selam kızlar iyi haftalar.
günaydınn esrammm
nasılsın tatlı kuşumm
ben üzülmedim dersem yalan olur üzüldüm ama artık ben vazgeçtim yaa kızım kardeşinin olmasını bukadar istemese üzülmem belki ama çok istiyo akşam kayınpederin felan yanında söylede annem hamile benim kardeşim olacak felan diyo bu dahada canımı yakıyo malesef ....
kırmazmıyım melisam valla aldım hıncımı sen testlerimi gördünmü
bu arda az önce hastalandım
kırmızı kartı yedim yani
ANLADIM CANIM BENİM HAYRLI HABERLERLE GEL İNŞohhh mis gibi olmuştur :)))
yatıyoruz bakalım halsizim ya...
aman değerlendir gelsin bebişler...
iyiyim canım benim gittim kan verdim gene bir sürü öğleden sonra alıcm.
sonra gidicem doktora :)
A.SLM BALIM BÖREĞİM ÖZLEDİM KIZ GÖRÜŞEMEDİK KAÇ GÜNDÜR NASIL OLDUN CANIMINİÇİselam kızlar iyi haftalar.
13.de silikti canım, öyle olunca moralim bozulmuştu, 14.de o kadar yoğundum ki bütün gün o 4 saatlik bekleme bir türlü gerçekleşmeyince test yapamadım ama o gece ilişki oldu. Dünkü yani 15. gün ovucanımda kıpkırmızı idi. ekliyorum resmini. yine ilişki oldu. Bugün 2 de yapacağım testi bakalım bugünde ilişki olur herhalde yarına Allah Kerim.Eki Görüntüle 391635
ama şunu farkettim. ben hep kasıklarımda ağrı olunca ilişkiye giriyordum meğersem çok geç kalıyormuşum, hiç ağrım falan yoktu, kasık batmalarım daha yeni başladı.
sağolasın gülüm sende hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo devammı ovucanlara nasıl koyulaşıyormu resimlerini koyabişlirmisin bakalım durumlar nasıl
günaydınn esrammm
nasılsın tatlı kuşumm
ben üzülmedim dersem yalan olur üzüldüm ama artık ben vazgeçtim yaa kızım kardeşinin olmasını bukadar istemese üzülmem belki ama çok istiyo akşam kayınpederin felan yanında söylede annem hamile benim kardeşim olacak felan diyo bu dahada canımı yakıyo malesef ....
CANIm korunmayı yeni bıraktığın için normaldir..Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım.Bebek planlıyoruz fakat kimseyle konuşamıyorum çünkü kimse her ay bir beklentiye girsin istemiyoruz.
Son 3 aydır düzensiz oluyor adetlerim ve buda benim sinirlerimi bozuyor gerci 2 aydır deniyoruz ama !! gecen ay dr gittim (akıntı sorunumda vardı) sonuç negatif di ilk aydan ummuyorduk zaten,marttın 6sında regli oldum ve hala regli olmadım vede ne regli nede hamilelik belirtisi var gerçi pazar sabahı test yaptık tek cubuklütfen ama fikir verin benim adet düzensizliğim olmaya başladı ve buda beni korkutuyor ne yapmalıyım ne yapmamalıyım lütfen bana yardım ediiiinn...
kızlar mrb bişey öğrenmek istiyorum
şimdi yumurtlama oluyor ya bu çatlama olayı ne kadar sürüyor.yani diyelim bugün yumurtlama oldu bugün ertesi gün beraberlik olsa kaç gün daha sonra çatlar yumurta.çok saçma bi soruysa cahilliğe verin çok öpt
burdayım melisam çok sık yazamıyorum biraz işler var onları hallediyorumeminemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ordamısın
akşam bende okudum ve göz yaşlarıma engel olamadım rabbim çok büyük inşallah kızını sağsalim kucağına alır inşalllahhhhhhhhhhhhtatlım dün okudum ,acayip üzüldüm.cepten ama cevap yazamadım ,rabbim meleğini korusun temiz sonuçlar çıkar inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum rabbim sizi korusun.
selam kızlar iyi haftalar.
merhaba
ben aranıza yeni katıldım.bebek planlıyoruz fakat kimseyle konuşamıyorum çünkü kimse her ay bir beklentiye girsin istemiyoruz.
