Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kıskanıyor kesin Hakket anlıyorlar mı acaba?

ya hala öküzler yaa...
inanamıyorum yaa..
Allahtan benimkiler uzakta...sanki bana sütcüden hamile kaldın ..torun veriosun sevinecekelrinee....
ALLAH GÖRÜOO AMA..öbür tarafta sorulan sorulara nasıl cevap verirlerrr onu düşünsünler..

Canim cinarli ve kentin dogum ucretleri fazla egepolu bilmiyorum ben gaziemir sifay tavsiye ederim normal dogum 600 tl kiz sen sali crs keseyi gorursun obur haftada kalbini gorursun

Bide umreye gittiler gecen sene simdi hac bekliyolar dedim ama bu kadar kalbi kotu insana nasip olmaz diye bakalim allaha ne cvp verecekler kayinbabam beni onceden ogluna yakistirmis halama gitmis demis bu is olursa tepemde tasirim dunyalar benim olur simdi olana bak

Canim cinarli ve kentin dogum ucretleri fazla egepolu bilmiyorum ben gaziemir sifay tavsiye ederim normal dogum 600 tl kiz sen sali crs keseyi gorursun obur haftada kalbini gorursun

ee bana niye 20 gün dedii ki
zaten geberiorum sabırsızlıktan..
siyah nokta gördü..ultrasonu verdi elime.bak yegenim bu dedii.mercimek kadar bile değil...
baska dr a gideyim barii..
ben normal yaapamam heral de ck heyecanlıyımm...
sezeryan ne kadar kii
bide babam sifada yattı benim bornova da kulak için gecen ay..ssk falan gecmiodu...
muayene ücreti nasıll oranın kuzu

işte gıybet olcak ama..imanla paranın kimde oldugu belli değil..bizimde bi aile dostumuz var hacıı..
ama hem agzı bozuk..hem ck dedikoducu...
Allah bildigi gibi yapsın.uyma sen kuzum hiç.biliorum insanın sabrı bazen yeter dioo..cevap verip bozmak istiosun...ama bosver.allah sabredeni mükafatlandırır...

işte gıybet olcak ama..imanla paranın kimde oldugu belli değil..bizimde bi aile dostumuz var hacıı..
ama hem agzı bozuk..hem ck dedikoducu...
Allah bildigi gibi yapsın.uyma sen kuzum hiç.biliorum insanın sabrı bazen yeter dioo..cevap verip bozmak istiosun...ama bosver.allah sabredeni mükafatlandırır...

yine senin şu densizzler kafanı bozmuş boş versen gamzem ya bu yaptıklarının söylediklerinin cezasını mutlaka çekerler

isalllah canim hele su kocaman karnimla oyle laf ediyolar ya rabbim verir cezalarini

Yok ne olacak gamzem, bişey olsa bir dk durmaz.Adam iyice bunalmış demek ki, haksız da sayılmaz yani.Öyle devam eder tabi hele bir de derin gelince bambaşka bişey olacak

isallahh canim oglum gelse annesini korur

Kıskanıyor kesin Hakket anlıyorlar mı acaba?

vallahi anliyolar baska bi anlami yok bunun benimki anaci olacak ohhh babasi tas yesin :)

isalllah canim hele su kocaman karnimla oyle laf ediyolar ya rabbim verir cezalarini

vallahi anliyolar baska bi anlami yok bunun benimki anaci olacak ohhh babasi tas yesin :)

Babalar pipileri yesin,onlar öyle istiyor yapacak bişey yok

21 tl muayene sskliyim bende kocamdan sezeryan istege bagli olursa 1500 civari zorunlu olursa 600 tl oda obur hafta git sen kalbinide gorursun icin rahat olur :)

valla sinirlendim ama cokta tinmadim kocam cvbini vermis o yuzden mutlu oldum allaha havale ediyorum artik :)

sen takılma gmzem valla boş ver bol bol dua et evladın eşin ve senin için gerisini boşver görüşmezsin olur biter
neyse ben kaçıyorum
yarın kısmetse görüşürüzzz ayrıca testlerime iyi bakın bu topik daha bukadar net bir test görmemiştir eminimmm

Babalar pipileri yesin,onlar öyle istiyor yapacak bişey yok

Valla benim ki oyle istiyo pipi dot ve toplari baba yicekmis ) geri kalan annesinin biraz once cikardim kiyafetlerini saydim agladim ben anne olurmuyum diye kocam dedi herkes anasindan cikarken mi oluyo dunyanin en iyi annesi sen olacan didi optu beni odun modun iste arada iyiligi tutuyo )

sagol arkadasım yaa...
ben bi gideyim bari gaziemir sifaya..
dr ismi önerrirmisin pekii.
randevu alayım hafta işi
zaten torbalıya gidiorum hergün işeölüorum yollarda
önce dr a giderim snr işe giderim artık napiym.20 gün dayanamıcam...
bi an önce alayım haberii..

bu arada benm ck uykum geldii..yarın ve hergün artık burdaymm..iyi geceler kuzum...sagol tekrar

Ya doktor benimkini alttan yakaladı bacaklar açık toplar ortada, ne yaptıysam yükleyemedim ya.dur bi daha deneyim

Son düzenleme:

Gorüsuruz iminemmmmm bencede topicin tarihinde bir ilk senin test

Nurdan yildiz dr tlf et randevu al bayagi yogun oluyo en iyisi randevulu gitmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…