evet gamze ne cabuk gecıyor zaman
daha dun gıbı benım cocugum hıc olmayacak cıft cızgıyı görmeyecegım bı hamıle kalayım 10 tane gebelık testı yapıp evın heryerıne dızecegım dedıgım gun:))))
benım oglumda renklıde sol elını yanagına koymustu sag elın resmen 3 parmagınıda agzına sokmustu
hadı ben cıktımmmm
kızlar bişey soracaktım ben inşallah cevap yazarsınız... adetime 2 gün kaldı ve dünden beri sag kasıgıma batma giriyo gerçi 2 kez kramp giri birincisi 10 saniye kadar sürdü ama ikinci batma 10 dakika kadar sürdü ve kasıgımdaki batma yanıma vurdu agrısı şimdi kasıgım agrımıyo ama dünden beri boşlugumdaki agrı devam ediyo ve çok agrıyo öyleki zor yürüyorum batıyo resmen ve gögüs agrımda hiç olmazdı bu ay gögüs agrımda var bu ay sogan kürü uyguladım ondan dolayımı agrıyo yoksa kafam karıştııı yardım edin
kızlar bişey soracaktım ben inşallah cevap yazarsınız... adetime 2 gün kaldı ve dünden beri sag kasıgıma batma giriyo gerçi 2 kez kramp giri birincisi 10 saniye kadar sürdü ama ikinci batma 10 dakika kadar sürdü ve kasıgımdaki batma yanıma vurdu agrısı şimdi kasıgım agrımıyo ama dünden beri boşlugumdaki agrı devam ediyo ve çok agrıyo öyleki zor yürüyorum batıyo resmen ve gögüs agrımda hiç olmazdı bu ay gögüs agrımda var bu ay sogan kürü uyguladım ondan dolayımı agrıyo yoksa kafam karıştııı yardım edin
günaydın kızlarr...
biz hala yatıyoruz 10 gün nasıl geçicek :)
Gecer gecer ne demek nasil gecicek dnlen hicbiseyi kafana takma ilacini da ihmal etme gecicek bi bakmissin dogurmaya gidiyosun :))
Arkadaslar merhaba bana yardımcı olur musunuz acaba? Ben 8 haftalık hamileyim daha önce bı düşüğüm oldu ve 3.tup bebek denemem ile gebe kaldım şükür kalp ayisini sa duyduk ama bende hiç bı bulantı falan olmadı. Sadece kasik agrisi oldu bı de sagdan sola dönerken icimde bişeyler hissediyor geceleri dönerken uyanıyordum ama iki geçedin cok rahat uyuyorum ve gebeliğe dair tek hissettiğim göğüs büyümesi kaldı kasik agrisi ya da ufak hissetmelerin geçmesi normal mı sizlerde hiç böyle durumlar oldu mü cok endişeleniyorum
canım endişelenme ne güzel rahat gebelik geçiriyosun :)
ama çok endişede kaldıysan doktorunu ara ya da git gör bebeğini..
sağlıkla kucağına al inşallah
Âmin cok sagol canim cümlemize inşallah ama bidem geçince korktum cuma gitmiştim Dr a salı da gidicrm zaten deli ediyorum adamı arayamadim isteDalı'ya kadar sabretmek zorundayim
stres yapma canım..
az kalmış salıya sabret :)
evet mecburen iste sizlerden bı teselli bulur muyum diye iste bı kayıp olunca 8.senede bulunca istemesem de pınarımı korkulu oluyorum
endişeni anlıyorum.evet mecburen iste sizlerden bı teselli bulur muyum diye iste bı kayıp olunca 8.senede bulunca istemesem de pimpirikli korkulu oluyorum
Migrenim vuruyo yavas yavas bisey degil midem de sadece bulaniyo bugun kusamiyorum :)
Selam canim hosgeldin daha once dusuk yasamis biri olarak telasini ve endiseni anliyorum ama icini ferah tut tabi tup bebekle kavusmussun buda zor bir surec rabbim cektigin zorluklarin mukafatini verecektir sana :)
endişeni anlıyorum.
RABBİm korusun tüm melekleri
dualarımız seninle :)
kız benimde demin midem bulandı
kavruluyo sanki midem
Sagol arkadasım âmin Rabbim herkesi sag salim bebeğine kavuştursun inşallah
endişeni anlıyorum.
RABBİm korusun tüm melekleri
dualarımız seninle :)
kız benimde demin midem bulandı
kavruluyo sanki midem
sorma canim oguruyorum bisey yok bende bastim parmagi cikardim zaten sirf kopuk iykkk ama basim rahatladi biraz :)
amin canim aminnn
oflum ya ben nezaman yapıyım testımı bat 17-19 nisan merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?