slm canım hoşgeldin aramıza daha çok yeni bence sorun edicek birşey yok benden sana tavsiye sakın kafana takma bak biz bu konuda çok çektik balım adet düzensizliğin çok nedeni var ama kesin tanı koyamayız bununiçin doktora gidiceksin hormon terstleri yapılıcak ancak o zmaan belli olur
çok sağol esram takmamaya çalışıyorum aslında takıldığım şey ilaç kullanmama rağmen neden gecikti acaba ilaca dahamı erken başlamam lazım gününde adet olmak içinne desem boş kuzum, allah sana kuvvet versin. ama yitirme umudunu yada yitir, belki umudunu kesmeni bekliyordur Rabbim mucizeni sana göndermek için
canikom sana bişi sorcam ya. sende kist olustugunda agrı yaptımı yada farklı bişi anladınmöı yani bi gariplik oldugunu doktora gidene kadar. ben yala olmadım ya ya cevirdiyse kiste diye korkuyom yav
KIZLAR DAMLAPAL ARKADAŞIMIZ BIRDA YOK AMA GELİRSE VE BEN OLMAZSAM LÜTFEN ÖZELLİKLE YAZDIKLARIMI İLETİN OLMADI BEN ÖZELDEN MESAJDA ATARIM BENİM KARDEŞİMEDE DOKTOR HAMİLEYKEN YÜZDE DOKDSAAN Down Sendromu DEDİ AMA O SIVIDAN ALDIRTMADI BEKLEDİ VE ÇOCUK SAPASAĞLAM YETMİYO ZEKİMİ ZEKİ BİR ÇOCUK OLDU DİYECEĞİM ŞUKİ İNŞ RABBİM DAMLAPALIN BEBEĞİNİDE KORUUN HAYIRLI HABERLERLE GELSİN BEN İNANIYORUMKİ HAYIRLI HBERLERLE GELİCEK BAŞIMAIZA GELDİ ÇÜNKÜ RABBİM ONUNDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞŞ:26::26::26:
Tadi damaginda kaldi dimi aminnnn kuzum aminnnn dun elisinkide depiklemis tadi damagimda kaldi diyo :))
ohh ohh blım geçsin gisin kuzucum sen hastaolma bitanem kıyamam ben sana
teşekkür ederim
aslında hamile kalmayı planlamadan önce birçok kan testi yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı şükür.uff kafama takmamaya calışıyorum ama bakalım sizinle birlikte umarım bunuda aşarım :)
CANIm korunmayı yeni bıraktığın için normaldir..
düzensizlik olabilir yani.
istersen günaşırı ilişki yapabilirsiniz..
yani 2 günde bir mi demek gün aşırı cahilliğimi mazur gör?Korunma yöntemi olarak eşim korunuyor 1 senedir yinede deneme sürecinde gecikmeler yasayabilirmiyim??
kız peş peşe 4-5 kere pıt pıt yaptı çok güzeldi, sabahda olduda böyle değildi
VET İNŞaLLAH BÜYÜK RABBİME EMANET İNŞ SORUNSUZ ALICAK BEBEĞİNİ KUCAĞINA ZATEN İLK KANAMALARI OLDU NE ZORLUKLAR GEÇİRDİ ŞÖLE RAHATÇA BİR HAMİLEİK GEÇİRMEDİ RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNCanim biz 2li testi yaptirken bende netten arastirmistim down denipte sapasaglam dogan cocuk cok damlanin kizida sorunsuz gelicek allahin izniyle
sağol tatlım :))))))))))sende hasta olma bende sana kıyamam.
Ben soyle tarif ediyorum bak
1- icinde balik yuzuyo
2- icinde bi kapi var biri kapiyi caliyo
3- icinde bi boks salonu var bebek tekme tokat rakibine daliyo :))
ricaedrim balım yaa yardımcıda olamdık pek ama mesela bendede 6 ay rayla hormon tesinde sorun çıktı süt hormonu yüzünden hamlie kalamadım falan o yüzden belli olmuyo yani belki senin öyle sıkıntılrınyoktur olmasında zaten ama işte korunmayı bırakan her insanda genelde oluyo bizdede oldu ilk aydan hamile kalmöatyı şartlanınca dengeler bozuluyo haliyle takmamaya çalış emi canım
daha önce kıpırtı hissetmiştim ama oğlum kapı çalar gibi pıt pıt pıt attı
sevinçten ağladım ya, allahım herkese nasip etsin inşallah
biz geldikkkk
ilk hissettiğim balık yüzmesiydi, şimdi kapı çalınması gibi demekki ilerde tekme tokat yicez
yirim o tekmeleri attığı minik ayaklarını
bende nası mutlu oluyorum anlatamam
resmen debeleniyo içerde yamuk yumuk oluyo karnım
aferin kızım vur anneeye bi güzel diyorum
eşim iyice gitti kafa yazık diyo
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim dugun sezonu acildi bebek sezonuda acildi masallah cok yogun bu ara isler hafta sonu giremedim is yapdik hep ailecek evdeydik valla ozlemisim ailemi ya turkiyede olmak cok guzel canim annem.
