Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba

Ben aranıza yeni katıldım.Bebek planlıyoruz fakat kimseyle konuşamıyorum çünkü kimse her ay bir beklentiye girsin istemiyoruz.
Son 3 aydır düzensiz oluyor adetlerim ve buda benim sinirlerimi bozuyor gerci 2 aydır deniyoruz ama !! gecen ay dr gittim (akıntı sorunumda vardı) sonuç negatif di ilk aydan ummuyorduk zaten,marttın 6sında regli oldum ve hala regli olmadım vede ne regli nede hamilelik belirtisi var gerçi pazar sabahı test yaptık tek cubuk lütfen ama fikir verin benim adet düzensizliğim olmaya başladı ve buda beni korkutuyor ne yapmalıyım ne yapmamalıyım lütfen bana yardım ediiiinn...

kızlar mrb bişey öğrenmek istiyorum
şimdi yumurtlama oluyor ya bu çatlama olayı ne kadar sürüyor.yani diyelim bugün yumurtlama oldu bugün ertesi gün beraberlik olsa kaç gün daha sonra çatlar yumurta.çok saçma bi soruysa cahilliğe verin çok öpt

canikom sana bişi sorcam ya. sende kist olustugunda agrı yaptımı yada farklı bişi anladınmöı yani bi gariplik oldugunu doktora gidene kadar. ben yala olmadım ya ya cevirdiyse kiste diye korkuyom yav

ohhh mis gibi olmuştur :)))

yatıyoruz bakalım halsizim ya...
aman değerlendir gelsin bebişler...

iyiyim canım benim gittim kan verdim gene bir sürü öğleden sonra alıcm.
sonra gidicem doktora :)
ANLADIM CANIM BENİM HAYRLI HABERLERLE GEL İNŞ
selam kızlar iyi haftalar.
A.SLM BALIM BÖREĞİM ÖZLEDİM KIZ GÖRÜŞEMEDİK KAÇ GÜNDÜR NASIL OLDUN CANIMINİÇİ

OOO İYİ İYİ KOYULAŞMIŞ BAYA FISTIĞIM HADE BAKALIM SONUÖTA İLİŞKİDE OLMUŞ BOŞ GEÖÇMEMİŞ YAPMAMIŞ OLMAN DEĞİŞTİRMEZ BEBEĞİM İNŞ HAYIRLISIYLA HAYIRLI HABERLERLE GELİCEKSİN BURAYA VALLA BENİMDE SÜREKLİ KASIKLARIMDA AĞRILAR OLUYO AMA SÜREKLİ HİÇ GEÇMİYO NEDENDİR BİLİNMEZ HER AY SÜRÜYO İŞTE

sağolasın gülüm sende hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo devammı ovucanlara nasıl koyulaşıyormu resimlerini koyabişlirmisin bakalım durumlar nasıl

ne desem boş kuzum, allah sana kuvvet versin. ama yitirme umudunu yada yitir, belki umudunu kesmeni bekliyordur Rabbim mucizeni sana göndermek için

CANIm korunmayı yeni bıraktığın için normaldir..
düzensizlik olabilir yani.
istersen günaşırı ilişki yapabilirsiniz..

24-36 saat içinde çatlar canm

eminemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ordamısın
burdayım melisam çok sık yazamıyorum biraz işler var onları hallediyorum
tatlım dün okudum ,acayip üzüldüm.cepten ama cevap yazamadım ,rabbim meleğini korusun temiz sonuçlar çıkar inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum rabbim sizi korusun.
akşam bende okudum ve göz yaşlarıma engel olamadım rabbim çok büyük inşallah kızını sağsalim kucağına alır inşalllahhhhhhhhhhhh
selam kızlar iyi haftalar.

slm canım hoşgeldin aramıza daha çok yeni bence sorun edicek birşey yok benden sana tavsiye sakın kafana takma bak biz bu konuda çok çektik balım adet düzensizliğin çok nedeni var ama kesin tanı koyamayız bununiçin doktora gidiceksin hormon terstleri yapılıcak ancak o zmaan belli olur

sağol kuum dün birde ö kadar yoğun bir şeffaf akıntı gelmişti ki hah tamam dedim debişmek zorundayız.
ben bir yemek yiyip geliyorum.

Bu arada 100. hamilemiz santakarna oldu eskilerden belki hatirlayan cikar megim garanti hatirlar uzun zamandir gelmiyodu kizlar uzaklasan hamile donuyo yakinda aysun hulya duygu meg hepiciginin haberinide boyle bi anda alicaz galiba giden gebe donuyo

ne desem boş kuzum, allah sana kuvvet versin. Ama yitirme umudunu yada yitir, belki umudunu kesmeni bekliyordur rabbim mucizeni sana göndermek için

aynen öyle balım ne desek boş rabbim hayılısını nasip etsin hepimiz için hayırlı olanuı nasip etsin inş benim umudum zaman zaman gidiyo sonra kendime geliyorum inancımı kaybetmiyorum ne olursa olsun hayırlısı olsun aman olursa olur olmazsa yapacak birşeyim yok diyorum en azından kendimi üzmemin mantığı yok çünkü benim elimden gelen birşey yok bitanem ne diyebilirimki

daha önce kıpırtı hissetmiştim ama oğlum kapı çalar gibi pıt pıt pıt attı
sevinçten ağladım ya, allahım herkese nasip etsin inşallah

bende seni özledim bebem:) iyiim öksürük baya azaldı bir iki güne geçicek inşallah

evet bende fena oldum okuyunca ,inşallah cnm bebeğini sağ salim kavuşur gerçekten zor bir durum rabbim sevinçli haberlerini göstersin.

KIZLAR DAMLAPAL ARKADAŞIMIZ BIRDA YOK AMA GELİRSE VE BEN OLMAZSAM LÜTFEN ÖZELLİKLE YAZDIKLARIMI İLETİN OLMADI BEN ÖZELDEN MESAJDA ATARIM BENİM KARDEŞİMEDE DOKTOR HAMİLEYKEN YÜZDE DOKDSAAN Down Sendromu DEDİ AMA O SIVIDAN ALDIRTMADI BEKLEDİ VE ÇOCUK SAPASAĞLAM YETMİYO ZEKİMİ ZEKİ BİR ÇOCUK OLDU DİYECEĞİM ŞUKİ İNŞ RABBİM DAMLAPALIN BEBEĞİNİDE KORUUN HAYIRLI HABERLERLE GELSİN BEN İNANIYORUMKİ HAYIRLI HBERLERLE GELİCEK BAŞIMAIZA GELDİ ÇÜNKÜ RABBİM ONUNDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞŞ:26::26::26:

ohh ohh blım geçsin gisin kuzucum sen hastaolma bitanem kıyamam ben sana

daha önce kıpırtı hissetmiştim ama oğlum kapı çalar gibi pıt pıt pıt attı
sevinçten ağladım ya, allahım herkese nasip etsin inşallah

Tadi damaginda kaldi dimi aminnnn kuzum aminnnn dun elisinkide depiklemis tadi damagimda kaldi diyo :))

selam canım...
hoşgeldin.
damlaya çok üzüldüm yaaa
ALLAHIN İZNİYLE TERTEMİZ ÇIKACAKKK
DUALARIMIZ ONUNLA..

hoşbulduk cnm evet dua edelim damlamıza güzel sonuçlar alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…