Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canım. sağol.
eczanede yaptırıyorum.
eşime diyorum sen vur her gün eczaneye nasıl gidicem diyorum.
ama şimdilik 10 gün gitmem lazım zaten progestoron iğnesi oluyorum ya
1 aylık iğne vermiş bana 0.4 ml

Ben kendim yapıyorum,hergün aynı satte olması gerekiyor.Yapınca kanayabilir hatta ayağı kalkınca akabilir de normaldir öyle bir şey olursa korkma.Hep aynı yerden yapmana gerek yok çünkü gerçekten yapılan yeri çok yıpratıyor.Ben bu hafta bacaktan yapıyorum.Haftaya kola geçeceğim koldan eşim yapıyor.Göbeğe de yapabilirsin ama benim göbekten acıdığı için ben bir hafta kol bir hafta bacak yapıyorum.Mesela benim geçen akşam kanamış ,iğneyi yaptıktan saatler sonra kanama başlamış.Yeni yaparken bişey yok gece wc ye kalktım baktım hala kanıyor,yatarken sıkıştırmışım ondan olmuş.Sana da olursa korkma,normal şeyler.

Hayırlı olsun pufim, ben de dün gece değil önceki gece ilk depiği hissettim,önce şöyle kayıyor gibiydi depik olarak ilk kez hissettim Darısı tüm isteyenlerin başına

bende öyle daha önce bir kıpırtı gibi hissediyordum ama bu sefer pıt pıt pıt çok güzeldi

Mutfak berbat,temiz bardak kalmadı ya,evin acilen temizlenmesi gerekiyor ama benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor kendime uyuz oldum.Allahım bu evi nasıl temizleyeceğim ben?

Mutfak berbat,temiz bardak kalmadı ya,evin acilen temizlenmesi gerekiyor ama benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor kendime uyuz oldum.Allahım bu evi nasıl temizleyeceğim ben?

canım hiç sıkıntı yapma kendine, birden bir hışımla kalkışıp yaparsın, 2 satır yazı bile yazmak istemiyor canım, sanırım böyle halsizlik normal :26:

Gebelik takvimimde sutumun sizinti yapabilcegi yaziyo masallhhh 16. haftadan beri benim memuklar inek gibi ut uretiyo zati

Meg,kizlar beni hatirladnizi mi? Uzun sure oldu gerci,..dun test aldim,cift cizgi cikti,hala inanamiyorum bgn 10bucukta randevum vr,sans dileyin bana ne olur...

yanlış okumadım değil mi kızlar meg gelmişşşş hemde çift çizgi ile

kimlerin bebeği kız olucaktı arkadaşlar ya, benim elimde epey kız bebek kıyafeti var, isteyenler özelden mesaj atsın, 2-3 kişiye yeticek kadar kıyafet var. Şirketin anlaşmalı kargosu ile epey ucuza gelir. Hepsi çok güzel temiz temiz ciciler, isteyenler özelden yazsınlar yollıyım kızlar

Puffym iki kati alinganlasmaya basladim hic biseyden zevk almiyorum bas agrim olmaya basladi hergun midemde hazimsizlik asiri derecede kabizlik kendimi kotu degil ama bi tuhaf hissediyorum bu yuzdende mutsuzum

sanırım bütün gebişlerde durum aynı, bende herkese herşeye alınıyorum. Çabuk yoruluyorum, kendimi sürekli keyifsiz hissediyorum :26:

7 mayısda doplerim var, şeker yüklemesi ile ilgili kimse bişey demedi daha bana kaçıncı haftada yapılıyorki :26:

Valla benim doktor bu hafta istedi, ben aslında bugün gidecektim de malum üşengeçim bugün artık yarına kaldı.Kaçıncı haftalarda yapılır bilmiyorum ki.20- 24 galiba

kiz anneleri pek ugramiyo topicimize

sanırım bütün gebişlerde durum aynı, bende herkese herşeye alınıyorum. Çabuk yoruluyorum, kendimi sürekli keyifsiz hissediyorum :26:

evet ya ama benimki cekilmez bi hal aldi en cok kocama oluyo olan adam agzini acmadan basliyom aglamaya

elis şeker yüklemesi ile ilgili bak ne buldum
tüm gebelerde 24.-26. haftalar arasında 50 gr glukoz verile*rek 1 saatiik yükleme testi ile tarama yapılır.

canım benim kız dedilr ama şuan tek düşündüğüm testin temiz çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…