canım yumurta testini hiç denemedim
şöyle anlıyorum yumurta akı kıvamında renginde akıntım oluyor(çiğ yumurtadan bahsediyorum)böyle iki parmağının arasında sünüp uzayan bir akıntı
ama günlerdir göğüslerin şiş ve ağrılı..
bu iyi bişey
biz istesek bilem artık o bizi istemiomuş..
aman çokta tın...
ayrıcaa daaha 23 yaşında oldugum için hiç bi doktor bana tüp yapmıo..
bende ısrar etmiorum.
çnk yaş avantajım var.
1 defa aşılama yaptırdık ama olmadı..
ve galiba tilkinin dönüp dolaşacağı yer misali ben yine acıbademe gidicem...
kayserideyim canım..
memorial yok burda.
ben ilk aşılamamı acıbademde olmuştum ama tutmayınca üzülüp doktorumu değiştirdim..
üüff değiştirdik ama bi yüzümüz gülmedi...
bak vallaha yemin ederim nasıl bir akıntı olması gerektiğini şimmdi sen tarif edince anladımm.. çiğ yumurta akı tabi ya
teşekkür ederim bebeemm,dikkat etcem bende bakiim,ne zaman oluyu o
daha önce hiç böyle bişi yaşamadığım için çok az ümitliyim.
ha bide bu ay ilk defa iğne kullandık birazda öylee ümidim var..
inşallah megim yaaa..
rabbim gözyaşlarımı dindirir inşallaaaaaaahh
ya ben anlamıyorum onu yaaa..
hadi bebek düşünmeden önce ilgilenmedim de anlamadım..
2 aydır da kontrol ediyorum akıntı durumunu.. fark yok diğer günlerle..
sadece kasıklarım biraz daha gergin oluyo ay arasında,gaz varmış gibi bööle acaip çok gibi..
anladım cnm..doktorundan memnun değilmiydinki?kimisi 2.de tuturuyor ama kimiside zaman kaybı diyor aşılama için..anlamadım gitti..inşallah bunlara gerek kalmazda gelir bebişler...
kıs sen beni dalgayamı alıyorsun ha:44:
canım 23 yaş tüp bebeği fakülte bile yapar özelleri bırak bende geçtim o aşamaları 23 en az 3 yıllık evli olacaksın yaşın en az 23 tam zamanı daha çok para harcayıp durma git fakültede yaptır ama baştan başlarlar
3 kılomen
3 aşılama ve tüp bebek raporu alırsın tabi bu aldığın tüp raporu özellerde bir işe yaramıyor çünkü ilaç raporu vermiyor fakülte 6 ay sonunda fakültede ercan beye verdiğin muayne parasına tüp bebek yaptırırsın gerçi sen bunları biliyorsundur ama 23 yaşda tüp yapılıyor
anladım cnm..doktorundan memnun değilmiydinki?kimisi 2.de tuturuyor ama kimiside zaman kaybı diyor aşılama için..anlamadım gitti..inşallah bunlara gerek kalmazda gelir bebişler...
bugün bnmde rahmime bişi asılır gibiydi..acaba çatlama bugün olabilirmi?halvet etsek mi?akıntımda çok fazlaydı
cevapp istiyorum kızlrrrrr
aşılama bencede zaman kaybı 2 den fazla yaptırıp zamanınızı ve paranızı daha önemlisi ilaç hakkınızı öldürmeyin
bak isoldem şu topiğe ilk geldiğinde ne kadar umutsuzdun..
ama ben senden çookk umutluyum bu ay için bebikimm
sende umutlu olmalısın
bugün bnmde rahmime bişi asılır gibiydi..acaba çatlama bugün olabilirmi?halvet etsek mi?akıntımda çok fazlaydı ama bugün 24.gün
ama 23. günüm demedin mi sen bebeem?
:26::26::26:
ya git bi halvetlen olmazsa ya bilemedim bak,belli de olmaz yani..
bugün bnmde rahmime bişi asılır gibiydi..acaba çatlama bugün olabilirmi?halvet etsek mi?akıntımda çok fazlaydı ama bugün 24.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?