canım kaç senelik evli olursan ol devlet hastanesine gittiğinde sıraladığın tahlilleri yoptırıyorsun erkekte sorun varsa bazen hemen aşılamaya bazende hemen tüp bebeğe geçiyorlar sorun olmasa bile ki benim raporum açıklanamayan infertilite diye verdiler yani sorun yok ama olmuyor
hormon tahlilleri
3 kılomen
3 gonalf aşılama ve ropor verecekler verdikleri rapor özelde bir işe yaramıyor çünkü burdaki hastane ilaç raporu vermiyor aldığın rapor sadece tüp bebek yapan devlet hastanelerinde geçerli
Sizleri yanıltmak istemem benim deneyimlerim bunlar belki sizin ordaki hastanelerde işler farklı yürüyordur
isolde ben ercan beye hiç gitmedim sana tavsiye etmiyorum yine ercan diyorsun demişsinde ben fakültenin normal kadın doğum bölümüne gittim sana söylemem şu belki ercanda devam etmiş olsaydın bu saydığın prosodürlerle uğraşmaz istediğin raporu alırdın diye söyledim inşallah kafana uygun bir doktor bulursun rahat edersin canım
canım keşke sorunun cevabını vere bilmiş olsam bende pek anlamıyorum bu işlerden sadece deneyip gördüklerimi anlatıyorum hiç de kafamı şişirmedin keşke yardımcı ola bilmiş olsam
Hemde nasıl yardımcı oldun bir bilsen
Şimdi benim aşılama ve tüp bebeği özelde yaptırma imkanım yok ve hiçbir zamanda olmayacak.
Devlete gidiyorum ama henüz o aşamalara gelmediğim için aşılama ve tüp bebekte ilaç masraflarının %20 sini karşılayıp karşılamadığını bilmediğimden kesin karşılanmaz tedavim yarıda kalır diye düşünmekten ve asla bebek sahibi olamıcam diye düşünmekten kafayı yedim panik atak oldum olur olmaz kalbim sıkışıyor ve şuan psikoloğa gidiyorum çok şükür biraz faydası oldu 2 kez gitmeme rağmen.
Tekarar teşekkürler papatyacım Allah hepimize anneliği en kısa zamanda nasip eder inşallah
isolde ben hiç profa gitmedim bilmiyorum fakültede yardımcı doçente gittim geçen sene 100 lira verdik öyle muayne oldum ben tedavimde normal doktorlar hatta folikül takiplerini asistanlar yaptı canım bence hepsi aynı işlemi yapıyor para vereceğine normal bölüme git tedavini onlar yapsın biraz sıkıntılı oluyor mesela kalabalık folikül takibi için odaya hep beraber alıyorlar aslında iyi oluyor kimin nekadar yumurtası olmuş ne kadar büyümüş kimin kisti kimin myomu kimin nesi var öğreniyorsun
nası yani aynı anda birden fazla hastayımı alıyolar odaya ????????????
ee kaç ultrason var
birine bakılırken diğerleride onamı bakıyo
canım bende 8 senelik evliyim 26 yaşındayım kafamızdaki soruların nedenli yorucu olduğunu çok iyi bilirim inşallah yardımcı olabilmişimdir
isolde ben hiç profa gitmedim bilmiyorum fakültede yardımcı doçente gittim geçen sene 100 lira verdik öyle muayne oldum ben tedavimde normal doktorlar hatta folikül takiplerini asistanlar yaptı canım bence hepsi aynı işlemi yapıyor para vereceğine normal bölüme git tedavini onlar yapsın biraz sıkıntılı oluyor mesela kalabalık folikül takibi için odaya hep beraber alıyorlar aslında iyi oluyor kimin nekadar yumurtası olmuş ne kadar büyümüş kimin kisti kimin myomu kimin nesi var öğreniyorsun
Canım sormayı unuttuğum bir şey daha var
Devlet has. rapordan yararlanabilmek için bazı şartlat varya onlar hakkındada bilgin varmı
hiiiii ciddimi diosun yaaaa..
Evet streste çok önemli faktör bebiş olmamasında ama yeni olan birşey bu.canım geçmiş olsun takma kafana bu kadar stres daha çok engeller
bitane var birden fazla hasta alıyorlar tabi aynı odada ama onları farklı bir yere alıyor yani şeyini görmüyorsun ama ne söylüyor duyuyorsun
hiiiii ciddimi diosun yaaaa..
canım daha önce yazdımya senin yaptıracağın işlemler için bir şart yok tüp bebek için bildiğim
23 yaşında olacaksın en az
en az 3 yıllık evli olacaksın
zaten aşılamanı yaptıktan sonra olmaz ise raporunu veriyorlar
tabi aşılama için ilacı alman için valilikten aile toplum kağıdı alıyorsun hayatta çocuğun olmaması gerekiyor
Evet streste çok önemli faktör bebiş olmamasında ama yeni olan birşey bu.
Aslında önceden kendi haline bırakmıştım bu kadar üstüne düşmüyordum ama 3 yılın sonunda artık farkında olmadan kalp sıkışmaları başladı kardiyoloğa gitim ekg falan çekilde ve sonuç kalbimde birşey yok psikiyatr agit dedi onada gittim 1 saate yakın konuştuk vs. bu senin elinde olan birşey değil kendi kendine geçmez dedi yani ben kafaya bilerek takmıyorum ama oluyor işte psikiyatr da psikoloğa yönlendirdi gidip geliyorum bakalım sadece sohbet ediyoruz ilaç kullanmıyorum bebiş için tedaviye başlanılacağından ilaç vermediler ama sohbet bile çok şey farkettirdi kalp sıkışmalarım azaldı biraz..........
kızlar bildirilerim aldı başını gidiyor üzerine tıklıyorum açılmıyor yardım edin ne yapacağım açmak için
yok canım yaaa parasını demiorumevet her yer para para para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?