Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar mrb bişey öğrenmek istiyorum
şimdi yumurtlama oluyor ya bu çatlama olayı ne kadar sürüyor.yani diyelim bugün yumurtlama oldu bugün ertesi gün beraberlik olsa kaç gün daha sonra çatlar yumurta.çok saçma bi soruysa cahilliğe verin çok öpt :26:

elif oflu'cum hoşgeldiniz nasılsınız.

Oflu'm akıntın devam ediyormu? Geçmişi okurken gördüm. Iyisinizdir siz iyi?

sağolasın gülüm sende hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo devammı ovucanlara nasıl koyulaşıyormu resimlerini koyabişlirmisin bakalım durumlar nasıl

sağolasın gülüm sende hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo devammı ovucanlara nasıl koyulaşıyormu resimlerini koyabişlirmisin bakalım durumlar nasıl

bu akşam oğlumun beşiği de gelicek ve kurulucak, odasını dün boşalttık eşimle, temizledik güzelce onun eşyaları dışındaki eşyaları kaldırdık. Çok ferah oldu odası

hoşbulduk canım..
iyiyiz teyzesi akıntım çook az her ihtimale yatıyorum işte. sn nasılsın ?

aman yat sen gebişim, dinlen bolbol. Sen dinlenirken ufaklıkta iyice sağlamlaştırsın yerini :) iyiyim bende aylık çalışmalara devam, en muhtemel günlerdeyim bende.

canım ya sanırım kaynanama ikinci bi ameliyat daha gerekebilirmiş bu defa ankarada.ama ben bu yaşıma kadar böyle yoğunluk yaşamadım çok agresifleştim eşimle sürekli tartışma sürekli kırgınlık.çok yıprandım ailem üzülmesin diye onlara bişi yansıtmadım sizinlede paylaşamıyordum kafayı yemek üzereydim ki hala öyleyim.bu ay düzenli birlikteliklerimiz oldu ama inan bebek hiç aklımın ucundan geçmedi düşünmeye vakit bulamadım bebek işini.canım ataköye geliyrum inşallah inşallah bi sorun çıkmazsa perşem be veya cuma gecesi 22 uçağıyla inşallah hayırlısıyla 1 ay kalmak iztiyorum eşim izin vermiyor ama kalacam çok bunaldım burda

bilmiyorumki gülüm düsünüyorum bakalım dünden beri gögüslerim agrıyo iki gündürde maydonoz suyu içtim bugün söker gibi geliyo ya. bi yandan da ya bendede kist olustuysa diye korkuyorum. bayagı gecikti ya hiç kist olmazdı ya pkoluyum sonucta olma ihtimali cok yüksek onun için belki bugün giderim bakalım düşünüyorum. gidersem yazarım buraya.

tatlım dün okudum ,acayip üzüldüm.cepten ama cevap yazamadım ,rabbim meleğini korusun temiz sonuçlar çıkar inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum rabbim sizi korusun.

rabbim şifasını versin balım yaa inş gerek kalmazda sağlığına kavuşurrr sende yopla kendini inan anlayabiliyorum seni gerçekten bence eşin bıraksın bu şekilde nefretler doğar biraz açılırsın iyi gelir kafanı toparlarsın anlşayış göstersin ama bebek meselesi olabilir balım belkide huysuzluğun agresifliğin o nedenle olablilr rabbim bilir tabi ama hakkında hayırlı oolanı nasip etsin rabbim bitanem

bu akşam oğlumun beşiği de gelicek ve kurulucak, odasını dün boşalttık eşimle, temizledik güzelce onun eşyaları dışındaki eşyaları kaldırdık. Çok ferah oldu odası
ohhh mis gibi olmuştur :)))

aman yat sen gebişim, dinlen bolbol. Sen dinlenirken ufaklıkta iyice sağlamlaştırsın yerini :) iyiyim bende aylık çalışmalara devam, en muhtemel günlerdeyim bende.
yatıyoruz bakalım halsizim ya...
aman değerlendir gelsin bebişler...

oflum nasılsın kuzum hoşgeldin doktora gidicektin ne dedi ne oldu balım

iyiyim canım benim gittim kan verdim gene bir sürü öğleden sonra alıcm.
sonra gidicem doktora :)

13.de silikti canım, öyle olunca moralim bozulmuştu, 14.de o kadar yoğundum ki bütün gün o 4 saatlik bekleme bir türlü gerçekleşmeyince test yapamadım ama o gece ilişki oldu. Dünkü yani 15. gün ovucanımda kıpkırmızı idi. ekliyorum resmini. yine ilişki oldu. Bugün 2 de yapacağım testi bakalım bugünde ilişki olur herhalde yarına Allah Kerim.

ama şunu farkettim. ben hep kasıklarımda ağrı olunca ilişkiye giriyordum meğersem çok geç kalıyormuşum, hiç ağrım falan yoktu, kasık batmalarım daha yeni başladı.

diyicek hiç birşeyim olmuyo inanki kaç aydır baya bir geçiyo ama söktürücüye rağmen adet olamama anlamsız bilgidmde yok inş kist falan olmamıştır da psikplojikmen gecikmedir ne bileyim balımm yaa zor iş bilirim kaç ayadet oolmamıştım ama söktürüclerle almıştım olmuştu en geç 3-4 gün gecikme olmuştu ilaca rağmen :26:

eminem günaydın kuşum, üzüldü ben şimdik ne diyelim hayırlısı artık
günaydınn esrammm
nasılsın tatlı kuşumm
ben üzülmedim dersem yalan olur üzüldüm ama artık ben vazgeçtim yaa kızım kardeşinin olmasını bukadar istemese üzülmem belki ama çok istiyo akşam kayınpederin felan yanında söylede annem hamile benim kardeşim olacak felan diyo bu dahada canımı yakıyo malesef ....

kırmazmıyım melisam valla aldım hıncımı sen testlerimi gördünmü
bu arda az önce hastalandım
kırmızı kartı yedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…