Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar bişi sorucam..
henüz dün öğrendim hamile oldugumuu..
çoğunuz beni hatırlamadı gerçi(dünde yazmıstımm..
çk sancım vr kızlar..adet olacakmısım gibi kasıklarımda bir agrı var...
aynısını yasayan oldu mu?
hem kabız oldum,hem gaz yaptı...dr normaL BU DEĞİŞİKLİKLER dedi..ama ilk gebeliğim.ck korkuorumm..
progestan verdi tedbir alalım yine de dedii.
tecrübelerinizi paylaşın benimle
lütfen...

canimmmmmm ne demek hatirlamamak ben gamzemesut nickim degisti sen hatirladin mi saglicakla al kucagina isallaaaahhh nasil sevindim anlatamaammmm normal canim hepimiz kabizlik ve gaz sorunu yasiyoruz merak etme lifli gidalar tuketmeye calis sivi al care yok cekiyoruz :))

Tebrikler canım, Allah sağlıklı gebelikler ve doğumlar nasip etsin Sancılar çok normal, adet sancısı gibi sancı olur.Çoğumuzda oldu hatta sancı olduğu için gebe olduğumuzu bile anlamadık,adet bekliyorduk.Benim hala var şuan bile ağrıyor.Beraberinde kanama yoksa korkacak bişey yok.Rahatına bak

Hadi ya !!! Hiç görmedim, duymadım da resim koyabilir misin?

Ekleyemiyorum canim ya hastane cikisi alirken actir icine bak icinde gorursun 1 citcitli 1 atlet kilot 1 ic zibin 1 dis zibin 1 pijama 1 battaniye oluyo :)

canımmm aslında derin yazdığında tanıdım..ama acaba dedim:)))
nasılsın iyi misin?
uzun süre olmuşş..çk özlemişim burayıı..nasıl mutluym bende anlatamam...maddi sıkıntılar vs derkenn..allah çk şükür yüzümüze güldü:)
gerçi 20 gün sonra belli olcak hersey dedi dr..ama olsun..Allahım ck büyük.tutunur inşallah bebeğimm..
sen nasılsınn..
hayırlı ugurlu olsun bebeğinn tekrar...nasıl gidiyor hamilelik..

Kizlarrrrr 60li gunleri geride birakmisimmm 58 gun kalmis buyuk bulusmaya ay cok heycanliyim gerci kocamin ailesi oldugu surece sinirden erken dogum yapicam garanti

Ekleyemiyorum canim ya hastane cikisi alirken actir icine bak icinde gorursun 1 citcitli 1 atlet kilot 1 ic zibin 1 dis zibin 1 pijama 1 battaniye oluyo :)

Yok kız boxer diyorum hiç görmedim Bu arada yarın şeker yüklemem var gamzem, kaç saat aç kalacam?

Evet derin iyi 58 gun kaldi hemen ertesi ay hamile kaldim sukur rabbim aratmadan yolladi tutunacak sen icini ferah tut suan ne kadarlik oldu senin ki keseyi falan gordun mu bende sana ozelden yazicaktim dun gecmisi okudum sonra sen geldin nasil mutlu oldum anlatamam doguma geliceksin sende teyzesi kuseriz sonra bak )

iyi çk şükür madem korkmayayım..
kanama yk şimdilik çok şükürr..amaa sancılar çk kasıoo işte..korkudan hareketlerim kasılıo..garip yürüorum ne bilimişte..anlarsınız..
salak gibiyim dünden berii..,akıntım vr hala..yogun...o her histe korkuyla wc ye kosuorumm (
hem heyecanlı hemde korkulu bir yolculuk olacak sanıırım:)

Evet derin iyi 58 gun kaldi hemen ertesi ay hamile kaldim sukur rabbim aratmadan yolladi tutunacak sen icini ferah tut suan ne kadarlik oldu senin ki keseyi falan gordun mu bende sana ozelden yazicaktim dun gecmisi okudum sonra sen geldin nasil mutlu oldum anlatamam doguma geliceksin sende teyzesi kuseriz sonra bak ) ...

Kizlarrrrr 60li gunleri geride birakmisimmm 58 gun kalmis buyuk bulusmaya ay cok heycanliyim gerci kocamin ailesi oldugu surece sinirden erken dogum yapicam garanti

Ayyy hadi az kalmış gamzeeee, allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.50 gün ne ki çabucak geçer valla.Allah bize de nasip etsin inşallah,bekleyen herkese.

Yok kız boxer diyorum hiç görmedim Bu arada yarın şeker yüklemem var gamzem, kaç saat aç kalacam?

He boxer en kucun boy olandan aldim :) ac gidiceksin ilk kan alinacak sonra sekerli suyu icip bekliceksin 1 saat falan yarim limon gotur yaninda icine katinlar sekerin :)

He boxer en kucun boy olandan aldim :) ac gidiceksin ilk kan alinacak sonra sekerli suyu icip bekliceksin 1 saat falan yarim limon gotur yaninda icine katinlar sekerin :)

He doktor da dedi limo getir diye.Su ne kadar olacak? Sen hangi haftada gittin?

ayy gelmem mii..gelirim tabi:)
gözlerim doldu valla..
nereye kime gidiosun dr..ben manisaya gidiorumm..burda kimseyi bilmiorum..
çk sevindim canım ya..Allah ck büyük işte..
3 haftalık benim bıdık...daha kese fln ykk...inşallah 15-20gün snr gel dedi dr o zmn görücez heralde..
benim ck düzensizdii..beklemiodum aslında...süpriz oldu desem yeri var...daha bu ay yeni laktasyon testini denedim..olmuş çk şükür:))

Ayyy hadi az kalmış gamzeeee, allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.50 gün ne ki çabucak geçer valla.Allah bize de nasip etsin inşallah,bekleyen herkese.

Valla ya inanamiyorum elisim 4 binli sayfalarda oglumun mujdesini vermisim 14 binlerde dogum olur heralde 10 bin sayfalik bi gunlugumuz var topicimizde oglumla cok seviyorum ben burayi ya

Valla ya inanamiyorum elisim 4 binli sayfalarda oglumun mujdesini vermisim 14 binlerde dogum olur heralde 10 bin sayfalik bi gunlugumuz var topicimizde oglumla cok seviyorum ben burayi ya
yerizz senii..
hadi maşşalahh bişi kalmamışş cidden....takma sakın kafana kimseyii.yoklarmıs arzett

Evet bu yazdıklarını çoğumuz konuştuk burda belki denk gelmişsindir.Her seferinde wc ye gidip bakıyorduk geldi diye Akıntıya alışsan iyi olur, gebelik boyunca biraz akıntın olacak.Gaz, kabızlık olur. Normal şeyler.Ama tabi çok rahatsız ederse doktura gidersin elbet.

He doktor da dedi limo getir diye.Su ne kadar olacak? Sen hangi haftada gittin?

ufak pet sise sulardan oluyo canim 23 yada 24 tu sanirim gittigimde

canim ben gaziemir sifada nurdan yildiza gidiyorum basmane sifada dogum olucak eger bornovadaysan hala uzak dusmezse tavsiye ederim cok ilgileniyo allahi var 15 dk muayene ediyo her detayi anlatiyo beta kac cikti senin 15_20 gun dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…