Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

6 yıllık evliyim
25 yaşındayım
3 yıldır bebiş yok
Bende 3 ay klomen+ ovıtrelle tedavisi gördüm
sonuç alamayınca rahim filmi çektirdim tüpler açık bir süre kendi haline bıraktım yine olmadı
Ve şuan dr a gidiyorum yaptırdığımız tüm testler başka bir hastanede yenileniyor ağustos başındada inşallah nasıl bir yol izleyeceğimize karar verecek dr. ya iğneli yumurta takibi yapılacak yada aşılama

Bizim bilinen bir sorun yok herşey normal hatta çok iyi dedi dr ama bebişte yok

ahh o aytuğ kolankaya ahh ona bi gitsem doğuruvercem gari ama adam 150 istiyiverii..doktorumdaki doktor ama ta referans yani balımmm

sayfaları okuyayım dedım de ,canım hepsınden ceker dıye korktum patlamıs mısırlar mercımek koftesı fılan

ılk sayfadan takıp edıyorum hep kım hamıle dıye,bu kardelen hangı kardelen meg ?

bizim bildigimiz Kardelen deme düşer bayılırım

işte en sinir olduğum şey cnm..koymuşlar adını sebepsiz infertilite...
neredeyse durumumuz aynı o zaman cnm yaa..
hayırlısı olsun cnm gelsinler artık beklemek öyle zor ki..her ay aynı stres aynı monotonluk...hayırlısıyla olsunlar artık...
sen doktorunumu değiştirdin o yüzden mi tahlilleri yineliyorsun yoksa zaman aşımından dolayı mı?

Son düzenleme:

Ben özelde 3 ay yumurta takibi yaptırdım.Sonuç alamadım aşılamaya geçmemiz gerekiyordu ama aşılamayıda özelde yaptırsak bir şekilde sonuç alınamazsa devlet tüp bebek ücretini karşılamıyor rapor çıkartmak için yumurta takibinden başlıyor yani çokta fazla yol almamışken devlete gitmeye karar verdim.Onun için devlet özelde tapılan hiçbir testi kabul etmiyor herşey yeniden istedi ek olarak özel smear istememişti devlet smear istedi onun sonucuda 1 ağustos gibi çıkacak ondan sonra hayırlısıyla yola devam inşallah.

kıslar bebişlerim çok özledim sizleri megim yavlum nasılsın

ben iyiyim leydifıstıkım,şükürler olsun..
yorgun biraz bıkkın ama iyi..
sen?

bizim kardelen sumak yaaa ömür yaniii

Son düzenleme:
hastane cnm adam ünlü ya..isim yapmış..ben ist. cnmm

anladım canım

aa şaşırdım heee demek aşılamayı özelde yaptırırsan devlet tüp bebeği karşılamıyo heee
o zaman baktık olmuyo devlete başlıcazzz
bu tüp bebekte devlet ücret almıyomu hiç
kaç deneme yapıyolar bide

ha bide devlet hast. de korunmayı bırakalı 1 yılı doldurmuş olmak gerekiyor değilmi?
nasıl olacak ilk gittiğinden sonra bir yılmı bekletiolar yoksa yumurta takibine başlamak için

maşallah evet bebiki geliyo ömürümüzün inşallahhh

sen naslsın,nası gidiyo gibelik?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…