slm kızlar naslsnz bugun biz eşim için başka bi dra gttk yneama bu sefer kesnlşti kafamızdakiler . daha once araştrp bulmştum bu dru ben... operator ama ii bi drmuş topkte memnun kalan çoktu varikosel yaptıktan sonra hamiş kalan olmş baya ... eşimi muayne etti ameliyata gerek yok dedi 35ten sonra bu ameliyatın pek bi faydası olmuomş hatta bazen hasar ble vereblıomş testislere bize proxeed plus die bi hap yazdı blıodm bu hapı ama pahalı die elim bi gtmemişti ... ben de fertilman almştm ggden once onu kullanalm bi ay falan preseed de aldm herşeye silbaştan yne başlıorz anlayacagnz bi net kararmız daha var ki haziranda bi tüp bebek merkezi de kestrdk kafamzda ona aşılama için görşmeye gtcz iki ay daha dvm bakalm çalşmalara... dr sizin sayı ve morfoloji ii bi hareket de problem var onu da bu hap halleder dedi olmadı aşılama deneyeblrsnz dedi ...boylece bnm kafadan varikosel olayı silinmiş oldu hasarı duyunca zaten eldeki bulgurdan da olmayalm boyle işte kızlar dvm mucadeleye bu arada kloyu da verditti bu bebiş bana ii yola getrdi valla bizi herşeyde bi hayır var valla ya ben bilirsnz umudu bırakmam elden bakmayn topkten azcık uzak kaldm ama yne takp edıorm bakıorm size kafamı toparlaym die azcık başbaşa kalaym dedm kendmle başka şeylere yoneldm ... yoksa inanıorm be ii olcak herşey
biz eşimle kardeş gibi olduğumuz için eşim bişeyi anlamaz bizde
kardeş kardeş sarılıp yatıyoruz biz artık epeydir
belki benden de gelmiştir ama ben hiç farketmedim bişey
bu arada sıkma sen, uyarma göğüslerini tekrar gelir yoksa
kararlarınıza ve dr un dediği şeye çok sevindim yani ameliyat olmayacak ya eşin bence iyi bir şey ama ablamın eşide ameliyat oldu ve şimdi 8 aylık bir kızı var ve ameliyat olalı en fazla 2 yıl olmuştur yani ameliyat oldu peşine ablam hamile kaldı ve 35 ten sonra oldu ameliyatı
biz eşimle kardeş gibi olduğumuz için eşim bişeyi anlamaz bizde
kardeş kardeş sarılıp yatıyoruz biz artık epeydir
belki benden de gelmiştir ama ben hiç farketmedim bişey
bu arada sıkma sen, uyarma göğüslerini tekrar gelir yoksa
bizde kardeşlik durumu benim düşük tehlikem varkendi canım
İlk etapta sıktım ama şimdi sıkmıyorum, zaten dahada gelmedi.
Hamilelikte ilişkide herhangi bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba?
Eşimde şimdiden lohusalığı düşünüyor :))
O zaman mecbur kardeş gibi olucaz :))
Selam arkadaşlar,
Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.
Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?
Lütfen yardım edin bana :))
Teşekkür ederim :)))
Bir gunde belli olmaz daha, bir iki hafta sonra baslar bazi belirtiler canim :)
onu sormadım canım
kaç ay denediniz yani diye sordum
korunmayı bıraktıktan sonra kaçıncı ay oldu?
İlk etapta sıktım ama şimdi sıkmıyorum, zaten dahada gelmedi.
Hamilelikte ilişkide herhangi bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba?
Eşimde şimdiden lohusalığı düşünüyor :))
O zaman mecbur kardeş gibi olucaz :))
sıkıntı olmaz canım herhangi bir risk kanama daha önce geçirilen düşük felan yoksa haftada 1-2 kez ilişki sorun yaratmaz
1-2 kezmi...
Oyy oy biz hata ediyoruz sanırım, 4 gün yoksa eğer, 4 gün üst üste oluyor.
Yeni evli olduğumuzdan dolayı sanırım yaa, daha 10 aylık evliyiz...
Heyyyttt ben cok fena bi kadin oldum ya kocam banyoyu hazirlamis seslendi bi baktim suyu tutmus kafasina bende sen yikanmisin diye kustum oturdum agladim karnim buyudu ya beni begenmiyon diye neyse sonra ben girdim adam benle beraber 2. kez yikandi :))
sanırm bende yapardım aynı şeyi
1-2 kezmi...
Oyy oy biz hata ediyoruz sanırım, 4 gün yoksa eğer, 4 gün üst üste oluyor.
Yeni evli olduğumuzdan dolayı sanırım yaa, daha 10 aylık evliyiz...
4 gün üst üstte hemde canım aman dikkat edin biraz anladık yeni evlisiniz ama bebeği de düşünün birazcık
kızzlar pek giremiyorum çok yoğun tuhaf dönemler geçiriyoruz.annem yanımdaydı çok hastaydı anca toparladık onu.ne olur bana dua edin azcık ihtiyacım var ;( öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?