptim ben 50 kg alacam bu gidisle :)))...

Kizlaarrr biri beni durdursunnn kizarmayi yaptim anammmm nasil menemen koktu burnuma kalktim bide onu yaptim ben 50 kg alacam bu gidisle :)))

:)) geliyorum ben yardima tek basina yiyemessin onlari
benimde bazen nasil gözüm dönüyor
önüme ne gelirse hepsini silip süpüresim geliyor

:)) geliyorum ben yardima tek basina yiyemessin onlari
benimde bazen nasil gözüm dönüyor
önüme ne gelirse hepsini silip süpüresim geliyor

Gel anammmm gel valla kafayi siyirdim sabah yataktan cikarken kurabiye yapcam diye kalktim sonra zor frenledim kendimi arkasindan kizartma yaptim sonra menemen ben evde durursam bugun evdeki butun stoklari tuketirim :))) kocamin yanina gidicem aradim gel al beni diye :))

yokdaa 22 gibi bekliyorum bana çooook zuzn geliyo ondan öyle didim
şunun şurasında 8 gün kalmış kızz
hadi inşallah gelmiştir meleğinnn
carttttt diye ayiririz
insallah pozitif cikar cnmm heyecanlandim bak simdi
efett carrtt diyee
inşallah azram ya valla sitres yaptım kendime yine ya hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah

birde aldığım marka nimo diye bir marka yani ocak ayında beni yanıltan marka değiştirsemmiki :26:
adresi versenee bana sennn
inşallah canım 2. ler 3. ler hatta 4. ler gelir Allah isteyene istediği kadar verir inşallah....

hoşgeldin canım yok bana rabbim 1 tane daha verirse yeter fazlasında gözüm yok rabbim olmayanlara nasip etsin

hava al gel en iyisi yoksa 1 aylik yemegi pisircen sen

Son düzenleme:
bende poğaça yapcam birazdan o yüzden kahvaltıyı hafif yaptım kızlar oflu kaçta gelcek bilen varmı?

canim degistir bence de simdi ne ciksa o teste inanmiycaksin
insallah hayirlisi olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…