Sanada mahşallah kuzum bu ay ssanada halvet kupası bebik gelsin inşallah
ya niden kimse bnmkini saymioo...22 günde 21 kere..öldük bittik nannnn hal kalmadı beeeee
aynen bende dayanamam valla
tamam şeker bi bakarım orayada
ee yavrum aynı sorun bendede var valla dayamıcam alıcam yarın jel. bi tane bulmuştum gebeliğe engel olmayan artık onu kullanayım en azından ameliyata kadar zaten o zamana kadar bi beklentim yok
tatlım çokta pahalı değil. muayane ücr. 60 ödüyorum ama tahlilleri de ücretli. ameliyat için 800 1500 arası bi rakam olacak galiba gidince netleşecek
Alya cım bende o gebeliğe engel olmayan jelden istiyorum isim tavsiyesinde bulunurmusun olmazsa yasaksa özelden yazarmısın bildiğin jelin adınıaynen bende dayanamam valla
tamam şeker bi bakarım orayada
ee yavrum aynı sorun bendede var valla dayamıcam alıcam yarın jel. bi tane bulmuştum gebeliğe engel olmayan artık onu kullanayım en azından ameliyata kadar zaten o zamana kadar bi beklentim yok
tatlım çokta pahalı değil. muayane ücr. 60 ödüyorum ama tahlilleri de ücretli. ameliyat için 800 1500 arası bi rakam olacak galiba gidince netleşecek
Yok kızz üzülme şaka takılıyom ama gerçekten çok acıktım ve şuan değişik pratik ve lezzetli bir öneri istiyorum sizden
valla bravo size yaaaa
ben hiç beceremedim onu
ya niden kimse bnmkini saymioo...22 günde 21 kere..öldük bittik nannnn hal kalmadı beeeee
ay bende acıktım yaa canım cips istedi ama kalmamış evdeeeee
acep makarnamı yesekkiii:26:
keşkim gelse amaaa nerdeee..valla kocam dedi artık canım isteyince yapmak istiyorum dediii...bende dedim hamiş kalınca aha aylarca yok..pnlara say yiğidim...yat aşşaa haydeee
heee bak sen benden çok halvetlenmişsin kuzu afferim sana
keşkim gelse amaaa nerdeee..valla kocam dedi artık canım isteyince yapmak istiyorum dediii...bende dedim hamiş kalınca aha aylarca yok..pnlara say yiğidim...yat aşşaa haydeee
ay bende acıktım yaa canım cips istedi ama kalmamış evdeeeee
acep makarnamı yesekkiii:26:
Birsum daha önce sorduysam özür sizin kaçıncı ayınız kısaca yazarmısın yaş vs.
yat aşşaaaaaa
bizim burada 75 hayatım..tahlilleride pahalı..ama aytuğ hoca için değer.çünkü adam herkesi doğurtuyor yaa...baktım olmadı değiştiricem zaten.ama bnm doktorumda çok iyi referanslara sahip cnmm
Alya cım bende o gebeliğe engel olmayan jelden istiyorum isim tavsiyesinde bulunurmusun olmazsa yasaksa özelden yazarmısın bildiğin jelin adını
yuppiiiiiii...gel bide bana sor resmen perte çıktım ama..belim çok ağrıyor.bide zavallımı düşünüyorumda işede gidiyor
gel bana bende var şikerimmmm
aaaaa topraaam sende mi tekirdağlısın yoksam:)
Ben patlamış mısır yedim kesmedi dahada acıktım hadi bişey düşünelimde yiyelim ne yesek ne yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?