- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
birazdan gidip iğnemi yaptırayım kıçımın üstüne oturamıyorum
canım bekle en erken 17 nisanda yap sen tamam mı şimdi yapsan 19 nisansa belki çıkmaz en azndan 2 gün daha bekle
rica ederim canım.analdım cnm saol hayırdır sen ne ıgnesı yıyosun? bı problem yokya
ben geldimmmherkes nasıl bakalım
rica ederim canım.
lekelenmelerim var progestoron iğnesi oluyorum canım..
hoşgeldin...
biz iyiyiz sen :)
ben geldimmmherkes nasıl bakalım
Hosgeldinnnnnn ikiz annesi :))
Selam kızlar, kaç gündür yokum ayrıntılıya gittim geldim,dün girdim kimse yoktu ben de geçmişi okudum ama sevgili arkadaşlarım beni merak etmemişOlsun ben yine de bebişimin resimlerini koyayım teyzeleri görsün dedim ama uzantısı farklı eklemiyor.Babamız akşam gelince yükleriz.Siz nasılsınız? Oflucum geçmiş olsun, dikkat et iğnelerini ihmal etme.Ben de aynı iğneleri kullanıyorum, iş ciddiye bindi artık kesin fakülteye gidip tromboz paneli testi yaptır.Eğer pıhtılaşman yoksa bu iğneler kanamaya yol açabilir.Doktor önlem olsun diye vermiş ama en azından aptt (pıhtılaşma zamanı) testi yaptırman gerekiyor. İğnelerle ilgili kafana takılan bişey olursa sor,ben yoksam da özele yaz canım.
canım lekelenme çok az benim..bizde iyiyiz bu arada oflucum senin iğnelerden bende kullanıyorum yalnız benim progeston iğnem başlarda üçgüne bir vuruluyordum şimdi haftada birbidebi jel var ben kullanıyorum dra sor istersen oda çok faydalı canım
kız gene kafamı karıştırdın benim he :)Selam kızlar, kaç gündür yokum ayrıntılıya gittim geldim,dün girdim kimse yoktu ben de geçmişi okudum ama sevgili arkadaşlarım beni merak etmemişOlsun ben yine de bebişimin resimlerini koyayım teyzeleri görsün dedim ama uzantısı farklı eklemiyor.Babamız akşam gelince yükleriz.Siz nasılsınız? Oflucum geçmiş olsun, dikkat et iğnelerini ihmal etme.Ben de aynı iğneleri kullanıyorum, iş ciddiye bindi artık kesin fakülteye gidip tromboz paneli testi yaptır.Eğer pıhtılaşman yoksa bu iğneler kanamaya yol açabilir.Doktor önlem olsun diye vermiş ama en azından aptt (pıhtılaşma zamanı) testi yaptırman gerekiyor. İğnelerle ilgili kafana takılan bişey olursa sor,ben yoksam da özele yaz canım.
canım pıhtılaşma iğnesi bende kullanıyorum drum 9ay kullan dedi ama test falan yaptırmadım:18:şimdi sen kanama falan diyince kafam karıştı yaaaa:26:benimki tüp bebek ve bi dolu ilacım var kullandığım üstelik ikiz bebek sahibiyim
kızlar oğlumun beşiğini kurduk
daha değişiklikler olacak ama şimdilik şu şekilde
Eki Görüntüle 391026 Eki Görüntüle 391027 Eki Görüntüle 391028 Eki Görüntüle 391029 Eki Görüntüle 391030
kızlar oğlumun beşiğini kurduk
daha değişiklikler olacak ama şimdilik şu şekilde
Eki Görüntüle 391026 Eki Görüntüle 391027 Eki Görüntüle 391028 Eki Görüntüle 391029 Eki Görüntüle 391030
slm kızlar nasılsınız yaklaşık 1 aydır giremiyordum ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?