Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kararlarınıza ve dr un dediği şeye çok sevindim yani ameliyat olmayacak ya eşin bence iyi bir şey ama ablamın eşide ameliyat oldu ve şimdi 8 aylık bir kızı var ve ameliyat olalı en fazla 2 yıl olmuştur yani ameliyat oldu peşine ablam hamile kaldı ve 35 ten sonra oldu ameliyatı

bizde kardeşlik durumu benim düşük tehlikem varkendi canım

maşallah cnm allah bagşlsn yeğenini ne bleym damlacım ya iknci derecede blıodk birnci derece dedi bzm dr arttırcagını sanmıorm hasara neden ble olablıo belli bi yaştan sonra dedi...biz de zaten bu dra ameliyat olcaktık hangi dru kestrsek gözümüze ameliyata gerek yok dıo biz de dıorz ki zorlamaya gerek yok vardır bunda da bi hayır .... hep zaten dra gtmeden once oyle dua ettm Allahım eger hayırlı deglse nasip etme hayırlıysa nasip et die ...

Son düzenleme:

İlk etapta sıktım ama şimdi sıkmıyorum, zaten dahada gelmedi.
Hamilelikte ilişkide herhangi bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba?

bizde kardeşlik durumu benim düşük tehlikem varkendi canım

Eşimde şimdiden lohusalığı düşünüyor :))
O zaman mecbur kardeş gibi olucaz :))

bizde kardesleri oynuyorz ama esim normal olarak hic memnun degil
ama ben cok rahatim

Selam arkadaşlar,

Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.

Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?

Lütfen yardım edin bana :))

Teşekkür ederim :)))

Bir gunde belli olmaz daha, bir iki hafta sonra baslar bazi belirtiler canim :)

onu sormadım canım
kaç ay denediniz yani diye sordum
korunmayı bıraktıktan sonra kaçıncı ay oldu?

arkadaşım vardı gidiyodu tam okuymadım soruyu acele cvp yazdım

canım korunmayı bıraktık 1 yıl bekledik öyle .sonra doktora gittik aralıkta yumurta takibi falan derken herşey normaldi ama olmuyordu bir türlü sonra ocakta laparoskopi oldum meğer kanalda genişleme varmış kapattı o kanalı şubattıda öyle geçirdik ve mart 27 de aşılama yaptık.

sıkıntı olmaz canım herhangi bir risk kanama daha önce geçirilen düşük felan yoksa haftada 1-2 kez ilişki sorun yaratmaz

sıkıntı olmaz canım herhangi bir risk kanama daha önce geçirilen düşük felan yoksa haftada 1-2 kez ilişki sorun yaratmaz

1-2 kezmi...
Oyy oy biz hata ediyoruz sanırım, 4 gün yoksa eğer, 4 gün üst üste oluyor.
Yeni evli olduğumuzdan dolayı sanırım yaa, daha 10 aylık evliyiz...

Heyyyttt ben cok fena bi kadin oldum ya kocam banyoyu hazirlamis seslendi bi baktim suyu tutmus kafasina bende sen yikanmisin diye kustum oturdum agladim karnim buyudu ya beni begenmiyon diye neyse sonra ben girdim adam benle beraber 2. kez yikandi :))

1-2 kezmi...

Bizde 11 aylik evliyiz ama kardeslik evresine gectik 15 marttan beri 1 yada 2 kere oldu ancak :))

sanırm bende yapardım aynı şeyi

1-2 kezmi...

4 gün üst üstte hemde canım aman dikkat edin biraz anladık yeni evlisiniz ama bebeği de düşünün birazcık

kızzlar pek giremiyorum çok yoğun tuhaf dönemler geçiriyoruz.annem yanımdaydı çok hastaydı anca toparladık onu.ne olur bana dua edin azcık ihtiyacım var ;( öptüm hepinizi

kızzlar pek giremiyorum çok yoğun tuhaf dönemler geçiriyoruz.annem yanımdaydı çok hastaydı anca toparladık onu.ne olur bana dua edin azcık ihtiyacım var ;( öptüm hepinizi

geçmiş olsun ildammmmmmm Rabbim şifalar versin canım arkadaşım benimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…