2 ayin sonunda dun mutfaga girdim yemek yapmayi unutmusum diyorum anneme annem kizim gelme git otur desede tavugu parcalarken elimi kesdim baya derin di ama dikis atilacak parca olmadigi icin dr gitmedim evde kendim pansuman yapdim sanirim kapanmasi biraz zor olucak bunada sukur allah korusundu parmagima vurmadim bicagi
merhaba hanımlar...
ne zamandır görüşemiyorduk sizinle özledim valla sizi
bendeki havadislerden hemen başlayım anlatmaya:18::18::18:
salı günü 3lü tarama için dr gittim kan verdim ultrasona girdim bebek döndü yine arkasını göremedik tabi o arada hastanede hamile eğitimi veriliyormuş bende kayıt oldum perşembe günü sabah 10.00-12.00 arası gelin dediler perşembe oldu gittim eğitime girdim eğitim 12.30 da bitti bende bekleyim 3lü taramanın sonucunu gösterip öyle giderim dedim bekledim neyse (teyzem hast olduğu için onunla vakit geçirdik 1 saat) 13.30 oldu aldım sonucu ama oradan teyzemin yanına gidene kadar zaten içim bi tuhaf oldu down sendromu için pozitif diyor sonuçta teyzeme gösterdim o riskli gebelikte ki benim dr onun yanında zaten bu sonuç için karnından su alırlar dedi tabi moralim bozuldu gözlerim doldu hemen eşimi aradım buraya gel diye geldi dr yanına beraber girdik oda aynı şeyi söyledi zaten riske atamam bu sonucu dedi sana bir şey olmaz diyemem dedi eşimde doğuma kadar aklımızda soru işareti olacağına yaptıralım testi dedi ve hemen işlemleri yapıp teyzem ve eşimle amniosentez için gittik ama içim içimi yiyor çok korkuyorum
hazırlık bitti beni yatırdılar masaya dr ölçümleri yaptı vs vs bu arada teyzemde yanımda birden bire aaaa kızzz buuuu dedi dr onayladı evet kız diye ama benim umurumda bile değil o an sadece sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum dedim teyzeme ama ağladım ağlayacağım zor tutuyorum kendimi hemşire geldi başıma karnıma bir şeyler sürdü dr iğneyi batırınca biraz canın acıyacak ama sakin ol dedi kocamaannnn bir iğne soktular karnıma ki şuan size anlatırken aynı korkuları yaşıyorum zaten dr bir yandan bebeği kontrol ediyor sürekli ultrasonla hemşire kocammmaaaannn bir şırıngaya su çekti bitti dediler sonra bebeğimi gösterdi bana bak annesi gayet iyi durumu endişelenme dedi kalbini gösterdi sesini dinletti ama o an ben bende değildim zaten çok fazla net değil bende gördüklerim çıktım odadan başka bir dr geldi anket yapıldı vs vs eşime söyledim kız olduğunu ama o an oda çok önemsemedi tek düşündüğümüz bebeğimizin sağlıklı olmasıydı ki hala öyle çünkü sonuçlar 20 gün sonra çıkacakmış kalktık asansöre bindik ama eşim tutmasa yığılıp kalacaktım asansörün içine iner inmez bekleme sandalyesine çöktüm eşim yatırdı beni oraya kendime gelemedim 10 dk felan elim ayağım titriyordu tansiyonum düşmüş 5 e kadar meyve suyu felan içtim ancak öyle kendime geldim anlayacağınız geçmek bilmeyen bir 20 gün var önümüzde ne olur sizde dua edin sağlıklı sıhhatli he şeyi yerli yerinde hayırlısı ile çocuğumu kucağıma alayım Allah herkesin gönlüne göre versin temiz çıksın sonuçlar Allah heresin yavrusunu sağlıklı sıhhatli bağışlasın olmayanlara en kısa zamnda nasip etsin hayırlısı ile yemin ederim perşembeden beri uyuyamıyorum yiyemiyorum hiçbir şey eşim yokken ağlıyorum durmadan kızıyor bana içini ferah tut bir şey olmayacak kızıma diye inş diyorum ama annelik işte elimde değil sizde eksik etmeyin dualarınızı kızım ve benden:18::18::18::18:
kiz benimde yamuluyo karnim ya :)) bende diyorum vur oglum dov anneyi aferin sana :)))
hissedince iyi olduğunu anlıyoruz ya ondan sanırım
yalnız ben evham konusunda sağıttım sanırım biraz
gece yatakta dönerken hep karnım ağrıdı
bi de kaynanam geldi dün göbeğime dokundu iki kere filan
uykumun arasında nazar değdirdi çocuğuma diye düşünüyodum uyanınca aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?