bebişim ben 28 yaşımdayım.21 aylık evliyim
20 aydır bebiş yok..
8 aydır tedavideyim..
klomen +ovitrelle tedavisi gördüm
mayıs ayındada rahim filmi çekildim..
ramazana kadar ilaç yok takılıyoz öle serbestçe..olmazsa tekrar ilaç tedavisine devam cnmcım...
senin durum ne kuşum??
burdada dr.lara göre fiyat değişiyor bu benim şimdi gideceğim bölüm başkanı imiş diğerlerine göre daha pahalı senin hocada demekki öyle
tatlım şimdi bilemedim ama hep gittiğim ecz. gidicem yarın alınca yazarım sanada
kız insan çıkmazmı perte yaaa düşünemiom bile bennn
ayy geliıomm kahveyide yappp
selam fıstıklarım ben geldim
napem ama napemmm :82:
ben kırklareli beyaaaa....
ayde yandan topraaammm
Hoşgeldin canımselam fıstıklarım ben geldim
canım tatlı değilde tuzlu istio şimdi bi kısr bi mercimek köftesi olaydı ne ii olurdu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yada sarmaaa oy oyyy
6 yıllık evliyim
25 yaşındayım
3 yıldır bebiş yok
Bende 3 ay klomen+ ovıtrelle tedavisi gördüm
sonuç alamayınca rahim filmi çektirdim tüpler açık bir süre kendi haline bıraktım yine olmadı
Ve şuan dr a gidiyorum yaptırdığımız tüm testler başka bir hastanede yenileniyor ağustos başındada inşallah nasıl bir yol izleyeceğimize karar verecek dr. ya iğneli yumurta takibi yapılacak yada aşılama
Bizim bilinen bir sorun yok herşey normal hatta çok iyi dedi dr ama bebişte yok
ahh o aytuğ kolankaya ahh ona bi gitsem doğuruvercem gari ama adam 150 istiyiverii..doktorumdaki doktor ama ta referans yani balımmm
kırklarelindemisin peki
150 özel muayanemi yoksa hast.demi
sen nerdeydin canım
Hoşgeldin canım
Hımm kısırmı yapcam acepbasit birşey malzemen varsa 5 dk da olur üşenme yap hadii
işte en sinir olduğum şey cnm..koymuşlar adını sebepsiz infertilite...
neredeyse durumumuz aynı o zaman cnm yaa..
hayırlısı olsun cnm gelsinler atık beklemek öyle zor ki..her ay aynı stres aynı monotonluk...hayırlısıyla olsunlar artık...
sen doktorunumu değiştirdin o yüzden mi tahlilleri yineliyorsun yoksa zaman aşımından dolayı mı?
kıslar bebişlerim çok özledim sizleri megim yavlum nasılsın
sayfaları okuyayım dedım de ,canım hepsınden ceker dıye korktum patlamıs mısırlar mercımek koftesı fılan
ılk sayfadan takıp edıyorum hep kım hamıle dıye,bu kardelen hangı kardelen meg ?
bizim bildigimiz Kardelen deme düşer bayılırım
hastane cnm adam ünlü ya..isim yapmış..ben ist. cnmm
Ben özelde 3 ay yumurta takibi yaptırdım.Sonuç alamadım aşılamaya geçmemiz gerekiyordu ama aşılamayıda özelde yaptırsak bir şekilde sonuç alınamazsa devlet tüp bebek ücretini karşılamıyor rapor çıkartmak için yumurta takibinden başlıyor yani çokta fazla yol almamışken devlete gitmeye karar verdim.Onun için devlet özelde tapılan hiçbir testi kabul etmiyor herşey yeniden istedi ek olarak özel smear istememişti devlet smear istedi onun sonucuda 1 ağustos gibi çıkacak ondan sonra hayırlısıyla yola devam inşallah.
ben iyiyim leydifıstıkım,şükürler olsun..
yorgun biraz bıkkın ama iyi..
sen?
bizim kardelen sumak yaaaömür yaniii
megim hayatım neden yorgunsun halvettenmi
Ben özelde 3 ay yumurta takibi yaptırdım.Sonuç alamadım aşılamaya geçmemiz gerekiyordu ama aşılamayıda özelde yaptırsak bir şekilde sonuç alınamazsa devlet tüp bebek ücretini karşılamıyor rapor çıkartmak için yumurta takibinden başlıyor yani çokta fazla yol almamışken devlete gitmeye karar verdim.Onun için devlet özelde tapılan hiçbir testi kabul etmiyor herşey yeniden istedi ek olarak özel smear istememişti devlet smear istedi onun sonucuda 1 ağustos gibi çıkacak ondan sonra hayırlısıyla yola devam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?