Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bugün bnmde rahmime bişi asılır gibiydi..acaba çatlama bugün olabilirmi?halvet etsek mi?akıntımda çok fazlaydı

Son düzenleme:
canım yumurta testini hiç denemedim
şöyle anlıyorum yumurta akı kıvamında renginde akıntım oluyor(çiğ yumurtadan bahsediyorum)böyle iki parmağının arasında sünüp uzayan bir akıntı

bak vallaha yemin ederim nasıl bir akıntı olması gerektiğini şimmdi sen tarif edince anladımm.. çiğ yumurta akı tabi ya

teşekkür ederim bebeemm,dikkat etcem bende bakiim,ne zaman oluyu o

ama günlerdir göğüslerin şiş ve ağrılı..
bu iyi bişey

daha önce hiç böyle bişi yaşamadığım için çok az ümitliyim.
ha bide bu ay ilk defa iğne kullandık birazda öylee ümidim var..
inşallah megim yaaa..
rabbim gözyaşlarımı dindirir inşallaaaaaaahh

canım 23 yaş tüp bebeği fakülte bile yapar özelleri bırak bende geçtim o aşamaları 23 en az 3 yıllık evli olacaksın yaşın en az 23 tam zamanı daha çok para harcayıp durma git fakültede yaptır ama baştan başlarlar
3 kılomen
3 aşılama ve tüp bebek raporu alırsın tabi bu aldığın tüp raporu özellerde bir işe yaramıyor çünkü ilaç raporu vermiyor fakülte 6 ay sonunda fakültede ercan beye verdiğin muayne parasına tüp bebek yaptırırsın gerçi sen bunları biliyorsundur ama 23 yaşda tüp yapılıyor

kayserideyim canım..
memorial yok burda.
ben ilk aşılamamı acıbademde olmuştum ama tutmayınca üzülüp doktorumu değiştirdim..
üüff değiştirdik ama bi yüzümüz gülmedi...

anladım cnm..doktorundan memnun değilmiydinki?kimisi 2.de tuturuyor ama kimiside zaman kaybı diyor aşılama için..anlamadım gitti..inşallah bunlara gerek kalmazda gelir bebişler...

bak isoldem şu topiğe ilk geldiğinde ne kadar umutsuzdun..
ama ben senden çookk umutluyum bu ay için bebikimm
sende umutlu olmalısın

bende anlamıyorum daha doğrusu bi belirtim yok eminim. ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümde bakıyodum bende hiç değişiklik olmuyodu demekki her kadında olmuyorr

yellow senmi dedin annem rahim ağzı yumuşuyor diye kız rahim ağzı içerde nasıl anlıyosun yumuşadığını vajina ağzındanmı bahsediyosun acaba:26:

anladım cnm..doktorundan memnun değilmiydinki?kimisi 2.de tuturuyor ama kimiside zaman kaybı diyor aşılama için..anlamadım gitti..inşallah bunlara gerek kalmazda gelir bebişler...

aşılama bencede zaman kaybı 2 den fazla yaptırıp zamanınızı ve paranızı daha önemlisi ilaç hakkınızı öldürmeyin

bu teferruatı azbuçuk biliorum ama tüp fikrine henüz hazır diilim..
hem fakülte çok kalabalık ve taaa aylar sonrasına gün veriyolar..
tabiki son çarem ora olur artık ama ben okadar sabırlı bi insan diilim ki yaaa..
kafayı yerimm

bugün bnmde rahmime bişi asılır gibiydi..acaba çatlama bugün olabilirmi?halvet etsek mi?akıntımda çok fazlaydı ama bugün 24.gün

cevapp istiyorum kızlrrrrr

Son düzenleme:

esasında memnundum ama nebilim öyle oldu işte.
doktorumda iyi biriydi..
dediğim gibi muhtemelen ona devam edicem...

bugün bnmde rahmime bişi asılır gibiydi..acaba çatlama bugün olabilirmi?halvet etsek mi?akıntımda çok fazlaydı

ama 23. günüm demedin mi sen bebeem?
:26::26::26:

ya git bi halvetlen olmazsa ya bilemedim bak,belli de olmaz yani..

bak isoldem şu topiğe ilk geldiğinde ne kadar umutsuzdun..
ama ben senden çookk umutluyum bu ay için bebikimm
sende umutlu olmalısın

gülüm benimmm canımm..
çok üzülmemek adına çok umutlu olmamaya çalışıyorum megim yaaa..
çok dualar ettim.
inşallah rabbim kabul etmiştir...

papatya bir önceki sayfaya yazmıştım cevabımı sana

bugün bnmde rahmime bişi asılır gibiydi..acaba çatlama bugün olabilirmi?halvet etsek mi?akıntımda çok fazlaydı ama bugün 24.gün

Birsum canım adetine kaç gün var ve kaç günde bir adet oluyorsun yani siklüsün nedir ben ona göre cevap yazıcam

ama 23. günüm demedin mi sen bebeem?
:26::26::26:

ya git bi halvetlen olmazsa ya bilemedim bak,belli de olmaz yani..

ayın 16sı bnm 7.günümdü.o gün başladımdı...bugünde yani ayın 4ü 25. günü oluyor dünde yapmadık..geçmişdir heralde ya..yani bugün 25.günü
24ü pas geçildi..

24. gündede yumurlaman olur canım ama benim bildiğim koyu kıvamlı bir akıntın olacak şöylede bir bilgim var hamileliklerimde farkettim hamile kaldığında bu şeffaf akıntı nasıl diyim daha akıcı cıvık oluyor sürekli çamaşırında islaklık hissediyorsun hatta ben her seferinde kanamam oluyor zannederim akıntıyın kıvamına bağlı anlayacağın(ben kimseyi yanıltmak istemem kendimde gördüğüm şeylerden bahsediyorum eminim her kadında farklı gelişiyordur bu işler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…