Diğerlerini anlar da phtılaşmayla ilgili ne der bilmiyorum.Yani ondan da anlar ama gebelikteki süreci bilmeyebilir.Kendi doktoruna göstersene
bişeyim yok bebeğim leklenmelerim vardı az.
cumartesi gittim doktora iğne verdi progestoron.
bide 2 düşüğüm olduğu için çok dikkat et falan dedi yatıyorum zaten.
bide pıhtılaşma için iğne verdi.
her gün vuruluyorum.
bu arada geçmişte sana yazdım ama yine de yazayım.
üzülme ağlama da ne olursa olsun ALLAHTAN sadece dua et..
RABBİm istemezse inan hiçbişey olmaz.
benim amcamın kızı da hamileyken bu bebek sakat aldırın demişler.
ama inatla bizim enişte aldırmadı.
şimdi o kadar tatlı bi kız oldu ki maşallah sapasağlam hemde..
içini ferah tut olur mu bebeğim..
kadın doğuma mı ?
10 gün sonra gidicem zaten gösteririm.
o zamana kadar vurulurum.
burda ama baya kişide okudum 2 düşüğü olanlarda önlem olarak veriliyomuş bu iğne
beraber gün sayalım seninle o zaman bende 9 gün sonrasını bekliyorum bebek görmek için :))dikkat et canım kendine kalkma sakın ayaklarını yukarı kaldır acil ihtiyaç dışında sakın kıpırdama yerinden biliyorsun ben 20 gün yattım 5 iğne vuruldum maşallah şimdi kızıma bu sonuçta temiz çıkacak inanıyorum ben uykuyu unuttum durmadan dua ediyorum kolum kanadım kalmıyor perşembeden beri hasta gibi yatıyorum zaten sürekli ama geçecek 15 gün kaldı sonuç almaya
Neyse sen bilirsin ama o bahsettiğin topiğe girmeni tavsiye etmem, ben her girdiğimde moralim berbat çıkıyorum.Çok farklı şeylere denk gelebilirsin,bazen de yanlış şeyler yazılabiliyor.Sana tavsiyem hiç internete bakmaman,boşver bakma gebeliğin tadını çıkar
Neyse sen bilirsin ama o bahsettiğin topiğe girmeni tavsiye etmem, ben her girdiğimde moralim berbat çıkıyorum.Çok farklı şeylere denk gelebilirsin,bazen de yanlış şeyler yazılabiliyor.Sana tavsiyem hiç internete bakmaman,boşver bakma gebeliğin tadını çıkar
beraber gün sayalım seninle o zaman bende 9 gün sonrasını bekliyorum bebek görmek için :))
benimde dualarım seninle.. :)
ayrıca çok lekelenme yok ama her ihtimale yatıyorum birazdan iğne vurulmaya gidicem bende..
haklısın aslında çok araştırmak kafa karıştırmaktan bşka bir işe yaramıyor maleseff :)
doktoru dinlemek en güzeli çünkü her kafadan başka bir ses çıkıyor..
dikkat et canım kendine kalkma sakın ayaklarını yukarı kaldır acil ihtiyaç dışında sakın kıpırdama yerinden biliyorsun ben 20 gün yattım 5 iğne vuruldum maşallah şimdi kızıma bu sonuçta temiz çıkacak inanıyorum ben uykuyu unuttum durmadan dua ediyorum kolum kanadım kalmıyor perşembeden beri hasta gibi yatıyorum zaten sürekli ama geçecek 15 gün kaldı sonuç almaya
okudum canım okumaz olur muyum hiççç
sizin yorumlarınız dualarınız çok önemli benim için
ablamda ilk çocuğunda yaptırmıştı ve şimdi maşallah akıl küpü oğlu var 6 yaşında
eşimde diyor benim içim rahat biraz rahat ol sende diye ama elimde değil gerçekten
evettt kızım olacak çok istiyordum kızımın olmasını rabbim duydu beni birde sağlıklı sıhhatli etsin valla başka bir şey istemiyorum
Allah herkese nasip etsin bu duyguları tüm isteyene versin başka bir şey dilemem
inşalalh güzel sonuclar alırsın tatlım .bunlar tarama testi zaten kesinliği yok. çok temiz sonuçlar çıksa bile 2 li ve 3 lü testte bebek down sendromlu olabilirmiş yada çok kötü sonuçlar çıkıp bebeğini sağlık sıhhatle kucağına alan birçok kadın var. bu testler insanı strese sokuyor ya inşallah güzel sonuçlar çıkıcak.
bı bakıyım dedım ama tel geldı mısafırım gelcekmıs ben kactımmm
NE DEMEK BBALIM İNANKİ EDİYORUM DUA OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA HEMEN AKLIMA KARDEŞİM GELDİ SAKIN UMUDUNU KAYBETME KEŞKE O SIVIYI ALDIRMASAYDINIZZARARLI DİYOLAR BİLDİĞİM AMA ALDIRMADANDA İŞTE İNSAN YAPAMIYO ZOR BİR DURUM AMA RABBİME EMANETSİNİZ İNŞ BALIM GÖR BAK GÜLEREK MÜJDELİ HABERLERLE GELİCEKSİN SEN İÇİNİDE GÖNLÜNÜDE AKLINIDA FREAH TUT RABBİME SIĞIN DUA ET SEN ZORLU GÜNLER YAŞADIN HEPSİNİDE ATLATIN RABBİM MELEĞİNİ KORUDU BUNU DA ATLATICAKSIN SINACVINDAN BAŞARIYLA GEÇİCEKSİN BİTANEM
NİRDEİSN SEN SUSKUNSUN BUGÜN HAYIRDIR BACIMefenimmmmmmmmmmmmmmmmmm
doğru söylüyorsun canım zor günler geldi geçti biri daha geçecek inş içim rahat gönlüm ferah sizinle konuştum daha fazla rahatladım şimdi hemen eve gelip haberi vereceğim zaten size çok teşekkür ederim güzel yüreklim
NİRDEİSN SEN SUSKUNSUN BUGÜN HAYIRDIR BACIM
BUNDAN SONRASIDA İNŞ GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE OLUCAK SEN YETERKİ SABRET HABERLEİRNİ BEKLİYORUZ İNŞ BEN BURDA OLMAZSAM EĞER BANADA ÖZEDEN YAZ EMİ KUZUCUM DULARIMIZ SENİNLE VE BEBEĞİNLE MEİN OLBLİRSİN BİTANEM
a.slm hoşgeldin kuzucum nasılsınselam herkese
temizlik yapıyom bacım yine heran cıkabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?