Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[SUP][/SUP]

ohhhhhhhhhhhhhhhhh gelinler bulunmuş bize kız kalmadı hadin gari yeni kızlar bekleniyor.

Damlanın kızı olacakmış sen de onu kap

Valla ben özlemi çok merak ettim bugünlerde onun da cinsiyet belli olmuştur ama kendisi yok maalesef

selam kızlar ben 3 aylık evlıyım. en son 26 subatta adet gördum.adetlerim duzensızdir 2 2,5 ayda bir olurum. 5 nisanda akımtımla birlikte cok az kanama geldi. kasık ve bel agrılarım oldu hastalanacam sandım ama yok. dun yine kasıl agrısı ve bel agrısı basladı ve pembe akıntı geldı .ama kesıldı .agrılarım devam edıyor. bu arada duzensızlık cın doktora gıttıgımde sorun yok demıstı kıst fılan yok . genetık gebelıge engel degıl dedı.bu durum hakkında bılgısı olan varmı acaba yumurtlama gunu ve yerleşme kanaması hakkında bazı yazılar okumustum yardımcı olursanız sevınırım

Damlanın kızı olacakmış sen de onu kap

Valla ben özlemi çok merak ettim bugünlerde onun da cinsiyet belli olmuştur ama kendisi yok maalesef

olabilir gelsinde sarkalım:)hemen kızına

kimsenın bı bılgısı yokmu. sız yerlesme kanaması yasamadınızmı?bu arada ınş. bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…