Elisim bende senden bahsediyodum
hoşgeldin canım iyiyim ben seni sormalı :))
maşallah bebeğine
inşallah bebeğim şimdi bu on gün sonrası nasıl gelecek yaa neyse az kaldı haftaya salı gidicem kontrole :)
acaba bebek görünür mü o zaman
Şimdi gördüm bu kadar olur tam zamanında girmişim.Pufim de bilmiş ne zaman gireceğimi ama bir hafta sabah girerim bir hafta akşama doğru.Eşimin vardiyesine göre değişiyor çünkü
oğlun çok yakışıklı çıkmış elisim gördüm resmini
kızlar bişey sorcam doktor yumurta tabibinde iğnemi yapıyor bana çarşamba gel dedi başka bişey demedi yumurta o zamana kadar olurmuş....
arkadaşlar yaşım 43 ama iki aşı üç tüp bebek yaptırdım ama rezevelerim çok güzel maddiyattan ötürü artık yaptıramıyorum ama bitkisel uğraşıyorum allah herkese versin rabbim .
anladım tatlım dediğin aptt midir nedir ondan devlet hastanesinde varmış dahiliyeye gittim de tsh ölçmek içinŞimdi gördüm bu kadar olur tam zamanında girmişim.Pufim de bilmiş ne zaman gireceğimi ama bir hafta sabah girerim bir hafta akşama doğru.Eşimin vardiyesine göre değişiyor çünkü
inşallah canım arada bir hala adet sancısı çekiyorumgörünür tatlım sen sıkıntı yapma sakin ol, herşey çok güzel olucak.
hmm ben hep akşam üstü geldiğini hatırladım ya ondan dedim
arkadaşlar yaşım 43 ama iki aşı üç tüp bebek yaptırdım ama rezevelerim çok güzel maddiyattan ötürü artık yaptıramıyorum ama bitkisel uğraşıyorum allah herkese versin rabbim .
altta yazdım bebeğim.Oflu beni niye sorduydun canım?
pufyy123 nasilsin tatlim...
oflu tatlim ne guzel yakinda bebisinide gorursun o kesede insallah allahim guzel bir hamileleik nasip etsin hepimize.....
pufyy123 nasilsin tatlim...
inşallah canım arada bir hala adet sancısı çekiyorum
anladım tatlım dediğin aptt midir nedir ondan devlet hastanesinde varmış dahiliyeye gittim de tsh ölçmek için
onu gördüm doktora dedim bakar mısınız diye onu da yazdı
aptt
pt yazıyo iki tane ayrı kan verdim.
inşallah canım arada bir hala adet sancısı çekiyorum
canım inşallah RABBİm bitkileri vesile kılar da gelir bebeğin dualarımiz seninle.
canım sağol, bugün oğlum pıt pıt pıt attı, sanırım daha net hissetmiş oldum. Çok mutluyum, sanada geçmiş olsun canım. El çok cefalı oluyor, benimde ellerimin başına neler geldide geçti, seninkide tez zamanda iyileşsin inşallah
canım çok normal, benim bile geçen ay kesildi ilk 3 ay kesin oluyor, hele ki adet döneminde
canım sağol, bugün oğlum pıt pıt pıt attı, sanırım daha net hissetmiş oldum. Çok mutluyum, sanada geçmiş olsun canım. El çok cefalı oluyor, benimde ellerimin başına neler geldide geçti, seninkide tez zamanda iyileşsin inşallah
canım çok normal, benim bile geçen ay kesildi ilk 3 ay kesin oluyor, hele ki adet döneminde
Canım tsh falan bilmem benKonu uzmanı Ferda aptt ve pt de kanın pıhtılaşma eğilimine bakıyorlar.Yani senin değerin yazar bir de yanında referans aralığı yazar, uyumuna göre yorumlar yapılır.Bakarız beraber.Ayda bir tekrarlıyorum ben.Dr istiyor çünkü, iğne dozları ona göre ayarlanıyor.İğnelerle aran nasıl, nasıl yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?