Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Devlet hastanelerinde bazı dr lar gerçekten gıcık oluyor ama benim gittiğim dr. şimdilik iyi birşeyini görmedim ama asistanlar çok gıcık.İnşallah yumurta takibini vs. asistan dr. lara yaptırmazlar.Benim durumum elverse özelde devam etmek isterdim şahsen ama devlete gitmeye mecburum çünkü bu işlemler çok masraflı bizim karşılayabileceğimiz gibi değil...

dava yerine bol bol kavga ettim hastane ayağa kalktı hasta hakllarından girdim başhekimden çıktım daha da önünden geçmem Allah muhtaç etmesin tabii bilemeyiz

Yaştan dolayı öyle olmuştur onlar yaştan dolayı ssk dan yararlanamamış yani.40 yaşından gün almamış olması lazım diye biliyorum.

cnm özel muaynehanesi olan doktorada gidebilirsin..hani tahlilleri sskadn yaptırıp aşılama ve tüp bebeğide sskdan yaptıram cinsten..daha iyi ilgilenir 1 kere özeline gitsen..

dava yerine bol bol kavga ettim hastane ayağa kalktı hasta hakllarından girdim başhekimden çıktım daha da önünden geçmem Allah muhtaç etmesin tabii bilemeyiz

ben hastanede çalıştım cnm senelerce o kadar çok hakkımız var ki aslında..ama bizim milletimiz resmen koyun..oraya git deseler oraya şuraya deseler şurayaa...offf offff

Yaştan dolayı öyle olmuştur onlar yaştan dolayı ssk dan yararlanamamış yani.40 yaşından gün almamış olması lazım diye biliyorum.

ne saçmalık..
belki insanlar 2. evliliğini yapmış ve çocuk sahibi olmak istiyolar..
ne yani 40tan sora niye sskdan yararlanamıyo insanlar..
onların yumurtalarının kalitesi düşük,sonlara kalan dona kalmış olduğu için..
üzüldüm bunu duyduğuma..

ben 8 aylık evliydim 1,5 yıl dedim yoksa bakmıyorlardı..
Ama devlette kimlikte belli olmazmı kabul etmezler sanırım ama dediğim gibi eminde değilim

Tahliller için hemen gün veriyorlar onda sorun yokta eşimin spermiogram için 3 gün perhiz sonrası gitmesi gerekiyordu öyle 3 gün bekledik gittik sonuç iki gün sonra çıktı ben adetsizken kan verdim hormon tahlilleri için onun sonucu çıktı sonra smear vermek için adet bitiminden bir hafta sonra olmalıymış en az onu bekledim smear verdim sonucu 5 haftada çıkıyormuş şimdide adet olmayı bekliyorum tekrar kan vericem buda hormon tahlili için.Rahim filmim özelde çekilmişti çok şükür onu kabul ettilerde tekrar çektirmek zorunda kalmıcam.işte böle..

hiç bakmadılar cnm tahlillerimi orada yaptırdım.dedim ya incelemiyorlar bile umurlarında değil..

Bencede çok saçma sonuçta en çokta onların ihtiyacı var ama malesefki böle.Sonuçta sigortalı neden yararlanmak için birsürü şart şurt var anlamıyorum

selam kızlar gecemiz güzel olsunn.
eccük keyfim kaçık ama gündüze göre iyiyimm..
malum göğüslerim çok ağrıyo ...
bgn en son gittiğim prof.a tel açtım.cebinden.
hay açmaz olaydımm..
amaaaaaaa sanki barack obamayı arıoruz.
nasıl tersleyerek konuşuo anlatamam.
bende prof falan dinlemedim
o beni tersleyince verdim cevabını..
çok sinirlerim bozuldu tabii..
ağlayarak eşimi aradım,oda profu..
amaaa sanki beni telde tersleyen adam o diil
nasıl sakin sakin konuşmuş eşimle...
yani kızlar artıkın o doktora gitmicez.

göğüs ağrılarımında gebelik belirtisi olabiliceni söylemiş.
ppfff ne bahtsız adamım yaaa koskoca şehirde bi adamakıllı doktor bulamadımm

bedelide 5500 lira cnm görseydin kadını ben ağladım onun adına..hayat telaşına dalmış..borca batmış zavallım bide bununla uğreşıyor işte..Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallahhh

hiç bakmadılar cnm tahlillerimi orada yaptırdım.dedim ya incelemiyorlar bile umurlarında değil..

Hangi ildesin ve hangi hastaneye gidiyorsun tatlım merak ettimm.
Ben sonucu çıkan tahlilleri gösteriyorum bakıyorlar değerlendiriyorlar.Htta özelde çekilen rahim filmmimi bile incelediler.

canım hoşgeldin..ama tam geldin
bizde bu konuyu konuşuyorduk tam..
inşallah gebesindir tatlım..

miyaba isoldem

benim bi doktor arkadaş demişti ki;
(hem devlet hastanesinde çalışıyo hemde muayenehanesi var)
hastanedeyken kral benim,muayenehadeyken kral hastalar

Son düzenleme:

etmem mı her gece edıyorum hem de..

ınsallah hamılesındır ısoldeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…