benimde aklıma takılan bişii var :26:
hani çalışmalarımız bitti ya bizim,hani ben 13 batım ya..
ben 1 haftadır nadastayım ya..
bile isteye reddediyorum kocamı.. çünkü korkuyorum hani tutunan bişey varsa,halvet olursa,düşer gider diye..
bu konuda ne düşünüyosunuz canlar???
evet canım temmuzda 8 olacak konu komşu iyide işte enbüyük eksiğim var bebeğimde olsa tam süper olacak
bile isteye reddediyorum kocamı.. çünkü korkuyorum hani tutunan bişey varsa,halvet olursa,düşer gider diye..
kızlar çıkmak zorundayım mağlum yemek hazırlıkları
hoşgeldin canımm
ekliyorum hemen..
liste 1. sayfada:92:
var mı belirtiler,nasıl gidiyo bekleme süreci?
çalışmalara devam mı?
ne kadardır bebek için uğraşıyosun ne aşamadasın canım
tamam görüşürüüz akşama canım,kolay gelsinkızlar çıkmak zorundayım mağlum yemek hazırlıkları
arkadaşlar bende anlamıyorum neden aynı konuda çok fazla topic var sonuçta istekler ortak neden bu kadar bölünme var?bir bilen varsa aydınlatsın beni
adetime 10 gün kaldı canım.her ihtimale karşı çalışmalara devam ediyoruz.amam hiç belirtim yok.sadece dokununca göğüs ağrım var adet öncesi gibi.o yüzden ayırt edemiyorum...bu 6.denememiz
6 senedir uğraşıyorum 4 kaybim var 2 erkek 2 kız uçtular cennete
yok canım bu kadaar korkacak bişi yok öyle olsa düşünsene haberi olmadan kaza ile birsürü gebe kalanlar var Allah korur onları kızlar benim doktorum dediki ilk ay kullandığın ilaçtan falan bişi olmaz kasmayın bu kadar
adetime 10 gün kaldı canım.her ihtimale karşı çalışmalara devam ediyoruz.amam hiç belirtim yok.sadece dokununca göğüs ağrım var adet öncesi gibi.o yüzden ayırt edemiyorum...bu 6.denememiz
hiç bişey olmaz kocanı ihmal etme
6 senedir uğraşıyorum 4 kaybim var 2 erkek 2 kız uçtular cennete
anladım cnm evt köklü arkadaşlıklar var inş.bizimde burda güzel arkadaşlıklarımız olur
2 yıldır evliyim bu arada yaşım 27 denemelere daha yeni başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?