Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar olayi anlatim size gelde deli olma burda bi adam var hovardanin allahi ben bakkalda olunca kafasi kopuyo iceri bakacam diye kocamda kizdi defalarca agir laflar etti adaama adam kalkmis kayinbabama oglun bana laf ediyo demis kayinbaba kocama kizmis kocam demis karim varken bakiyo yokken bakmiyo ne demek kayin babamin cvbi ne biliyomusunuz oglum adama laf etme millet duysa karisi o...pu oldugu icin bakana laf soyluyo derler demis kocaman karnimla o...puluk yapiyorum yani kocamda demis babasina sen s...fsizsin

selaammmmmmmmmmmmm
bengeldim hatunlarrrrrrr
test yaptım şimdi resim eklicem yorumlarınızı bkliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

selaammmmmmmmmmmmm
bengeldim hatunlarrrrrrr
test yaptım şimdi resim eklicem yorumlarınızı bkliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

Nerdesin lem sen sabahtir senin veletin hormonlarini cisine karistirdi mi diye merak ediyom cabikkk ekle hadi :)

Yuhhhh!!!! Ayıp ya, bu nasıl mantık valla diyecek bişey bulamıyorum.Allahtan kocan ağzının payını vermiş, helal enişteye.Artık bi öpücük verirsin

allah seni netmiye ya cart diye ayirmissin testi :)

Yuhhhh!!!! Ayıp ya, bu nasıl mantık valla diyecek bişey bulamıyorum.Allahtan kocan ağzının payını vermiş, helal enişteye.Artık bi öpücük verirsin

ya dusun iste elisim normal bi adam olsa gelinim varken bakma der dimi bizimki elin adamini savunuyomus kocamda demis oda s...fsiz sende s....fsizsin dertleri belli bnlarin bizi ayirmak gecen yaz erkek musterilerle konusuyo dediler kocam tinmadi simdi o,,,puya cikarcaklar adimi lanet olsun nerden dustum ben bu aileye cekcek cilem varmis

eftttt ayırdımmm valla hemde cart diye ya sabaha kadar uyku uyumadıım test yapıcam diye rüyalarım girdi sabahın 7 sinde kalktım yaptım peki sonuç ne tek çizgii
ama dediydim budefada tek çizgi çıkarsa o testin belini kırıcam diye

Öyle deme canım, tamam ailesiyle de ister istemez muhattap oluyorsun ama senin ailen kocanla oğlun.Kocan allahtan oyuna gelmiyor.Sen de tınlama ne zaman istersen git tabi,kocana konuyu açma,bırak onlar bunaltmış olsun sen rahatına bak

Yorum yapmadim zaten kocam agzinin payini vermis ben anladim zaten 2 gundur bisey var adamda bugunde hep optu beni yanimdan ayrilmadi dukkanda babasina karsi eve gelirken anlatti sonunda oyuna gelmiyo isallah hep boyle devam eder simdi tek dedigi buralardan gitmemiz lazim benimkiler bisey yapacak oluyo var bildigi ama ne acep

1491 cıktı bhcg...çok mu gec keseyi görmek için..
hataydayım şimdii..
bornova yakın gerçi uzak değil..
kafam çk karıstı..bi kenti tavsiye ediolar.bi çınarlıyıı..bi egepolü
napsam bilemedim..

Gamze dün ve bugün oğlum depikledi biliyor musun? Tadı damağımda, hep istiyom

Bundan sonra artar masallahhh ogluma ayaciklarini yerim onun kiz benimkide kocama yaklastirmiyo dun gece girdim yataga sarildim kocama arkadan benimki yaslandi kocami biraktim dondum bsey yok sarildim yaslandi adam beni 2 kere opse 3ye kalmiyo yaslaniyo bildigin karnimdan cikcak gibi oluyo dogunca yandi babasi ...

Yok ne olacak gamzem, bişey olsa bir dk durmaz.Adam iyice bunalmış demek ki, haksız da sayılmaz yani.Öyle devam eder tabi hele bir de derin gelince bambaşka bişey olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…