Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Diğerlerini anlar da phtılaşmayla ilgili ne der bilmiyorum.Yani ondan da anlar ama gebelikteki süreci bilmeyebilir.Kendi doktoruna göstersene

kadın doğuma mı ?
10 gün sonra gidicem zaten gösteririm.
o zamana kadar vurulurum.
burda ama baya kişide okudum 2 düşüğü olanlarda önlem olarak veriliyomuş bu iğne

dikkat et canım kendine kalkma sakın ayaklarını yukarı kaldır acil ihtiyaç dışında sakın kıpırdama yerinden biliyorsun ben 20 gün yattım 5 iğne vuruldum maşallah şimdi kızıma bu sonuçta temiz çıkacak inanıyorum ben uykuyu unuttum durmadan dua ediyorum kolum kanadım kalmıyor perşembeden beri hasta gibi yatıyorum zaten sürekli ama geçecek 15 gün kaldı sonuç almaya

kadın doğuma mı ?
10 gün sonra gidicem zaten gösteririm.
o zamana kadar vurulurum.
burda ama baya kişide okudum 2 düşüğü olanlarda önlem olarak veriliyomuş bu iğne

Neyse sen bilirsin ama o bahsettiğin topiğe girmeni tavsiye etmem, ben her girdiğimde moralim berbat çıkıyorum.Çok farklı şeylere denk gelebilirsin,bazen de yanlış şeyler yazılabiliyor.Sana tavsiyem hiç internete bakmaman,boşver bakma gebeliğin tadını çıkar

beraber gün sayalım seninle o zaman bende 9 gün sonrasını bekliyorum bebek görmek için :))
benimde dualarım seninle.. :)
ayrıca çok lekelenme yok ama her ihtimale yatıyorum birazdan iğne vurulmaya gidicem bende..

haklısın aslında çok araştırmak kafa karıştırmaktan bşka bir işe yaramıyor maleseff :)
doktoru dinlemek en güzeli çünkü her kafadan başka bir ses çıkıyor..

Kızlar ben kaçıyorum mutfağı halletmezsem evi terkedecem.Sonra görüşürüz

elis haklı bence canım çok bilmemek lazım hamileyken bende çok araştırdım her şeyi bildim ne okuduysam onun endişesi ile yaşadım her günümü hele dr kontrole giderken en iyisi bakmamak araştırmamak

sayalım canım ben mayıs 3-4 gibi sonuç alacağım inş iyi haberler vereceğim size seninde her şey normale dönecek

inşalalh güzel sonuclar alırsın tatlım .bunlar tarama testi zaten kesinliği yok. çok temiz sonuçlar çıksa bile 2 li ve 3 lü testte bebek down sendromlu olabilirmiş yada çok kötü sonuçlar çıkıp bebeğini sağlık sıhhatle kucağına alan birçok kadın var. bu testler insanı strese sokuyor ya inşallah güzel sonuçlar çıkıcak.

bı bakıyım dedım ama tel geldı mısafırım gelcekmıs ben kactımmm

NE DEMEK BBALIM İNANKİ EDİYORUM DUA OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA HEMEN AKLIMA KARDEŞİM GELDİ SAKIN UMUDUNU KAYBETME KEŞKE O SIVIYI ALDIRMASAYDINIZZARARLI DİYOLAR BİLDİĞİM AMA ALDIRMADANDA İŞTE İNSAN YAPAMIYO ZOR BİR DURUM AMA RABBİME EMANETSİNİZ İNŞ BALIM GÖR BAK GÜLEREK MÜJDELİ HABERLERLE GELİCEKSİN SEN İÇİNİDE GÖNLÜNÜDE AKLINIDA FREAH TUT RABBİME SIĞIN DUA ET SEN ZORLU GÜNLER YAŞADIN HEPSİNİDE ATLATIN RABBİM MELEĞİNİ KORUDU BUNU DA ATLATICAKSIN SINACVINDAN BAŞARIYLA GEÇİCEKSİN BİTANEM

inş canım temiz çıksın sonuçlar kesinlikle stres oluyor insan beklerken katılıyorum sana bitanem

bı bakıyım dedım ama tel geldı mısafırım gelcekmıs ben kactımmm

cici mamalar yap misafirlere yakın olsak bende gelirdim sana

doğru söylüyorsun canım zor günler geldi geçti biri daha geçecek inş içim rahat gönlüm ferah sizinle konuştum daha fazla rahatladım şimdi hemen eve gelip haberi vereceğim zaten size çok teşekkür ederim güzel yüreklim

efenimmmmmmmmmmmmmmmmmm
NİRDEİSN SEN SUSKUNSUN BUGÜN HAYIRDIR BACIM

BUNDAN SONRASIDA İNŞ GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE OLUCAK SEN YETERKİ SABRET HABERLEİRNİ BEKLİYORUZ İNŞ BEN BURDA OLMAZSAM EĞER BANADA ÖZEDEN YAZ EMİ KUZUCUM DULARIMIZ SENİNLE VE BEBEĞİNLE MEİN OLBLİRSİN BİTANEM

temizlik yapıyom bacım yine heran cıkabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…