Canım tsh falan bilmem benKonu uzmanı Ferda aptt ve pt de kanın pıhtılaşma eğilimine bakıyorlar.Yani senin değerin yazar bir de yanında referans aralığı yazar, uyumuna göre yorumlar yapılır.Bakarız beraber.Ayda bir tekrarlıyorum ben.Dr istiyor çünkü, iğne dozları ona göre ayarlanıyor.İğnelerle aran nasıl, nasıl yapıyorsun?
anladım canım. sağol.
eczanede yaptırıyorum.
eşime diyorum sen vur her gün eczaneye nasıl gidicem diyorum.
ama şimdilik 10 gün gitmem lazım zaten progestoron iğnesi oluyorum ya
1 aylık iğne vermiş bana 0.4 ml
Hayırlı olsun pufim, ben de dün gece değil önceki gece ilk depiği hissettim,önce şöyle kayıyor gibiydi depik olarak ilk kez hissettimDarısı tüm isteyenlerin başına
Mutfak berbat,temiz bardak kalmadı ya,evin acilen temizlenmesi gerekiyor ama benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor kendime uyuz oldum.Allahım bu evi nasıl temizleyeceğim ben?
;((((((((((((((((((((((((((((((
canım hiç sıkıntı yapma kendine, birden bir hışımla kalkışıp yaparsın, 2 satır yazı bile yazmak istemiyor canım, sanırım böyle halsizlik normal :26:
;((((((((((((((((((((((((((((((
Meg,kizlar beni hatirladnizi mi? Uzun sure oldu gerci,..dun test aldim,cift cizgi cikti,hala inanamiyorum bgn 10bucukta randevum vr,sans dileyin bana ne olur...
Pufim sen ayrıntılıya şeker yüklemesine ne zaman gideceksin?
ne oldu gamzemmm
Puffym iki kati alinganlasmaya basladim hic biseyden zevk almiyorum bas agrim olmaya basladi hergun midemde hazimsizlik asiri derecede kabizlik kendimi kotu degil ama bi tuhaf hissediyorum bu yuzdende mutsuzum
Noldu kız, aklından ne geçiyor?????
yanlış okumadım değil mi kızlar meg gelmişşşş hemde çift çizgi ile
7 mayısda doplerim var, şeker yüklemesi ile ilgili kimse bişey demedi daha bana kaçıncı haftada yapılıyorki :26:
kimlerin bebeği kız olucaktı arkadaşlar ya, benim elimde epey kız bebek kıyafeti var, isteyenler özelden mesaj atsın, 2-3 kişiye yeticek kadar kıyafet var. Şirketin anlaşmalı kargosu ile epey ucuza gelir. Hepsi çok güzel temiz temiz ciciler, isteyenler özelden yazsınlar yollıyım kızlar
sanırım bütün gebişlerde durum aynı, bende herkese herşeye alınıyorum. Çabuk yoruluyorum, kendimi sürekli keyifsiz hissediyorum :26:
kimlerin bebeği kız olucaktı arkadaşlar ya, benim elimde epey kız bebek kıyafeti var, isteyenler özelden mesaj atsın, 2-3 kişiye yeticek kadar kıyafet var. Şirketin anlaşmalı kargosu ile epey ucuza gelir. Hepsi çok güzel temiz temiz ciciler, isteyenler özelden yazsınlar yollıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?