evet kırdım ve rahatladımmm
ohhh canım deysin elibesesim valla test yapıcam diye sabahı zor ettim
rüyalarıma girdi tes yapıyorum pozitif çıkıyo tam tersi oldu işte
sabahın 7 sinde kalktım test yaptım baktım negatif yattım saat 10 da kalktım baktım hala aynı bende verdim cezasını
Kızlar günaydın melisam hoşgeldin nasılsın adet oldunmu balım acil cevap lütfen fıdığım sen nerelerdesin be gülüm iyimisin nasılsın neden girmiyosun kayınvaliden nasıl hayatım
canım hosbulduk. Nasılsın gülüm. Yok canım adet olmadım daha iki gündür memişlerim cok fena .bekliyorum bugünde oolmazsam tekrardan gitcem dktora bakalım.umarım olurumda gerek kalmaz. Niye acil cevap len gidiyonmu hırtooooooooooooo gitme.
Kızlar günaydın melisam hoşgeldin nasılsın adet oldunmu balım acil cevap lütfen fıdığım sen nerelerdesin be gülüm iyimisin nasılsın neden girmiyosun kayınvaliden nasıl hayatım
selam kızlar ben geldimm elifim aldım msj anladm btanem kesinlikle gitmem lazım bizim kocişe söylüyüm de yarın için izin alabilrse izin alsın gidlim beraber dr zaten düşünüyoduk tekrar dr gitmeyi bakalım ne olcak off off allahım ne olur artık herşey istediğim gibi olsunn hamiş oluyum ya yice kafay yedim her ay bi sorun çıkıyo bitsin bu sorunlar adet olmaktan nefret ediyorumm kırmızıları gördüğüm zaman kendimden nefret ediyorumm
hoşgeldin caınımıniçi nasılsın demiyorum nkü görüyourm iyi değilsin ama üzülmek yok ne demiştik umut her zaman var olsun sıkıntı etme ama senin şuan tam zamanın bakmadetlisin git hemen eşinede mutlaka söle olmadı yalnız gidebilme imkanın varsa sen git yada yanına birisi gelin bak koca bir ay daha böyle acabalarla geçmesin balım dediğim gibi sıkıntılı olabilir bence gt baktoır rahat edelim sorun ne bilelim kzuum olurmu:26:
evet görmedim çoğu zaman seni.oflucum uzun zamandır girmiyordum yeni öğrendim hamileymişsin ALLAH ım hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin
yok lenn ne gitmesi burdayım merakımdan çatladım hafta sonu yoktumcmartesi çıktım dün akşam geldim gezideydim hiç geçmişede bakamadım o yüzden bebüşüm iyide sen söktürücüye rağmen olmadın nasıl oluyo hamilesin desem inan içimden gelmiyo çünkü o ilçlardan sonra düşünemiyorum hakkında hayırlısı olsun be gülüm
canım sabah gidiyordum kaynanama akşam geliyordum çok yorulmuşum anlatamama ya.bu hafta sonu kısmetse bi aksilik çıkmazsa istanbuldayım.çok bunaldım.çok agresifim ya her fırsatta eşimi kırıyorum.sebepsiz yere ağlıyorum yarın adet günüm hiç bu kadar gerilmemiştim.2 gündür kusuyorum ya.
Elif Oflu'cum hoşgeldiniz nasılsınız.
Oflu'm akıntın devam ediyormu? Geçmişi okurken gördüm. İyisinizdir siz iyi?
yok canım hamile degilim o kesin. Söktürücü hapı bebiş olsa bile ona bişi yapmıyomus canım. Dktor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?