Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oyyyy masallahhhh ne guzel poz vermis kiz pek bi yakisikli olacak bu ayyy rabbim evlatlarimizin yuzune gulsun hep iyi insanlarla karsilastirsin hadi ben kactim :)

Amin canım inşallah.Allah bekleyen ve isteyen herkesin kucağını bebeyle doldursun inşallah,hepimize sağlıklı gebelik ve doğumlar nasip etsin.İyi geceler canım ben de yatıyorum.Diğer arkadaşlara da iyi geceler

şimdi tickerımda gördüm farkettim, nerdeyse yolu yarıladık. 19 hafta olmuş
rabbim ne büyük, mucizemi bana yolladı

selamm kızlarr nasılsınızzz kızlar ben bişey sorcam ya benm adeim bu ayın 22.deydi ama dün adet oldum 1 hafta önce adet oldummmacaba neden

selamm kızlarr nasılsınızzz kızlar ben bişey sorcam ya benm adeim bu ayın 22.deydi ama dün adet oldum 1 hafta önce adet oldummmacaba neden

Slm canim hayirlisi olsun bebek olayina baslayinca duzensizlesmesi normal burada cok kiside oldu ama gecerli neden dersen bilmiyorum :)

Slm canim hayirlisi olsun bebek olayina baslayinca duzensizlesmesi normal burada cok kiside oldu ama gecerli neden dersen bilmiyorum :)

saoll cnm bnm de hani bizz bebek olayına başlayalı 6. oldu hala tık yok neyse ya hep erken oluyodum ama geçen ay ilk defa düzenli geçtii..bu ay ise saputtuuu alla alla ya neyse anam ben eniysi bideki pazartesiye dr.gidiyim bakalımm ne oluyomuşş

Günaydın Kızlar nasılsınız?

Didem'cim kuzenin ve bebişinin durumu nedir? Sağlıklı bir tosuncuğunuz olmuştur inşallah.

Bu arada haftasonu benim ovucanım da kızardı nihayet. Allah'ım bu sefer dualarımızı kabul eder emeklerimizi boşa çıkarmaz dilerim :)

günaydın canım
kuzeni son anda sezeryana aldılar okumuşsundur belki
bebişin kalp atışları yavaşlamıştı
3150 gr 50 cm doğdu
memeyi alamadığı için biraz aç kalmış sarılık oldu
daha çıkmadılar hastaneden başka bi sorunları yok çok sükür

aman geçmiş olsun bitanesi yaa, neyseki bebek sarılığı çok hızlı geçen bir şey, eve çıkınca da florasan ışığı altında yatırsınlar o meleği.
tez zamanda taburcu olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…