Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

birazdan gidip iğnemi yaptırayım kıçımın üstüne oturamıyorum

canım bekle en erken 17 nisanda yap sen tamam mı şimdi yapsan 19 nisansa belki çıkmaz en azndan 2 gün daha bekle

analdım cnm saol hayırdır sen ne ıgnesı yıyosun? bı problem yokya

bizde iyiyiz bu arada oflucum senin iğnelerden bende kullanıyorum yalnız benim progeston iğnem başlarda üçgüne bir vuruluyordum şimdi haftada birbidebi jel var ben kullanıyorum dra sor istersen oda çok faydalı canım

Selam kızlar, kaç gündür yokum ayrıntılıya gittim geldim,dün girdim kimse yoktu ben de geçmişi okudum ama sevgili arkadaşlarım beni merak etmemiş Olsun ben yine de bebişimin resimlerini koyayım teyzeleri görsün dedim ama uzantısı farklı eklemiyor.Babamız akşam gelince yükleriz.Siz nasılsınız? Oflucum geçmiş olsun, dikkat et iğnelerini ihmal etme.Ben de aynı iğneleri kullanıyorum, iş ciddiye bindi artık kesin fakülteye gidip tromboz paneli testi yaptır.Eğer pıhtılaşman yoksa bu iğneler kanamaya yol açabilir.Doktor önlem olsun diye vermiş ama en azından aptt (pıhtılaşma zamanı) testi yaptırman gerekiyor. İğnelerle ilgili kafana takılan bişey olursa sor,ben yoksam da özele yaz canım.

Kızlar ben biraz çıkıyorum eşim haftalar sonra bir pazar evde Yanına gideyim, görüşürüz

canım pıhtılaşma iğnesi bende kullanıyorum drum 9ay kullan dedi ama test falan yaptırmadım:18:şimdi sen kanama falan diyince kafam karıştı yaaaa:26:benimki tüp bebek ve bi dolu ilacım var kullandığım üstelik ikiz bebek sahibiyim

Ay bu hamilelik cok kotu bisey ya kocam geldi mutfagimin kornisi genis perdenin dugmelerinden bazilari cikiyo soylendi azcik ayy bir alindim bogure bogure agladim alt tarafi dikkat et yada bu pencereyi kullanma dedi ama beni cok kotu yapti lafi :))) neyse tost yaptim yedim kendime geldim azcik )

canım lekelenme çok az benim..

kız gene kafamı karıştırdın benim he :)

canım senin iğnenin adı ne ?
clexane mi.
ben bu sefer doktoru dinlicem :)
bilerek vermez heralde pıhtılaşma için.

slm gamzecim bişi sormak istiyorum sana,adetime 2 gün var çok acıkıyorum ne yesem midem bulanıyor dün gece kustum.uyku uyuyamıyorum doğru dürüst çok huzursuz gibiyim.sürekli ağlıyorum.eşim bana bişi dese ağlıyorum hemen neden acaba.bu halimi hiç sevmedim.çok acaip biri oldum sanki.rüyamda teyzemi 6 aylık hamile olarak gördüm,ona diyorum ki sen hamile kaldıysan bende kalırım değilmi diyorum anlamadım ya.çok çabuk sinirleniyorum herşeye nedir acaba yaaa

şimdi eşimle konustum
bız bır tane hastane cıkısı almıstık
annemde almıs getırdı ve bılıyor aldıgını
ayrıcı yenı dogan zıbınları falan bır suru almıstım ben
sımdı gıtmıs bebege alısverıs yaptım dedı bana dedım sakın yenı dogan almasaydın buyuk kıyafet alsaydın
fenerbahcelı hastane cıkısı aldım dedı
sankı üçüz doguruyorum 3 tane hastane cıkısını napcam ayrıca bebek 40 gun gıyınıyor hastane cıkısını
sınır yaptım ya resmen boşa masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…