Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sanada mahşallah kuzum bu ay ssanada halvet kupası bebik gelsin inşallah

keşkim gelse amaaa nerdeee..valla kocam dedi artık canım isteyince yapmak istiyorum dediii...bende dedim hamiş kalınca aha aylarca yok..pnlara say yiğidim...yat aşşaa haydeee

bizim burada 75 hayatım..tahlilleride pahalı..ama aytuğ hoca için değer.çünkü adam herkesi doğurtuyor yaa...baktım olmadı değiştiricem zaten.ama bnm doktorumda çok iyi referanslara sahip cnmm

Alya cım bende o gebeliğe engel olmayan jelden istiyorum isim tavsiyesinde bulunurmusun olmazsa yasaksa özelden yazarmısın bildiğin jelin adını

keşkim gelse amaaa nerdeee..valla kocam dedi artık canım isteyince yapmak istiyorum dediii...bende dedim hamiş kalınca aha aylarca yok..pnlara say yiğidim...yat aşşaa haydeee

Birsum daha önce sorduysam özür sizin kaçıncı ayınız kısaca yazarmısın yaş vs.

yat aşşaaaaaa

Birsum daha önce sorduysam özür sizin kaçıncı ayınız kısaca yazarmısın yaş vs.

bebişim ben 28 yaşımdayım.21 aylık evliyim
20 aydır bebiş yok..
8 aydır tedavideyim..
klomen +ovitrelle tedavisi gördüm
mayıs ayındada rahim filmi çekildim..
ramazana kadar ilaç yok takılıyoz öle serbestçe..olmazsa tekrar ilaç tedavisine devam cnmcım...

senin durum ne kuşum??

bizim burada 75 hayatım..tahlilleride pahalı..ama aytuğ hoca için değer.çünkü adam herkesi doğurtuyor yaa...baktım olmadı değiştiricem zaten.ama bnm doktorumda çok iyi referanslara sahip cnmm

burdada dr.lara göre fiyat değişiyor bu benim şimdi gideceğim bölüm başkanı imiş diğerlerine göre daha pahalı senin hocada demekki öyle

Alya cım bende o gebeliğe engel olmayan jelden istiyorum isim tavsiyesinde bulunurmusun olmazsa yasaksa özelden yazarmısın bildiğin jelin adını

tatlım şimdi bilemedim ama hep gittiğim ecz. gidicem yarın alınca yazarım sanada

yuppiiiiiii...gel bide bana sor resmen perte çıktım ama..belim çok ağrıyor.bide zavallımı düşünüyorumda işede gidiyor

kız insan çıkmazmı perte yaaa düşünemiom bile bennn
gel bana bende var şikerimmmm

ayy geliıomm kahveyide yappp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…