maşallah valla insan kendini tuhaf hissediyor her gün aynanın karşısında bakıyorum acaba göbeğim büyüdü mü diye ama yok azıcık büyümüş
ben 90b takıyordum büyüğünü aldım biraz daha süngersiz takamıyorum yer çekimi üstün geliyor başka bir şey takınca daha çok acıyor
eşimde kalçama elleyip seviyor maşallah kocaman taş gibi diye en çok ona yaradı bu
canım 8 haftadan beri hep benim bi göbek vardı sanırım önceleri gazdı ama şimdi bariz bebek yani, iç karnın genişse göbek geç çıkar benim dar demekki ananem öyle diyor
çok güldüm yer çekimi ile olan rekabetine
aynen katiliyorm bu hamislik durumu en cok onlara yariyo oramiza buramiza elliyolar doldu her tarafimiz
benimki sevmiyomuş öyle dedi geçen
gülme ya valla öyle daha çok acıyor o zaman zaten iri göğüslüydüm şimdi büyüdü uçları iyice koyu renk aldı göğüslerimin
hadi ya kalcalar buyuyo memisler zaten aldi basini gitti
demekki senin esin zayif seviyor
göğüs uçları erkekler penbeleşir kızda koyulaşırmış. cidden doğruymuş demekki, benimkide pembe pembe oldu
katılıyorum bence de doğruymuş sen diyene kadar hiç fark etmemiştim canım
maşşallaaaahhhhhhh bütün hamişler burda
birşey sormak istiyorum ne olur yardım edin beklenen adet tarihim yarın az önce dayanamadım test yaptım ama ikinci çizgi gözle görünür bi şekildeydi nedir acaba anlamadım
maşşallaaaahhhhhhh bütün hamişler burda
birşey sormak istiyorum ne olur yardım edin beklenen adet tarihim yarın az önce dayanamadım test yaptım ama ikinci çizgi gözle görünür bi şekildeydi nedir acaba anlamadım
resmi ekle istersen bize canım. Eeee yarın sabah kana gidiyorsun demektir bu,
canım umarım testin yanıtmaz gerçekten hamişsindir[/QUOTE
aslında hiç aklımda yoktu puffycim az önce boyun ağrısından dolayı eşim beni doktora götürdü doktor sordu gebemisin diye bilmiyorum dedim eşim dediki test alalım aldım ve sabahı beklıyemedim bu ayda hiç bebek düşüncesi aklımdan bile geçmedi kaynanam amelıyat olmuştu bütün ay onunla ilgilendim.farklı duygular içindeyim zaten midem acaip sinirlerim çok çok fena çok ağlıyorum falan filan.geçen ay adetim gecikince yaptım testte çok silikti ikinci çizgi ama çok çok silikti.ama bu ay daha günüm gelmeden yaptım gözle görünüyor.canım ya eşim fotoğraf makınasını almış telefonumunda bağlantısı arabada kaldı ya.
evet evet resim koy görelim
heyecan yaptım
Merhaba kızlar
Bu yüzdeki sivilceler
Bir yerden sonra biter di mı
Hergun biri sönüyor biri çıkıyor
Bir de bu hafta belim ağrıyor
5 ya da 6. Hafta bu kadar ağrımıştı
Daha küçücük aslında
Neden ağrıyor ki
sorma didemcim ya bende acaip oldum sözde hafta sonuna uçak biletimi aldım anlamadım vallla ya.telefon bağlantı kablom arabada kalmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?