Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadı ben cıktımmmm

Onun parmaklarini yirinnnnnnnn gorusuruz canim

kızlar bişey soracaktım ben inşallah cevap yazarsınız... adetime 2 gün kaldı ve dünden beri sag kasıgıma batma giriyo gerçi 2 kez kramp giri birincisi 10 saniye kadar sürdü ama ikinci batma 10 dakika kadar sürdü ve kasıgımdaki batma yanıma vurdu agrısı şimdi kasıgım agrımıyo ama dünden beri boşlugumdaki agrı devam ediyo ve çok agrıyo öyleki zor yürüyorum batıyo resmen ve gögüs agrımda hiç olmazdı bu ay gögüs agrımda var bu ay sogan kürü uyguladım ondan dolayımı agrıyo yoksa kafam karıştııı yardım edin

Canim dedigin hamilelik belirtiside olabilir kurun etkiside belirtiler yaniltici olabilir adetine 2 gun kalmis adet gunu test yapmani oneririm :)

Canim dedigin hamilelik belirtiside olabilir kurun etkiside belirtiler yaniltici olabilir adetine 2 gun kalmis adet gunu test yapmani oneririm :)..

Arkadaslar merhaba bana yardımcı olur musunuz acaba? Ben 8 haftalık hamileyim daha önce bı düşüğüm oldu ve 3.tup bebek denemem ile gebe kaldım şükür kalp ayisini sa duyduk ama bende hiç bı bulantı falan olmadı. Sadece kasik agrisi oldu bı de sagdan sola dönerken icimde bişeyler hissediyor geceleri dönerken uyanıyordum ama iki geçedin cok rahat uyuyorum ve gebeliğe dair tek hissettiğim göğüs büyümesi kaldı kasik agrisi ya da ufak hissetmelerin geçmesi normal mı sizlerde hiç böyle durumlar oldu mü cok endişeleniyorum

canım endişelenme ne güzel rahat gebelik geçiriyosun :)
ama çok endişede kaldıysan doktorunu ara ya da git gör bebeğini..
sağlıkla kucağına al inşallah

canım endişelenme ne güzel rahat gebelik geçiriyosun :)
ama çok endişede kaldıysan doktorunu ara ya da git gör bebeğini..
sağlıkla kucağına al inşallah

Âmin cok sagol canim cümlemize inşallah ama bidem geçince korktum cuma gitmiştim Dr a salı da gidicrm zaten deli ediyorum adamı arayamadim iste Dalı'ya kadar sabretmek zorundayim

evet mecburen iste sizlerden bı teselli bulur muyum diye iste bı kayıp olunca 8.senede bulunca istemesem de pınarımı korkulu oluyorum

Selam canim hosgeldin daha once dusuk yasamis biri olarak telasini ve endiseni anliyorum ama icini ferah tut tabi tup bebekle kavusmussun buda zor bir surec rabbim cektigin zorluklarin mukafatini verecektir sana :)

Migrenim vuruyo yavas yavas bisey degil midem de sadece bulaniyo bugun kusamiyorum :)

evet mecburen iste sizlerden bı teselli bulur muyum diye iste bı kayıp olunca 8.senede bulunca istemesem de pimpirikli korkulu oluyorum
endişeni anlıyorum.
RABBİm korusun tüm melekleri
dualarımız seninle :)

Migrenim vuruyo yavas yavas bisey degil midem de sadece bulaniyo bugun kusamiyorum :)

kız benimde demin midem bulandı
kavruluyo sanki midem

endişeni anlıyorum.
RABBİm korusun tüm melekleri
dualarımız seninle :)

kız benimde demin midem bulandı
kavruluyo sanki midem

sorma canim oguruyorum bisey yok bende bastim parmagi cikardim zaten sirf kopuk iykkk ama basim rahatladi biraz :)

Sagol arkadasım âmin Rabbim herkesi sag salim bebeğine kavuştursun inşallah

amin canim aminnn

sorma canim oguruyorum bisey yok bende bastim parmagi cikardim zaten sirf kopuk iykkk ama basim rahatladi biraz :)

amin canim aminnn

birazdan gidip iğnemi yaptırayım kıçımın üstüne oturamıyorum

oflum ya ben nezaman yapıyım testımı bat 17-19 nisan merak edıyorum

canım bekle en erken 17 nisanda yap sen tamam mı şimdi yapsan 19 nisansa belki çıkmaz en azndan 2 gün daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…