gunaydin bebemm :))
hosgeldin arkadasim ne agrisi var sende yeni hamilesin adet sancisi gibiyse normall :;))
gunaydın gamze
günaydın gebelerin en tatlısı
kasılmalarım agrılarım çok oluyor 6 haftalık hamıleyım bu normalmi? doktor kasılmalarım için ilaç verdı kullanıyorum ama aynı şekılde agrılar devam edıyor.hareket edınce oluyor sanırımbana bilgi verın ltfn
gunaydin canim nasil gidiyo ev isi
kasılmalarım agrılarım çok oluyor 6 haftalık hamıleyım bu normalmi? doktor kasılmalarım için ilaç verdı kullanıyorum ama aynı şekılde agrılar devam edıyor.hareket edınce oluyor sanırımbana bilgi verın ltfn
gece yatış pozısyonları şuan önemlımı bebegıme zarar vermekten korkuyorum ama sırtustude uyuyamıyorum?
gece yatış pozısyonları şuan önemlımı bebegıme zarar vermekten korkuyorum ama sırtustude uyuyamıyorum?
canım cogu seyı kolıledık baza nın altı kıslık kıyafetler kıtaplık ve salondakı herseyı bırazda mutfaktan
eşim carsamba gelecek
adamda evı boyatıp verecekya bıze 1 hafta oldu ses yok hala
gecen carsamba aradı eşim
ustalara verdım bız sıze haber vercegız dedı hala ses yok alt tarafı boya
adam arasada temızletsem bende dıyorum esım gelıncede tasınırız hemen zaten bu hafta hep yagmur gösterıyor canımı sıkıyor
ev sahıbınden haber beklıyoruz tam toplanmak ıcın anlayacagın
canım korkma:))
ben hep yuzustu uyuyan bır ınsandım ve hep dusunurdum hamıle olunca ne olcak dıye
12 hafta bıtene kadar hep yuzustu yattım baska turlu uyuyamadım
hıc bısey olmaz cunku kucucuk
12 haftadan sonra bı bakmısım ıstesemde yatamıyorum yuzustu
sımdı yan yatıyorum cok sukur
Al birini vur otekine esin devamli sorsun yoksa ilgilenmezler bendede var ev sahibi cocuk odasinda ve balkonumda esyalari var almadilar hala cocuk odasini kuramadim ev boyanamadi ustune yagmurda var bende bekliyorum esyalar alinsin boya yaplsin temizlikci tutayim diye offff 32. haftaya girdim hala hazir degiliz ya(
Kiz ben koca gobegimle dun yuzustu yatmisim kocam diyo kicini tepeye dikmistin uyuyodum odum koptu cocuk ezildi diye bide dun oglden sonraya kadar tepiklemedi aklim gitti ))
evet yenı üyeyım..
çok tşk ederım kzlar rahatladım.(
sınır edıyorlar ınsanı
eşim carsamba gelcek o zaman arar ondan önce aratamam aramaz
bız sıze döncez dedıya demekkı bıtmedı der
sızınkıde eşyaları alsa canım gerısı kolay en azından bebek ıcın oldugundan zevklı
bende tasınalımda besıgını alayım artık dıyorum 111 gun kalmıs benımde:))ıkı rakamlara az kaldım
gamze nasıl basardın öyle yatmayı:))
allah korusun demekkı 8 aylık oluncada bısey olmuormus denendı
bende bazen öyle bır yan yatıyorumkı resmen göbegım altımda kalıyor
dogum yapınca doya doya yatacagım yuzustu uyumayı özledım
en son ultrasonda oglum aynı anası gıbı yatıyordu yuzustu kolları dumduz uzatmıs ohhh bedım benım keyfımı aldı beyefendı
yakinda ikili rakamlara iniceksin he vay be zaman ne hizli dimi baksana benimde 58 guncuk kaldi 30lara ne zaman gelirim diyorum :)) evet zevkli olacak boya temizlik ben yapmicam rahatim yerlestirme kismi en guzeli olacak :))
valla bende nasil basardim bilmem ama yapmisim :) kizdim kocama niye uyandirmadin cevirmedin diye :)) kiz bizde renkliye girdigimizde yuzustu yatiyodu yuzunu gostermedi velet bide elinin birini kapamis yuzunun yarisina arada acip tek gozle bakiyodu resmen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?