Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde aklıma takılan bişii var :26:
hani çalışmalarımız bitti ya bizim,hani ben 13 batım ya..
ben 1 haftadır nadastayım ya..
bile isteye reddediyorum kocamı.. çünkü korkuyorum hani tutunan bişey varsa,halvet olursa,düşer gider diye..

bu konuda ne düşünüyosunuz canlar???

arkadaşlar bende anlamıyorum neden aynı konuda çok fazla topic var sonuçta istekler ortak neden bu kadar bölünme var?bir bilen varsa aydınlatsın beni

hiç bişey olmaz kocanı ihmal etme

yok canım bu kadaar korkacak bişi yok öyle olsa düşünsene haberi olmadan kaza ile birsürü gebe kalanlar var Allah korur onları kızlar benim doktorum dediki ilk ay kullandığın ilaçtan falan bişi olmaz kasmayın bu kadar

kızlar çıkmak zorundayım mağlum yemek hazırlıkları

canım kolay gelsin görüşürüz

hoşgeldin canımm

ekliyorum hemen..
liste 1. sayfada:92:

var mı belirtiler,nasıl gidiyo bekleme süreci?
çalışmalara devam mı?

adetime 10 gün kaldı canım.her ihtimale karşı çalışmalara devam ediyoruz.amam hiç belirtim yok.sadece dokununca göğüs ağrım var adet öncesi gibi.o yüzden ayırt edemiyorum...bu 6.denememiz

valla şahsi görüşüm ben bu ayın sonuna kadar regle kadar devam :))) eşimle de konuştuk benim bir çok arkadaşım 4 6 hafta arası öğrendi hamile olduğunu ve habersizlerdi.sonuçta hiçbirine de bir şey olmadı şükür oldukça sağlıklı bebişler...sorun olacağını çok düşünmüyorum

arkadaşlar bende anlamıyorum neden aynı konuda çok fazla topic var sonuçta istekler ortak neden bu kadar bölünme var?bir bilen varsa aydınlatsın beni

canım sayı kalabalık bi kere
birde topiclere giriyosun kalıplaşmış bi gurup oluyor o kişiler birbirini tanımış oluyor dahil olmak zor oluyor o yüzden bu kadar topic vardır heralde

ben oldugunu bilseydim ayni senin gibi düsünürdüm,esimden kacardim.. ama ihtimal vermedigim icin devam ettim..
bisi olmuyo dimekk :)

bat; beklenmeyen adet tarihi.. beklemiyoruz yani
önümüzdeki adet tarihin ne olcak?(olmasın,gebe ol inşallah daa..)[/QUOTE]

Batım 29 haziran canım

adetime 10 gün kaldı canım.her ihtimale karşı çalışmalara devam ediyoruz.amam hiç belirtim yok.sadece dokununca göğüs ağrım var adet öncesi gibi.o yüzden ayırt edemiyorum...bu 6.denememiz

benimde 6. ayım olacak canım. artık olsun dimiiiiiii

6 senedir uğraşıyorum 4 kaybim var 2 erkek 2 kız uçtular cennete

kıyamam canım rabbim inş. kısa zamanda sağlıkla kucağına verir bebişini
bu kayıplar nedenmiş araştırıldımı iyice

doğru aslında
ama regl olmaya yakın zamanda halvet olunca,ben adet oluveriyorum da bazen..
ne biliim yaaa,korku dağları bekler işte..:18:

anladım canımm,hayırlısı olsun inşallahh..

hiç bişey olmaz kocanı ihmal etme

piki

6 senedir uğraşıyorum 4 kaybim var 2 erkek 2 kız uçtular cennete

allah yardımcın olsun canım..
inşallah gelicek bebeğin sana inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…