Son 3 aydır düzensiz oluyor adetlerim ve buda benim sinirlerimi bozuyor gerci 2 aydır deniyoruz ama !! Gecen ay dr gittim (akıntı sorunumda vardı) sonuç negatif di ilk aydan ummuyorduk zaten,marttın 6sında regli oldum ve hala regli olmadım vede ne regli nede hamilelik belirtisi var gerçi pazar sabahı test yaptık tek cubuklütfen ama fikir verin benim adet düzensizliğim olmaya başladı ve buda beni korkutuyor ne yapmalıyım ne yapmamalıyım lütfen bana yardım ediiiinn...
ANLADIM CANIM BENİM HAYRLI HABERLERLE GEL İNŞ
A.SLM BALIM BÖREĞİM ÖZLEDİM KIZ GÖRÜŞEMEDİK KAÇ GÜNDÜR NASIL OLDUN CANIMINİÇİ
OOO İYİ İYİ KOYULAŞMIŞ BAYA FISTIĞIM HADE BAKALIM SONUÖTA İLİŞKİDE OLMUŞ BOŞ GEÖÇMEMİŞ YAPMAMIŞ OLMAN DEĞİŞTİRMEZ BEBEĞİM İNŞ HAYIRLISIYLA HAYIRLI HABERLERLE GELİCEKSİN BURAYA VALLA BENİMDE SÜREKLİ KASIKLARIMDA AĞRILAR OLUYO AMA SÜREKLİ HİÇ GEÇMİYO NEDENDİR BİLİNMEZ HER AY SÜRÜYO İŞTE
ne desem boş kuzum, allah sana kuvvet versin. Ama yitirme umudunu yada yitir, belki umudunu kesmeni bekliyordur rabbim mucizeni sana göndermek için
Bu arada 100. hamilemiz santakarna oldu eskilerden belki hatirlayan cikar megim garanti hatirlar uzun zamandir gelmiyodu kizlar uzaklasan hamile donuyo yakinda aysun hulya duygu meg hepiciginin haberinide boyle bi anda alicaz galiba giden gebe donuyo
bende seni özledim bebem:) iyiim öksürük baya azaldı bir iki güne geçicek inşallahANLADIM CANIM BENİM HAYRLI HABERLERLE GEL İNŞ
A.SLM BALIM BÖREĞİM ÖZLEDİM KIZ GÖRÜŞEMEDİK KAÇ GÜNDÜR NASIL OLDUN CANIMINİÇİ
OOO İYİ İYİ KOYULAŞMIŞ BAYA FISTIĞIM HADE BAKALIM SONUÖTA İLİŞKİDE OLMUŞ BOŞ GEÖÇMEMİŞ YAPMAMIŞ OLMAN DEĞİŞTİRMEZ BEBEĞİM İNŞ HAYIRLISIYLA HAYIRLI HABERLERLE GELİCEKSİN BURAYA VALLA BENİMDE SÜREKLİ KASIKLARIMDA AĞRILAR OLUYO AMA SÜREKLİ HİÇ GEÇMİYO NEDENDİR BİLİNMEZ HER AY SÜRÜYO İŞTE
burdayım melisam çok sık yazamıyorum biraz işler var onları hallediyorum
akşam bende okudum ve göz yaşlarıma engel olamadım rabbim çok büyük inşallah kızını sağsalim kucağına alır inşalllahhhhhhhhhhhh
o zaman bende uzaklasıyım bi.
bende seni özledim bebem:) iyiim öksürük baya azaldı bir iki güne geçicek inşallah
evet bende fena oldum okuyunca ,inşallah cnm bebeğini sağ salim kavuşur gerçekten zor bir durum rabbim sevinçli haberlerini göstersin.
daha önce kıpırtı hissetmiştim ama oğlum kapı çalar gibi pıt pıt pıt attı
sevinçten ağladım ya, allahım herkese nasip etsin inşallah
selam canım...
hoşgeldin.
damlaya çok üzüldüm yaaa
ALLAHIN İZNİYLE TERTEMİZ ÇIKACAKKK
DUALARIMIZ ONUNLA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?