Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Birsum canım adetine kaç gün var ve kaç günde bir adet oluyorsun yani siklüsün nedir ben ona göre cevap yazıcam

canım 30 gün yada 31 oluyor..
mesela bir ayın 10nunda olduysam gelecek ayında 10nunda olurum cnm..
önümüzdeki pazara olucam cnmm ayın 10u

gülüm benimmm canımm..
çok üzülmemek adına çok umutlu olmamaya çalışıyorum megim yaaa..
çok dualar ettim.
inşallah rabbim kabul etmiştir...

inşallah duaların kabul olmuştur isoldem canımm

Papatyacım sanırım aylardır merak ettiğim sorunun cevabı sende var gibi sezdim

Şimdi devlet hastanesinde tedavi görünce tüm şartlar uyuyorsa devlet hem iğneli yumurta takibi 2 ay, hem aşılama 2 ay hemde tüp bebek 2 ay tüm bunların hepsinin birden ilaç masraflarında rapor hakkın oluyormu yoksa bir kısıtlamamı var eğer varsa nedir Biliyorsan ve yardımcı olursan sevinirim tatlım

canım 30 gün yada 31 oluyor..
mesela bir ayın 10nunda olduysam gelecek ayında 10nunda olurum cnm..
önümüzdeki pazara olucam cnmm ayın 10u

Öyleyse yumurtalama zamanın geçmiş gibi görünüyor inşallah bebişin tutunuyordur sana

ilaç hakkımı ölüyormuş ???
bunların prosedürüde bi tuhaf yaaaa amma detay var

canım ilacın %20 sini veriyorsun normalde pahalı bu ilaçlar şimdi ne kadar hakkın olduğunu hatırlayamayacağım bir sınırı var o ilacın onuda 3 aşılamyla kullanmış oluyorsun ondan sonra ilaçların fiyatı neyse onu ödüyorsun devlet karşılamıyor tabi fakülte hastanelerinde tüp yaptırırsan yine karşılıyor

canım ben 14. 15 günlerde acaip kasık ağrısı çektim.ve yumurtam ne zaman öle olunca çatlar..doktorum dedi zaten bunu..ona vurdum bende oyüzden 24.güne kadar çalıştık yani.dün ve bugün yapmadık

papatya bende bişi sorcam.
devletle özelin çıkardıgı raporlar aynı raporlarmı??
bu ay iğneleri alırken heyet raporu çıkardık özelden fiyat yarı yarıya düştü.
ama şak diye verdiler hiç yaşın ne nekadarlık evlisin die sormadılar.
bu son gittiğim prof aynı zamanda fakültedede çalıştıgı için
herşeyimi sorup size rapor çıkartırız demişti...

Öyleyse yumurtalama zamanın geçmiş gibi görünüyor inşallah bebişin tutunuyordur sana

bitanm banada öyle geldi..çünkü tam10 gün önce kasık ağrılarım çoktu 2 gün çektim.önceki ayda böyle olmuştum ertesi gün doktora gittim yumurta çatlamış dedi..

canım sorunu tam anlayamadımiğneli yumurta takibide ne ben fakültede 6 ay tedavi gördüm
3 kılomen kullandım olmadı
3gonalf kullandım aşılama yaptılar hormon tahlilleri dışında hiç birşey yapmadan tüp raporu verdiler
bu kullandığın ilaçlar için sana rapor veriyorlar gonaleflerin %20 sini veriyorsun üçret olarak sorunun cevabını veremediysem daha açık net sor sorunu canım

fıstıklar..ben kaçtım.eşim 10 dk sonra evdeymiş..öpüyorum hepinizi..iyi gecelerrrrrrr

aşılama için kullandığın ilaçta ikisinin raporuda aynı yanı her ay yeni rapor veriyorlar ve tüp bebek hariç gonalef hakkın doluyor ama özelde yaptırdığın işlemlerin hiç bir anlamı yok devletten yararlana bilmek için her işlem tekrardan fakültede yapılıyor senin harcadığın para zaman yanına kar kalıyor yanı tekrardan
hormon tahlilleri
3 kılomen
3 aşılama yaptıracaksınki tüp raporu ala bilesin ama ercanda devam etseydin o rapor işini ilaç raporunuda hallederdi

aşılamada klomenle geliştirmiştik yumurtayı ve çatlatma iğnesinide doktor kendi vermişt.
o dönem rapora gerek kalmadı..
kayseride hem fakültede çalışıp hem özell yeri olan bi ercan bey yok..
hala ercan bey diosun papatyam yaaa..

Şimdi iğneli yumurta takibi demek istediğim gonal-f kullanıyorsun ama aşılama olmuyor yumurtanın gelişimine bakılıyor çatlatma iğnesi vurulup belirlenen günlerde ilişkide bulunuyorsun.Benim bunu sorduğumu unut şöyle birşey sorsam senin için uzun olmazsa yazabilirmisin?

Şimdi ben devlet hastanesine gidiyorum benden kan aldılar hormon tahlilleri için,
eşim spermogram yaptırdı
Ben smear verdim
Rahim filmim vardı onu kabul ettiler
Şimdi bunların içinde sonucu çıkmamış olan bir tek smear var diğerlerinin sonuçları normal hiçbir problem yok.

Smear ınde sonucu çıktığı zaman tüm sonuçları getir dedi dr şimdi eğer bu tüm sonuçlarda bir problem çıkmazsa dr. un bize uygulayacağı yöntem nedir sırası ile biliyorsan yazarmısın.Bu arada ben 6 yıllık evliyim 3 yıldır çocuğumuz olmuyor ve 25 yaşındayım.

Aslında bu mesaj bile benim bir çok şeyi öğrenmeme yardımcı oldu teşekkürler

Papatyacım ne çek soru sordum dimi gece gece başını şişirdiysem özür:26:

canım kaç senelik evli olursan ol devlet hastanesine gittiğinde sıraladığın tahlilleri yoptırıyorsun erkekte sorun varsa bazen hemen aşılamaya bazende hemen tüp bebeğe geçiyorlar sorun olmasa bile ki benim raporum açıklanamayan infertilite diye verdiler yani sorun yok ama olmuyor
hormon tahlilleri
3 kılomen
3 gonalf aşılama ve ropor verecekler verdikleri rapor özelde bir işe yaramıyor çünkü burdaki hastane ilaç raporu vermiyor aldığın rapor sadece tüp bebek yapan devlet hastanelerinde geçerli
Sizleri yanıltmak istemem benim deneyimlerim bunlar belki sizin ordaki hastanelerde işler farklı yürüyordur

isolde ben ercan beye hiç gitmedim sana tavsiye etmiyorum yine ercan diyorsun demişsinde ben fakültenin normal kadın doğum bölümüne gittim sana söylemem şu belki ercanda devam etmiş olsaydın bu saydığın prosodürlerle uğraşmaz istediğin raporu alırdın diye söyledim inşallah kafana uygun bir doktor bulursun rahat edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…