Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Çok teşekkürler kulaktan dolma bilgiler askıda kalıyordu şimdi senin deneyimlerinle vermiş olduğun bilgiler sayesinde kafamda merek ettiğim soruların cevabıda netleşti....Bende zaten şuan devlete gidiyorum burada infertilite merkezi var fakat aşılama yapılıyor tüp bebek yapılmıyor o aşamaya kadar sonuç alamamış olursam tüp bebek içinde yine bana yakın olan tüp bebek yapan başka bir devlet hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum tekrar teşekkürler inan bunları sürekli düşün düşün hasta oldum artık kafamda dahada netleşti.....

ooffff kusura bakma gülüm yaaa.
ercan beyin adını bile duymaya tahammül edemiyorum artık..eger bu ay gebelik olmazsa
prof.mehmet tayyar die biri varmış.
az önce nette araştırıodum.
iyi yorumlar yazmışlar..
bakalım belki ona giderim..
profları araştırıyorum canım yaa.
bide sana bişi sorcam şimdi ben fakülteye gitsem tedaviye başlamak için
istediğim doktoru secebilirm dimi uzman diilde prof istesem onlara muayene olabilirmiyim.
hoca parası denilen bişe var sanırsam.
bi bilgin varmı o konuyla alakalı??

canım bende 8 senelik evliyim 26 yaşındayım kafamızdaki soruların nedenli yorucu olduğunu çok iyi bilirim inşallah yardımcı olabilmişimdir

canım keşke sorunun cevabını vere bilmiş olsam bende pek anlamıyorum bu işlerden sadece deneyip gördüklerimi anlatıyorum hiç de kafamı şişirmedin keşke yardımcı ola bilmiş olsam

Hemde nasıl yardımcı oldun bir bilsen
Şimdi benim aşılama ve tüp bebeği özelde yaptırma imkanım yok ve hiçbir zamanda olmayacak.
Devlete gidiyorum ama henüz o aşamalara gelmediğim için aşılama ve tüp bebekte ilaç masraflarının %20 sini karşılayıp karşılamadığını bilmediğimden kesin karşılanmaz tedavim yarıda kalır diye düşünmekten ve asla bebek sahibi olamıcam diye düşünmekten kafayı yedim panik atak oldum olur olmaz kalbim sıkışıyor ve şuan psikoloğa gidiyorum çok şükür biraz faydası oldu 2 kez gitmeme rağmen.

Tekarar teşekkürler papatyacım Allah hepimize anneliği en kısa zamanda nasip eder inşallah

isolde ben hiç profa gitmedim bilmiyorum fakültede yardımcı doçente gittim geçen sene 100 lira verdik öyle muayne oldum ben tedavimde normal doktorlar hatta folikül takiplerini asistanlar yaptı canım bence hepsi aynı işlemi yapıyor para vereceğine normal bölüme git tedavini onlar yapsın biraz sıkıntılı oluyor mesela kalabalık folikül takibi için odaya hep beraber alıyorlar aslında iyi oluyor kimin nekadar yumurtası olmuş ne kadar büyümüş kimin kisti kimin myomu kimin nesi var öğreniyorsun

canım geçmiş olsun takma kafana bu kadar stres daha çok engeller

nası yani aynı anda birden fazla hastayımı alıyolar odaya ????????????

ee kaç ultrason var

birine bakılırken diğerleride onamı bakıyo

nası yani aynı anda birden fazla hastayımı alıyolar odaya ????????????

ee kaç ultrason var

birine bakılırken diğerleride onamı bakıyo

bitane var birden fazla hasta alıyorlar tabi aynı odada ama onları farklı bir yere alıyor yani şeyini görmüyorsun ama ne söylüyor duyuyorsun

canım bende 8 senelik evliyim 26 yaşındayım kafamızdaki soruların nedenli yorucu olduğunu çok iyi bilirim inşallah yardımcı olabilmişimdir

Canım sormayı unuttuğum bir şey daha var

Devlet has. rapordan yararlanabilmek için bazı şartlat varya onlar hakkındada bilgin varmı

hiiiii ciddimi diosun yaaaa..

Canım sormayı unuttuğum bir şey daha var

Devlet has. rapordan yararlanabilmek için bazı şartlat varya onlar hakkındada bilgin varmı

canım daha önce yazdımya senin yaptıracağın işlemler için bir şart yok tüp bebek için bildiğim
23 yaşında olacaksın en az
en az 3 yıllık evli olacaksın
zaten aşılamanı yaptıktan sonra olmaz ise raporunu veriyorlar
tabi aşılama için ilacı alman için valilikten aile toplum kağıdı alıyorsun hayatta çocuğun olmaması gerekiyor

canım geçmiş olsun takma kafana bu kadar stres daha çok engeller
Evet streste çok önemli faktör bebiş olmamasında ama yeni olan birşey bu.
Aslında önceden kendi haline bırakmıştım bu kadar üstüne düşmüyordum ama 3 yılın sonunda artık farkında olmadan kalp sıkışmaları başladı kardiyoloğa gitim ekg falan çekilde ve sonuç kalbimde birşey yok psikiyatr agit dedi onada gittim 1 saate yakın konuştuk vs. bu senin elinde olan birşey değil kendi kendine geçmez dedi yani ben kafaya bilerek takmıyorum ama oluyor işte psikiyatr da psikoloğa yönlendirdi gidip geliyorum bakalım sadece sohbet ediyoruz ilaç kullanmıyorum bebiş için tedaviye başlanılacağından ilaç vermediler ama sohbet bile çok şey farkettirdi kalp sıkışmalarım azaldı biraz..........

Teşekkürler şartlar yanlızca bu kadarmı iyimiş ozaman

anladım tatlım ee o zaman geçmiş olsun çokk bebeik gelsinde hiçbişeyin kalmazz bak

Bende sırf bu toplu halde odaya alma olayını duyduğum için bir yıldır devlete gitmeyi erteliyordum ama sonunda amaaan nolacak dedim herşey bebiş için sonuçta paravan var görmüyorlar ki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…