Eki Görüntüle 391931 Eki Görüntüle 391930 Eki Görüntüle 391932 Eki Görüntüle 391933
sabah otobüste yer bile verdler
kimsenın bı bılgısı yokmu. sız yerlesme kanaması yasamadınızmı?bu arada ınş. bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsınız...
olabilir gelsinde sarkalım:)hemen kızına
maşallah kuzuma canım benim büyümüş karnın benim hiç belli değil karnım aksine kilo vermişsin diyorlar göbeğimde çok yemişim de çıkmış gibi duruyor
selam kızlar ben 3 aylık evlıyım. en son 26 subatta adet gördum.adetlerim duzensızdir 2 2,5 ayda bir olurum. 5 nisanda akımtımla birlikte cok az kanama geldi. kasık ve bel agrılarım oldu hastalanacam sandım ama yok. dun yine kasıl agrısı ve bel agrısı basladı ve pembe akıntı geldı .ama kesıldı .agrılarım devam edıyor. bu arada duzensızlık cın doktora gıttıgımde sorun yok demıstı kıst fılan yok . genetık gebelıge engel degıl dedı.bu durum hakkında bılgısı olan varmı acaba yumurtlama gunu ve yerleşme kanaması hakkında bazı yazılar okumustum yardımcı olursanız sevınırım
beni tanıyanlar hemen farkediyor zaten 36 beden kızdım, incecik belim vardı. Belim öyle kalınlaştıki, insana kilotları olmazmı onlar bile olmuyor
Göbek zatena yrı bir facia
ben 38-40 giyiniyordum yine aynı şeyleri giyiyorum sadece azıcık bol alayım diyor kıyafetleri çünkü kalçam büyüdü kız çocuğu olacakların öyle olurmuş karnı çok belli olmazmış ama kalça kocaman olurmuş benimkinin de maşallahı var o kilot sorunu bende de varhaftalık gidip yenisini alıyorum birde göğüslerim büyüdü hala d acıyorlar ilk günden beri çok hassaslar sende de var mı bu sorun
ben 38-40 giyiniyordum yine aynı şeyleri giyiyorum sadece azıcık bol alayım diyor kıyafetleri çünkü kalçam büyüdü kız çocuğu olacakların öyle olurmuş karnı çok belli olmazmış ama kalça kocaman olurmuş benimkinin de maşallahı var o kilot sorunu bende de varhaftalık gidip yenisini alıyorum birde göğüslerim büyüdü hala d acıyorlar ilk günden beri çok hassaslar sende de var mı bu sorun
aynen cnm benim de kalca büyüdü benimde kiz olcak
göbek yerine popo büyüyor
puffy gobegin masallahi var
benimde azicik var ama disardan belli olmasi icin daha cok var sanirim yada birden mi buyuyo acaba :44: ferdanin oyle olmustu heralde birden cikti diyodu
bu arada azranin kizi benim gelinim olacak kimseye vermem
puffy gobegin masallahi var
benimde azicik var ama disardan belli olmasi icin daha cok var sanirim yada birden mi buyuyo acaba :44: ferdanin oyle olmustu heralde birden cikti diyodu
bu arada azranin kizi benim gelinim olacak kimseye vermem
canım 8 haftadan beri hep benim bi göbek vardı sanırım önceleri gazdı ama şimdi bariz bebek yani, iç karnın genişse göbek geç çıkar benim dar demekki ananem öyle diyor
aynı hatta en son dün akşam eşim sarıldı eli geldi üfff yaptım, aylardır elimi sürmüyorum zaten özür dilerim dedi
sütyenlerim bile canımı çok çok çok yakıyor. bez olanlardan aldım onlarada alışkın değilim kaşındırıyor:26:
kizlar ben cikiyorum eger müsait olursam yine ugrarim
basima agri girdi birden az uzanayim belki gecer
hepinizi öptüm
ben 90b takıyordum büyüğünü aldım biraz daha süngersiz takamıyorum yer çekimi üstün geliyor başka bir şey takınca daha çok acıyor
eşimde kalçama elleyip seviyor maşallah kocaman taş gibi diye en çok ona yaradı bu
eskilerin bi bildigi var benim genis sanirsam aman oglum iyi olsunda buyuk kucuk gobis farketmez
puffyim maşallah göbüşüne
bende koymak istedim görünce anca yarın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?