Birsum canım adetine kaç gün var ve kaç günde bir adet oluyorsun yani siklüsün nedir ben ona göre cevap yazıcam
gülüm benimmm canımm..
çok üzülmemek adına çok umutlu olmamaya çalışıyorum megim yaaa..
çok dualar ettim.
inşallah rabbim kabul etmiştir...
canım 23 yaş tüp bebeği fakülte bile yapar özelleri bırak bende geçtim o aşamaları 23 en az 3 yıllık evli olacaksın yaşın en az 23 tam zamanı daha çok para harcayıp durma git fakültede yaptır ama baştan başlarlar
3 kılomen
3 aşılama ve tüp bebek raporu alırsın tabi bu aldığın tüp raporu özellerde bir işe yaramıyor çünkü ilaç raporu vermiyor fakülte 6 ay sonunda fakültede ercan beye verdiğin muayne parasına tüp bebek yaptırırsın gerçi sen bunları biliyorsundur ama 23 yaşda tüp yapılıyor
canım 30 gün yada 31 oluyor..
mesela bir ayın 10nunda olduysam gelecek ayında 10nunda olurum cnm..
önümüzdeki pazara olucam cnmm ayın 10u
ilaç hakkımı ölüyormuş ???
bunların prosedürüde bi tuhaf yaaaa amma detay var
24. gündede yumurlaman olur canım ama benim bildiğim koyu kıvamlı bir akıntın olacak şöylede bir bilgim var hamileliklerimde farkettim hamile kaldığında bu şeffaf akıntı nasıl diyim daha akıcı cıvık oluyor sürekli çamaşırında islaklık hissediyorsun hatta ben her seferinde kanamam oluyor zannederim akıntıyın kıvamına bağlı anlayacağın(ben kimseyi yanıltmak istemem kendimde gördüğüm şeylerden bahsediyorum eminim her kadında farklı gelişiyordur bu işler)
Öyleyse yumurtalama zamanın geçmiş gibi görünüyor inşallah bebişin tutunuyordur sana
Papatyacım sanırım aylardır merak ettiğim sorunun cevabı sende var gibi sezdim
Şimdi devlet hastanesinde tedavi görünce tüm şartlar uyuyorsa devlet hem iğneli yumurta takibi 2 ay, hem aşılama 2 ay hemde tüp bebek 2 ay tüm bunların hepsinin birden ilaç masraflarında rapor hakkın oluyormu yoksa bir kısıtlamamı var eğer varsa nedirBiliyorsan ve yardımcı olursan sevinirim tatlım
papatya bende bişi sorcam.
devletle özelin çıkardıgı raporlar aynı raporlarmı??
bu ay iğneleri alırken heyet raporu çıkardık özelden fiyat yarı yarıya düştü.
ama şak diye verdiler hiç yaşın ne nekadarlık evlisin die sormadılar.
bu son gittiğim prof aynı zamanda fakültedede çalıştıgı için
herşeyimi sorup size rapor çıkartırız demişti...
aşılama için kullandığın ilaçta ikisinin raporuda aynı yanı her ay yeni rapor veriyorlar ve tüp bebek hariç gonalef hakkın doluyor ama özelde yaptırdığın işlemlerin hiç bir anlamı yok devletten yararlana bilmek için her işlem tekrardan fakültede yapılıyor senin harcadığın para zaman yanına kar kalıyor yanı tekrardan
hormon tahlilleri
3 kılomen
3 aşılama yaptıracaksınki tüp raporu ala bilesin ama ercanda devam etseydin o rapor işini ilaç raporunuda hallederdi
canım sorunu tam anlayamadımiğneli yumurta takibide ne ben fakültede 6 ay tedavi gördüm
3 kılomen kullandım olmadı
3gonalf kullandım aşılama yaptılar hormon tahlilleri dışında hiç birşey yapmadan tüp raporu verdiler
bu kullandığın ilaçlar için sana rapor veriyorlar gonaleflerin %20 sini veriyorsun üçret olarak sorunun cevabını veremediysem daha açık net sor sorunu canım
aşılama için kullandığın ilaçta ikisinin raporuda aynı yanı her ay yeni rapor veriyorlar ve tüp bebek hariç gonalef hakkın doluyor ama özelde yaptırdığın işlemlerin hiç bir anlamı yok devletten yararlana bilmek için her işlem tekrardan fakültede yapılıyor senin harcadığın para zaman yanına kar kalıyor yanı tekrardan
hormon tahlilleri
3 kılomen
3 aşılama yaptıracaksınki tüp raporu ala bilesin ama ercanda devam etseydin o rapor işini ilaç raporunuda hallederdi
fıstıklar..ben kaçtım.eşim 10 dk sonra evdeymiş..öpüyorum hepinizi..iyi gecelerrrrrrr
Papatyacım ne çek soru sordum dimi gece gece başını şişirdiysem özür:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?