Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gecmis olsun canim dikkat et sozde gezmeye geldin azcik otursana yerinde hem hamilesin sen aaaaaaa suya sokma elini daha cabuk iyilesir o zaman :)

canim ne yapim sikildim otur otur anneminde isi vardi dedim birazcik yardim edeyim diye ama hic yardimci olamadim bide annemi uzdum ustune kizim hamilesin zaten miden kotu bide elinin mi acisini cekcen dedi durdu ama cok sukur edil sizlamadi cok bende sasirdim valla ama cok sukur gecede iyi uyudum agrisizca.

damlapal icini ferah tut tatlim dualarimiz seninle olsun.

slm kızlar biz kocişle çok güzel bi hafta sonu geçirdik ve çok yoruldum neyse bugün biraz geç kalktım ama sabah çayımı cep telefonuma döktümaçtım kuruttum biraz bekletiyorum bakalım nolcak?ben dayanamadım bugün ovulasyon yaptım daha bata var ama dayanamadım çok silikti pek umutlu değilim ama kısmet

bu arada damla okudum yazdıklarını inşallah bebeğin sağlıklıdır rabbim onuda senide korur annelik ne kadar zor yaa

canım hoşgeldin, telefonun için çok üzüldüm inşallah zarar görmemiştir, eğer çalışıyorsa hemen götür sat değiştir yoksa suya değen telefonlar çok çabuk yanıyor :26:

hoşgeldin balım benim aynen bene senin gibi hafta sonu geziyle geçirdim çok yoruldıum ama güzeldi seninde güzel geçmiş ne güzel benimde umudum yok bugün yarın adet olucam belli yani biliyorum kendimi bu ayda malesef boşa gitti:26:

ovulasyon nasıl yapılıyor ben doktora gidiyorum yumurta takibi yapıyor bu ay aynı şey dimi ovulasyon yapmama gerek var mı cuma gitmiştim en son yumurta gelişmeye başlamış çarşambaya kadar ancak gelişir çarşamba gel dedi o güne kadar hiç birşey yapmama gerek yok değilmi bilgin varmı....

hmm ya tahlil yaptırdım da şu pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi olmak için aptt midir nedir.
devlet hastanesinde de varmış.
tsh
t3
t4
hemogram
aptt
pt
bunlara bakılcak bugün bakalım hayırlısı..

hayırlısı olsun canım inşallah iyi sonuçlar çıkar da bebişini sağlığıyla kucağına alısın hiç endişelenme Allah ın izniyle hiç bişeycik olmaz....

hayırlısı olsun canım inşallah iyi sonuçlar çıkar da bebişini sağlığıyla kucağına alısın hiç endişelenme Allah ın izniyle hiç bişeycik olmaz....

İnşallah canım sağolasın...

birde kızlar...
cumartesi gittim ya kese görmeye küçük bi kistim varmış ama doktorum önemli bişey değil dedi.
ya o keseyi görmek bile gerçekten heyecan dolu bi sahne.
RABBİm herkeslere nasip etsin..

Selam nasılsınız?Ben iyiyim ama karnım bugün yamuk gibi,sağ üstle sol alt daha belirgin sanki

hmm ya tahlil yaptırdım da şu pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi olmak için aptt midir nedir.
devlet hastanesinde de varmış.
tsh
t3
t4
hemogram
aptt
pt
bunlara bakılcak bugün bakalım hayırlısı..

canım hiç bilgim yok tahliller ile ilgili ama inşallah güzel sonuçlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…