Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

azracım nasılsın göremedim seni bayadır bebişin nasıl?

azracım nasılsın göremedim seni bayadır bebişin nasıl?

iyiyiz cnmm benim bebis büyüyor karnim iyice büyüdüm guzum :) artik disardan herkes tarafindan farkediliyor nasil mutlu oluyorum :)
birde hissetsem artik :)
sen nasilsin senin bebis nasil
pipili geliyormus senin adina cok sevindim anladin sen

sağol tatlım rabbim kucakalarımızda görmeyi nasip etsin bebelerimizibenimde anlaşılıyor kuzum normal artık büyürler dahada artık:)iyiyiz biz anladım anladım tatlım :)bekliyoruz oğluşumuzu.ben çok eskiden hissediyordum 12 hafatalıkken falan tam tersi şimdi hissetmiyorum dr diyorçok hareketli ama hissederiz önümüzdeki hafta heralde inşallah:44:

insallah cnm benim karnimda solucan varmis gibi birseyler geziniyor kizim mi diyorum bazen isde hissetmek istiyorum ya kendi kendime uyduruyorum
surda 3 hafta sonra yarilamis oluyoruz cnm hamisligi masallah
allahim olmayanlarada nasip etsin insallah biran önce..

selam kızlar nasılsınız. ben iyiyim bebişimde ii çok şükürr. sabah bulantılarım dışında süperimmmm

kızlar öğlen beni merak eden olduysa yazıyım telefona çay döktüten sonra tam kk ya yazıyordumki bil.kitlendi sonra eşimi aradım ev telefonunda o da kesildi bugün elektronik aletlerle bi alıp veremediğim var sanırsam pat diye yok olursam şaşırmayın

bebiştir yavrum o.:) maşallah aynı anda doğurcez unutma :)amin herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…