Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım işte ben devlete gidemiyorum yaaa..
ben gittim oraya 8 ay önce inan psikolojimi bozdular..eşim az kalsın doktoru dövüyordu..
gittim tahlillerimi götürmeye.verdim adam dediki bunlarda eksik var..
bende dedim ne eksiği siz sonuçlara bakın bana ne olduğunu söyleyin..demez mi bana sen hepsini yaptıracaksın..biz bunları proflara vericez tüp bebek sırasına gireceksin dedi.
bende nasıl olur bnm sorunuum ne onu söyleyin dedim.adam demez mi sorunun çocuğun olmuyor iste sorunun o dedi (aşağılayıcı bir dille)..bende elinden aldım ve çıktım odasından eşim ne oldu dedi?
bende gidelim birdaha buraya asla gelmem dedim anlattım odaya girip adamı az kaldı dövecekti..
gitmem cnm napim inan gidemem...ne zaman gitsem moralim bozuluyor..ilgilenmiyorlar bişi soramıyorsun..bisürü şey

Son düzenleme:
a kızım mama demeyin ya,gibeyiz şurda hemde heppimizzzz

maşallah evet bebiki geliyo ömürümüzün inşallahhh

sen naslsın,nası gidiyo gibelik?

ıyıyım ben de ıste bebeıkte ıyı hopluyor zıplıyor..

topiğe sürtüneyim de en kısa zamanda sızlerınde göbüşleri bebekle dolsun ınsallaaaaaah

aynen ya bende işte bu sebeblerden dolayı gitmek istemiyorum gitmedimde hiç kadın doğumcuya falan
bide sıraya giriyosun tabi tüp bebek için acaba ne kadar bekletiolar
aman o zaman gelsinde bakarız yaa olmadı tüpüde dışarda yaptırırız napimm

İnsanlar neden katil oluyo diyolar ya aha bu yüzden oluyolar okumuş olmak eşekliği almıyo işte eşek yine aynı eşek.sersem doktor

allahım rabbim inşallah tutar ben tatildeyim şuan canım fırsat buldum size geldim

hep gel fıstıkım sen,çok seviom ben seni yaaaa
iyi tatiller,bizde yaptık geçen hafta bi 10 gün..

ıyıyım ben de ıste bebeıkte ıyı hopluyor zıplıyor..

topiğe sürtüneyim de en kısa zamanda sızlerınde göbüşleri bebekle dolsun ınsallaaaaaah

maşallahhhh bebikinede sana da sumakımm

ay sürtüncen mi,sürüncen mi,dokuncan mı naapcaksan yap,heppimiz bebik istiyoruz biz yaaa
dua et bize de kuzum

valla cnm zaten tüp bebeği devlet tamamen karşılamıyor sanırsam..özledede bnm gittiğim hastanede 3500 4000 civarı..napim artk kredi falan bi şekil halledicez..hep asistanlar var bide orada ne zaman gitsem başka doktor..ve burası istanbulun sadece kadın doğum üzerine olan en büyük hastanesi..ya parası olmayan ne yapsın..?yengem orada doğum yaptı doğum esnasında kadınlar bağırınca bile azarlıyormuş ebeler yaparken bağırmıyordun ama diye..ben o mantıkta bi hastaneye inan ki gidemem..bilinçsiz personeli doldurmuşlar..
neden ama ya herkesin hakkı kaliteli hizmet..devletin parasını alıyorlar sonuçta babalarının hayrına yapmıyorlar ya

İnsanlar neden katil oluyo diyolar ya aha bu yüzden oluyolar okumuş olmak eşekliği almıyo işte eşek yine aynı eşek.sersem doktor

aynen cnm inan ki kapısından bile geçmek istemiyorum..ancak bir tahlil olursa gidiyorum..o da kan veriyorum smear falan..
eşimde çok kızdı..çıktık tahlilleri aldı yırttı..ben topladım ağlaya ağlaya yerlerden parçaları eve gelincede yapıştırdım..
niye ben bunu çekmek zorundamıydım sence?

Aşılamaları özelde yaptırırsan karşılamıyor derken demek istediğim yani en başa sarıyor tüp bebekten yararlanabilmen için sen özelde ne yaptırmış olursan ol hiçbirini kabul etmiyor ve en başa sarıyor tahlilleri sonrada yumurta takibinden başlıyor iki aşılama ikide tüp bebeği devlet karşılıyor devlet hastanesinde yaptırırsan uygulama ücreti ödemiyorsun diye biliyorum kullanılan ilaçlarında bir kısmını devlet karşılıyor.Tabi bazı şartları var tüm bunları karşılamak için yaş sınırı vs. ama bende şartlerını şuan için ayrıntılı bilmiyorum inşallah yakında öğrenicem şuan tahlil yaptırıp duruyorum adet oluncada tekrar gidip kan vericem hormon tahlili için diğerleride yapıldı sonuç bekliyorum.......

Devlet hastanelerinde kavga ederim ben hep bayıldığımdan mı?Başhekimlerin hepsiyle bir defa müşerref olmuşumdur.bana başkasının tomografi sonucunu vermişler ve ona göre tedavi oldum doktor farketmedio arada benim meğer çok mühim bir rahatsızlığım varmış ve ilaçlar beni zehirledi.Devlet hastanelerine güvenmiyorum

hepsinimi karşılıyor cnm devlet tüp bebeğin ve aşılamanın..burada yaşı 44 olan bir çift var onlara yaşı geçtiği için devlet hastanesi 5500 lira hesap çıkarmış..acaba o yaştan dolayı mı öyle?

aynen yaa sanki bedavaya yapıyolar sonuçta ssk her ay çok ciddi bir rakam alıyor maaşlardan
benim hiç tecrübem yok devlet. hast. kadın doğum bölümlerinden
geçensene babam fakültede yatmıştı 30 gün dahiliyede gerçi orda memnun kalmıştık prof. bile oturup bilgi veriodu bize anlatıyodu adam.ama tabi ama bu bebek tüp bebek işlerinde yoğunluktan galiba sallamıyolar

gücümün yettiği yere kadar gidicem ne olursa olsun..nasılsa evlat geldim mi unutturur bunları bana...

ha bide devlet hast. de korunmayı bırakalı 1 yılı doldurmuş olmak gerekiyor değilmi?
nasıl olacak ilk gittiğinden sonra bir yılmı bekletiolar yoksa yumurta takibine başlamak için

Yanlış bilgi vermek istemem bende ordan burdan internetten hastanede karşılaştıklarımdan vs. öğreniyorum çünkü dr.lara birşey soramıyorsun asistanlar izin vermiyor okadar çok şey sormana ben 6 yıllık evliyim 6 yıldır korunmuyorum dedim yani bir yıl bekletecek olsalarda giden insan da yalan söylemek zorunda kalır bir yıldır korunmuyorum desem onlar nereden bilcekki sonuçta...Sende gidersen evlendiğmden beri korunmuyorumdersin

ben 8 aylık evliydim 1,5 yıl dedim yoksa bakmıyorlardı..

hayırlısı olsun canım. ne tahlili yaptırıyosun o kadar ya. bide tahliller için geç mi gün veriyorla öyle iki günde bitmio heralde.

inanmıyorum yaa yani açsan dava kazanırsın biliyomusunnn
geçmiş olsun canımmm

inşallah gitmeye gerek kalmaz bakalım bi ameliyat olim 6 ay geçsinde olmazsa o zaman düşünürüm artıkk napıcam nedicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…