daha önce kıpırtı hissetmiştim ama oğlum kapı çalar gibi pıt pıt pıt attı
sevinçten ağladım ya, allahım herkese nasip etsin inşallah
Gecmis olsun canim dikkat et sozde gezmeye geldin azcik otursana yerinde hem hamilesin sen aaaaaaa suya sokma elini daha cabuk iyilesir o zaman :)
slm kızlar biz kocişle çok güzel bi hafta sonu geçirdik ve çok yoruldum neyse bugün biraz geç kalktım ama sabah çayımı cep telefonuma döktümaçtım kuruttum biraz bekletiyorum bakalım nolcak?ben dayanamadım bugün ovulasyon yaptım daha bata var ama dayanamadım çok silikti pek umutlu değilim ama kısmet
bu arada damla okudum yazdıklarını inşallah bebeğin sağlıklıdır rabbim onuda senide korur annelik ne kadar zor yaa
slm kızlar biz kocişle çok güzel bi hafta sonu geçirdik ve çok yoruldum neyse bugün biraz geç kalktım ama sabah çayımı cep telefonuma döktümaçtım kuruttum biraz bekletiyorum bakalım nolcak?ben dayanamadım bugün ovulasyon yaptım daha bata var ama dayanamadım çok silikti pek umutlu değilim ama kısmet
bu arada damla okudum yazdıklarını inşallah bebeğin sağlıklıdır rabbim onuda senide korur annelik ne kadar zor yaa
elis genelde akşam üzeri gelir oflum
hmm ya tahlil yaptırdım da şu pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi olmak için aptt midir nedir.
devlet hastanesinde de varmış.
tsh
t3
t4
hemogram
aptt
pt
bunlara bakılcak bugün bakalım hayırlısı..
hayırlısı olsun canım inşallah iyi sonuçlar çıkar da bebişini sağlığıyla kucağına alısın hiç endişelenme Allah ın izniyle hiç bişeycik olmaz....
hmm ya tahlil yaptırdım da şu pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi olmak için aptt midir nedir.
devlet hastanesinde de varmış.
tsh
t3
t4
hemogram
aptt
pt
bunlara bakılcak bugün bakalım hayırlısı..
canım hiç bilgim yok tahliller ile ilgili ama inşallah güzel sonuçlar çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?