Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Elisim bende senden bahsediyodum

hoşgeldin canım iyiyim ben seni sormalı :))
maşallah bebeğine

Şimdi gördüm bu kadar olur tam zamanında girmişim.Pufim de bilmiş ne zaman gireceğimi ama bir hafta sabah girerim bir hafta akşama doğru.Eşimin vardiyesine göre değişiyor çünkü

kızlar bişey sorcam doktor yumurta tabibinde iğnemi yapıyor bana çarşamba gel dedi başka bişey demedi yumurta o zamana kadar olurmuş....

inşallah bebeğim şimdi bu on gün sonrası nasıl gelecek yaa neyse az kaldı haftaya salı gidicem kontrole :)
acaba bebek görünür mü o zaman

görünür tatlım sen sıkıntı yapma sakin ol, herşey çok güzel olucak.
Şimdi gördüm bu kadar olur tam zamanında girmişim.Pufim de bilmiş ne zaman gireceğimi ama bir hafta sabah girerim bir hafta akşama doğru.Eşimin vardiyesine göre değişiyor çünkü

hmm ben hep akşam üstü geldiğini hatırladım ya ondan dedim

arkadaşlar yaşım 43 ama iki aşı üç tüp bebek yaptırdım ama rezevelerim çok güzel maddiyattan ötürü artık yaptıramıyorum ama bitkisel uğraşıyorum allah herkese versin rabbim .

pufyy123 nasilsin tatlim...

oflu tatlim ne guzel yakinda bebisinide gorursun o kesede insallah allahim guzel bir hamileleik nasip etsin hepimize.....

arkadaşlar yaşım 43 ama iki aşı üç tüp bebek yaptırdım ama rezevelerim çok güzel maddiyattan ötürü artık yaptıramıyorum ama bitkisel uğraşıyorum allah herkese versin rabbim .

İnşallah canım, allah tüm isteyenlere sağlıklı evlalar versin

anladım tatlım dediğin aptt midir nedir ondan devlet hastanesinde varmış dahiliyeye gittim de tsh ölçmek için
onu gördüm doktora dedim bakar mısınız diye onu da yazdı
aptt
pt yazıyo iki tane ayrı kan verdim.

görünür tatlım sen sıkıntı yapma sakin ol, herşey çok güzel olucak.

hmm ben hep akşam üstü geldiğini hatırladım ya ondan dedim
inşallah canım arada bir hala adet sancısı çekiyorum

canım inşallah RABBİm bitkileri vesile kılar da gelir bebeğin dualarımiz seninle.

pufyy123 nasilsin tatlim...

canım sağol, bugün oğlum pıt pıt pıt attı, sanırım daha net hissetmiş oldum. Çok mutluyum, sanada geçmiş olsun canım. El çok cefalı oluyor, benimde ellerimin başına neler geldide geçti, seninkide tez zamanda iyileşsin inşallah

inşallah canım arada bir hala adet sancısı çekiyorum

canım çok normal, benim bile geçen ay kesildi ilk 3 ay kesin oluyor, hele ki adet döneminde

sağolun arkadaşlar dua edin kafayı çok takmakta işe yaramıyor adeta çalışamıyorum işler yoğun ama ben bir türlü çalışamıyorum yumurta takibi yaptırıyorum sanırım bugün çatlama gerçekleşecek ama umudum yok

Canım tsh falan bilmem ben Konu uzmanı Ferda aptt ve pt de kanın pıhtılaşma eğilimine bakıyorlar.Yani senin değerin yazar bir de yanında referans aralığı yazar, uyumuna göre yorumlar yapılır.Bakarız beraber.Ayda bir tekrarlıyorum ben.Dr istiyor çünkü, iğne dozları ona göre ayarlanıyor.İğnelerle aran nasıl, nasıl yapıyorsun?

her şeye endişe eder olduk artık

Hayırlı olsun pufim, ben de dün gece değil önceki gece ilk depiği hissettim,önce şöyle kayıyor gibiydi depik olarak ilk kez hissettim Darısı tüm isteyenlerin başına

anladım canım. sağol.
eczanede yaptırıyorum.
eşime diyorum sen vur her gün eczaneye nasıl gidicem diyorum.
ama şimdilik 10 gün gitmem lazım zaten progestoron iğnesi oluyorum ya
1 aylık iğne vermiş bana 0.4 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…