selaammmmmmmmmmmmm
bengeldim hatunlarrrrrrr
test yaptım şimdi resim eklicem yorumlarınızı bkliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
Kizlar olayi anlatim size gelde deli olma burda bi adam var hovardanin allahi ben bakkalda olunca kafasi kopuyo iceri bakacam diye kocamda kizdi defalarca agir laflar etti adaama adam kalkmis kayinbabama oglun bana laf ediyo demis kayinbaba kocama kizmis kocam demis karim varken bakiyo yokken bakmiyo ne demek kayin babamin cvbi ne biliyomusunuz oglum adama laf etme millet duysa karisi o...pu oldugu icin bakana laf soyluyo derler demis kocaman karnimla o...puluk yapiyorum yani kocamda demis babasina sen s...fsizsin
Nerdesin lem sen sabahtir senin veletin hormonlarini cisine karistirdi mi diye merak ediyom cabikkk ekle hadi :)
Yuhhhh!!!! Ayıp ya, bu nasıl mantık valla diyecek bişey bulamıyorum.Allahtan kocan ağzının payını vermiş, helal enişteye.Artık bi öpücük verirsin
Ey allahım emine kasıklarım tutuldu gülmekten, kocama da gösterebilir miyim?
allah seni netmiye ya cart diye ayirmissin testi :)
ya dusun iste elisim normal bi adam olsa gelinim varken bakma der dimi bizimki elin adamini savunuyomus kocamda demis oda s...fsiz sende s....fsizsin dertleri belli bnlarin bizi ayirmak gecen yaz erkek musterilerle konusuyo dediler kocam tinmadi simdi o,,,puya cikarcaklar adimi lanet olsun nerden dustum ben bu aileye cekcek cilem varmis
allah seni netmiye ya cart diye ayirmissin testi :)
ya dusun iste elisim normal bi adam olsa gelinim varken bakma der dimi bizimki elin adamini savunuyomus kocamda demis oda s...fsiz sende s....fsizsin dertleri belli bnlarin bizi ayirmak gecen yaz erkek musterilerle konusuyo dediler kocam tinmadi simdi o,,,puya cikarcaklar adimi lanet olsun nerden dustum ben bu aileye cekcek cilem varmis
göster anam göster eş dost gebe görsünnnn
göster anam göster eş dost gebe görsünnnn
Es dost gebe gorsun kiz moralim bozuktu gulmekten isicem simdi ya basina vurdu senin gebelik
Öyle deme canım, tamam ailesiyle de ister istemez muhattap oluyorsun ama senin ailen kocanla oğlun.Kocan allahtan oyuna gelmiyor.Sen de tınlama ne zaman istersen git tabi,kocana konuyu açma,bırak onlar bunaltmış olsun sen rahatına bak
1491 cıktı bhcg...çok mu gec keseyi görmek için..ufak pet sise sulardan oluyo canim 23 yada 24 tu sanirim gittigimde
canim ben gaziemir sifada nurdan yildiza gidiyorum basmane sifada dogum olucak eger bornovadaysan hala uzak dusmezse tavsiye ederim cok ilgileniyo allahi var 15 dk muayene ediyo her detayi anlatiyo beta kac cikti senin 15_20 gun dedi dr
Es dost gebe gorsun kiz moralim bozuktu gulmekten isicem simdi ya basina vurdu senin gebelik
Gamze dün ve bugün oğlum depikledi biliyor musun? Tadı damağımda, hep istiyom
Yorum yapmadim zaten kocam agzinin payini vermis ben anladim zaten 2 gundur bisey var adamda bugunde hep optu beni yanimdan ayrilmadi dukkanda babasina karsi eve gelirken anlatti sonunda oyuna gelmiyo isallah hep boyle devam eder simdi tek dedigi buralardan gitmemiz lazim benimkiler bisey yapacak oluyo var bildigi ama ne acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?