Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kimsenın bı bılgısı yokmu. sız yerlesme kanaması yasamadınızmı?bu arada ınş. bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsınız...

ben yaşadım canım 1 hafta yerleşme kanaması için yattım rengi kahverengi oluyor ve günlük pedi doldurmayacak kadar az oluyor bazende hafif kırmızı ve kahverengi arası bir renk oluyor 3-5 gün arası sürüyor

maşallah kuzuma canım benim büyümüş karnın benim hiç belli değil karnım aksine kilo vermişsin diyorlar göbeğimde çok yemişim de çıkmış gibi duruyor

beni tanıyanlar hemen farkediyor zaten 36 beden kızdım, incecik belim vardı. Belim öyle kalınlaştıki, insana kilotları olmazmı onlar bile olmuyor
Göbek zatena yrı bir facia

bence bir test yap belki hamilesindir az önce konuyu bilmeden yerleşme kanaması hakkında yazdım ama senin durum farklı şimd hamile olup olmadığını bilmiyoruz ki daha yardımcı olalım Allah gönlüne göre versin

beni tanıyanlar hemen farkediyor zaten 36 beden kızdım, incecik belim vardı. Belim öyle kalınlaştıki, insana kilotları olmazmı onlar bile olmuyor
Göbek zatena yrı bir facia

ben 38-40 giyiniyordum yine aynı şeyleri giyiyorum sadece azıcık bol alayım diyor kıyafetleri çünkü kalçam büyüdü kız çocuğu olacakların öyle olurmuş karnı çok belli olmazmış ama kalça kocaman olurmuş benimkinin de maşallahı var o kilot sorunu bende de var haftalık gidip yenisini alıyorum birde göğüslerim büyüdü hala d acıyorlar ilk günden beri çok hassaslar sende de var mı bu sorun

aynen cnm benim de kalca büyüdü benimde kiz olcak
göbek yerine popo büyüyor

aynı hatta en son dün akşam eşim sarıldı eli geldi üfff yaptım, aylardır elimi sürmüyorum zaten özür dilerim dedi
sütyenlerim bile canımı çok çok çok yakıyor. bez olanlardan aldım onlarada alışkın değilim kaşındırıyor:26:

benim göbek çıktı ve belim kalınlaştı, eşortmanlarım falan bile olmuyor. kalçada tabi büyümedi değil o kadar kilo aldım illaki büyüdü, sanırım orantılı kilo alıyorum ve bunada çok mutlu oluyorum. Ferda gibi olucam heralde

puffy gobegin masallahi var
benimde azicik var ama disardan belli olmasi icin daha cok var sanirim yada birden mi buyuyo acaba :44: ferdanin oyle olmustu heralde birden cikti diyodu
bu arada azranin kizi benim gelinim olacak kimseye vermem

benimde azicik var ama disardan belli olmasi icin daha cok var sanirim yada birden mi buyuyo acaba :44: ferdanin oyle olmustu heralde birden cikti diyodu

canım 8 haftadan beri hep benim bi göbek vardı sanırım önceleri gazdı ama şimdi bariz bebek yani, iç karnın genişse göbek geç çıkar benim dar demekki ananem öyle diyor

canım 8 haftadan beri hep benim bi göbek vardı sanırım önceleri gazdı ama şimdi bariz bebek yani, iç karnın genişse göbek geç çıkar benim dar demekki ananem öyle diyor

kizlar ben cikiyorum eger müsait olursam yine ugrarim
basima agri girdi birden az uzanayim belki gecer
hepinizi öptüm

maşallah valla insan kendini tuhaf hissediyor her gün aynanın karşısında bakıyorum acaba göbeğim büyüdü mü diye ama yok azıcık büyümüş

ben 90b takıyordum büyüğünü aldım biraz daha süngersiz takamıyorum yer çekimi üstün geliyor başka bir şey takınca daha çok acıyor
eşimde kalçama elleyip seviyor maşallah kocaman taş gibi diye en çok ona yaradı bu

kizlar ben cikiyorum eger müsait olursam yine ugrarim
basima agri girdi birden az uzanayim belki gecer
hepinizi öptüm

görüşürüz canım baş ağrısı hep var bende hareket etmeye bile korkuyorum çoğu zaman bugünde aynısı emeği bile eşime havale ettim uzandım öyle yazıyorum size

çok güldüm yer çekimi ile olan rekabetine
eskilerin bi bildigi var benim genis sanirsam aman oglum iyi olsunda buyuk kucuk gobis farketmez

aynen önemli olan onların sağlığı
puffyim maşallah göbüşüne
bende koymak istedim görünce anca yarın artık

canım yarın bakarız o zaman göbüşüne, severiz o göbüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…