selam kızlar nasılsınız. ben iyiyim bebişimde ii çok şükürr. sabah bulantılarım dışında süperimmmm
meraba fıstıklar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız. ben iyiyim bebişimde ii çok şükürr. sabah bulantılarım dışında süperimmmm
meraba fıstıklar nasılsınız
kızlar öğlen beni merak eden olduysa yazıyım telefona çay döktüten sonra tam kk ya yazıyordumki bil.kitlendi sonra eşimi aradım ev telefonunda o da kesildi bugün elektronik aletlerle bi alıp veremediğim var sanırsam pat diye yok olursam şaşırmayın
bebiştir yavrum o.:) maşallah aynı anda doğurcez unutma :)amin herkese nasip etsin.
oh oh maşallah canım allah keyfinize keyif katsın bende iyim bi yoklıyım dedimmerhaba canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
hoşbuldum gülüm hamdolsun bende iyimhoşdeldiniz kızceler iyiyiz biz siz nasılsınız
hoşbuldum balım iyim cok şükür bgn en sevdiğim yaz meyvesini gördüm cok mutlu oldum yaaaa meğer ne kadar cok özlemişimmrb cnm hosgeldin iyidir cnm saolasin seni sormali?
Selam yine ben geldimmmmMutfağı topladım nihayet,bi güzel de dezenfekte ettim çamaşır suyuyla Mola verdm birazdan markete gideceğim.
Azraaaaaa kız damadının fotosunu gördün mü?
oh oh maşallah canım allah keyfinize keyif katsın bende iyim bi yoklıyım dedim
hoşbuldum gülüm hamdolsun bende iyim
hoşbuldum balım iyim cok şükür bgn en sevdiğim yaz meyvesini gördüm cok mutlu oldum yaaaa meğer ne kadar cok özlemişim
Al bakem dünürüm
kızlar ben çıkıyorum işlerim var onları yapayım
birazdan göstereceğim reesimlerin tamamı tarafımdan şuan çekilmiş bulunmaktadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?