Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi yapmıssın gülüm agzını burnunu kırdıgım testleri bana da hiç pozitif göstermiyo gebermiyeseciler..ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh be bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb rahatladım vallahi bende ayıracak bundan sonra testleri iyi oluyo mus kıs bu yöntem.
eminem olsun gülüm ya akısına bırakmaya calıs gitsin. ben halka hastalanmadım 8 gün geçti söktürücü biteli. gögüs uclarım ck fena ama ya acayip acıyo.

Kızlar günaydın melisam hoşgeldin nasılsın adet oldunmu balım acil cevap lütfen fıdığım sen nerelerdesin be gülüm iyimisin nasılsın neden girmiyosun kayınvaliden nasıl hayatım

Kızlar günaydın melisam hoşgeldin nasılsın adet oldunmu balım acil cevap lütfen fıdığım sen nerelerdesin be gülüm iyimisin nasılsın neden girmiyosun kayınvaliden nasıl hayatım

canım hosbulduk. nasılsın gülüm. yok canım adet olmadım daha iki gündür memişlerim cok fena .bekliyorum bugünde oolmazsam tekrardan gitcem dktora bakalım.umarım olurumda gerek kalmaz. niye acil cevap len gidiyonmu hırtooooooooooooo gitme.

selam kızlar ben geldimm elifim aldım msj anladm btanem kesinlikle gitmem lazım bizim kocişe söylüyüm de yarın için izin alabilrse izin alsın gidlim beraber dr zaten düşünüyoduk tekrar dr gitmeyi bakalım ne olcak off off allahım ne olur artık herşey istediğim gibi olsunn hamiş oluyum ya yice kafay yedim her ay bi sorun çıkıyo bitsin bu sorunlar adet olmaktan nefret ediyorumm kırmızıları gördüğüm zaman kendimden nefret ediyorumm

yok lenn ne gitmesi burdayım merakımdan çatladım hafta sonu yoktumcmartesi çıktım dün akşam geldim gezideydim hiç geçmişede bakamadım o yüzden bebüşüm iyide sen söktürücüye rağmen olmadın nasıl oluyo hamilesin desem inan içimden gelmiyo çünkü o ilçlardan sonra düşünemiyorum hakkında hayırlısı olsun be gülüm

canım sabah gidiyordum kaynanama akşam geliyordum çok yorulmuşum anlatamama ya.bu hafta sonu kısmetse bi aksilik çıkmazsa istanbuldayım.çok bunaldım.çok agresifim ya her fırsatta eşimi kırıyorum.sebepsiz yere ağlıyorum yarın adet günüm hiç bu kadar gerilmemiştim.2 gündür kusuyorum ya.

hoşgeldin caınımıniçi nasılsın demiyorum nkü görüyourm iyi değilsin ama üzülmek yok ne demiştik umut her zaman var olsun sıkıntı etme ama senin şuan tam zamanın bakmadetlisin git hemen eşinede mutlaka söle olmadı yalnız gidebilme imkanın varsa sen git yada yanına birisi gelin bak koca bir ay daha böyle acabalarla geçmesin balım dediğim gibi sıkıntılı olabilir bence gt baktoır rahat edelim sorun ne bilelim kzuum olurmu:26:

olur btanemm saol cnmm kesnlikle allahın izniyle giicemm

Elif Oflu'cum hoşgeldiniz nasılsınız.

Oflu'm akıntın devam ediyormu? Geçmişi okurken gördüm. İyisinizdir siz iyi?

yok canım hamile degilim o kesin. söktürücü hapı bebiş olsa bile ona bişi yapmıyomus canım. dktor demişti.

umarım kayınvaliden iyidir fındığım rabbim şifasını versin aradık seni yani hatta bir kaç gün önce melisam fındık vardı nerelerde dei lafı da oldu ama merak etmitik artık yaa zor ve yoğun zamanlar geçirmişşin yotrulmuşşun bazen insan çığrından çıkıyo bendede oluyodu kusmaların hayra yoralım inş bebek vardır bebeğim eğerki üşütmediysen o yoğun tempo içinde ama inş bebektendir 17 yarın yani dimi adetin hadi bakalım inş müjdeli haberler verirsin istanbulun neresine gelicektin sen ben unuttum valla

Muhabbetleri takipteyim..
Seviyorum sizi

yok canım hamile degilim o kesin. Söktürücü hapı bebiş olsa bile ona bişi yapmıyomus canım. Dktor demişti.

anladım balım ama benim bildiğim tüm söktürücülerin zararı var ama doktor öyle dedysecde bildiği vardır hkakında hayırlısı olsun ama bence bugün olmayı beklemeden git bakıl gel derim ben geçen gün sana eziyet oluyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…