Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Teşekkür ederim
aslında hamile kalmayı planlamadan önce birçok kan testi yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı şükür.Uff kafama takmamaya calışıyorum ama bakalım sizinle birlikte umarım bunuda aşarım :)

ne desem boş kuzum, allah sana kuvvet versin. ama yitirme umudunu yada yitir, belki umudunu kesmeni bekliyordur Rabbim mucizeni sana göndermek için
çok sağol esram takmamaya çalışıyorum aslında takıldığım şey ilaç kullanmama rağmen neden gecikti acaba ilaca dahamı erken başlamam lazım gününde adet olmak için

canikom sana bişi sorcam ya. sende kist olustugunda agrı yaptımı yada farklı bişi anladınmöı yani bi gariplik oldugunu doktora gidene kadar. ben yala olmadım ya ya cevirdiyse kiste diye korkuyom yav

kist olduğu zaman sancı oluyo baya ozaman biliyorum zaten kist olduğunu geçen ay doktora gittim doktor ağzını açmadan ben dedim kist var değimi diye ben sancıyla anlıyorum adet gecikmeside üstüne tuz biber oluyo

Canim biz 2li testi yaptirken bende netten arastirmistim down denipte sapasaglam dogan cocuk cok damlanin kizida sorunsuz gelicek allahin izniyle

ricaedrim balım yaa yardımcıda olamdık pek ama mesela bendede 6 ay rayla hormon tesinde sorun çıktı süt hormonu yüzünden hamlie kalamadım falan o yüzden belli olmuyo yani belki senin öyle sıkıntılrınyoktur olmasında zaten ama işte korunmayı bırakan her insanda genelde oluyo bizdede oldu ilk aydan hamile kalmöatyı şartlanınca dengeler bozuluyo haliyle takmamaya çalış emi canım

kız peş peşe 4-5 kere pıt pıt yaptı çok güzeldi, sabahda olduda böyle değildi

Ben soyle tarif ediyorum bak

1- icinde balik yuzuyo

2- icinde bi kapi var biri kapiyi caliyo

3- icinde bi boks salonu var bebek tekme tokat rakibine daliyo :))

Canim biz 2li testi yaptirken bende netten arastirmistim down denipte sapasaglam dogan cocuk cok damlanin kizida sorunsuz gelicek allahin izniyle
VET İNŞaLLAH BÜYÜK RABBİME EMANET İNŞ SORUNSUZ ALICAK BEBEĞİNİ KUCAĞINA ZATEN İLK KANAMALARI OLDU NE ZORLUKLAR GEÇİRDİ ŞÖLE RAHATÇA BİR HAMİLEİK GEÇİRMEDİ RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sağol tatlım :))))))))))sende hasta olma bende sana kıyamam.

YİİRİM SENİ BEN AMA BEN KESİN HASTALANICAM KASIKLARIM FELAKT FISTIĞIM NORMALDE GÜNÜM BU PAZAR AMA ERKEN OLUVCAM YUMURTLAMADA ERKEN OLDU YAA

Deneyeceğim :))

daha önce kıpırtı hissetmiştim ama oğlum kapı çalar gibi pıt pıt pıt attı
sevinçten ağladım ya, allahım herkese nasip etsin inşallah

yirim o tekmeleri attığı minik ayaklarını
bende nası mutlu oluyorum anlatamam
resmen debeleniyo içerde yamuk yumuk oluyo karnım
aferin kızım vur anneeye bi güzel diyorum
eşim iyice gitti kafa yazık diyo

yirim o tekmeleri attığı minik ayaklarını
bende nası mutlu oluyorum anlatamam
resmen debeleniyo içerde yamuk yumuk oluyo karnım
aferin kızım vur anneeye bi güzel diyorum
eşim iyice gitti kafa yazık diyo

kiz benimde yamuluyo karnim ya :)) bende diyorum vur oglum dov anneyi aferin sana :)))

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim dugun sezonu acildi bebek sezonuda acildi masallah cok yogun bu ara isler hafta sonu giremedim is yapdik hep ailecek evdeydik valla ozlemisim ailemi ya turkiyede olmak cok guzel canim annem.

2 ayin sonunda dun mutfaga girdim yemek yapmayi unutmusum diyorum anneme annem kizim gelme git otur desede tavugu parcalarken elimi kesdim baya derin di ama dikis atilacak parca olmadigi icin dr gitmedim evde kendim pansuman yapdim sanirim kapanmasi biraz zor olucak bunada sukur allah korusundu parmagima vurmadim bicagi

Gecmis olsun canim dikkat et sozde gezmeye geldin azcik otursana yerinde hem hamilesin sen aaaaaaa suya sokma elini daha cabuk iyilesir o zaman :)

Canım endişende çok haklısın ama böyle seyler olabiliyor
kimlere kimlere demişler down sendromlu diye ve normal olmuş sen biraz bu tür şeyleri olu canım moral olsun sana ...
değerler değişebilir bence anne karnında sonucta biz nasıl hasta oluyoruz belki bebeklerde içerde öyle bişey oluyodur o an degerler düşük yada yüksek cıkabilir.

ay elisim oglun tam erkek maşallah kız nasıl erkek oldugu belli vallaaa
renkli çekildiniz demek ay nasıl büyümüş yaaaaaaa

kiz benimde yamuluyo karnim ya :)) bende diyorum vur oglum dov anneyi aferin sana :)))

hissedince iyi olduğunu anlıyoruz ya ondan sanırım
yalnız ben evham konusunda sağıttım sanırım biraz
gece yatakta dönerken hep karnım ağrıdı
bi de kaynanam geldi dün göbeğime dokundu iki kere filan
uykumun arasında nazar değdirdi çocuğuma diye düşünüyodum uyanınca aklıma geldi

Canim benimde cok aciyo 2 gundur artti sadece bende yokmus demek ki buyudukleri icin sanirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…