valla şahsi görüşüm ben bu ayın sonuna kadar regle kadar devam :))) eşimle de konuştuk benim bir çok arkadaşım 4 6 hafta arası öğrendi hamile olduğunu ve habersizlerdi.sonuçta hiçbirine de bir şey olmadı şükür oldukça sağlıklı bebişler...sorun olacağını çok düşünmüyorum
canım sayı kalabalık bi kere
birde topiclere giriyosun kalıplaşmış bi gurup oluyor o kişiler birbirini tanımış oluyor dahil olmak zor oluyor o yüzden bu kadar topic vardır heralde
ben oldugunu bilseydim ayni senin gibi düsünürdüm,esimden kacardim.. ama ihtimal vermedigim icin devam ettim..
bisi olmuyo dimekk :)
bat; beklenmeyen adet tarihi.. beklemiyoruz yani
önümüzdeki adet tarihin ne olcak?(olmasın,gebe ol inşallah daa..)
Batım 29 haziran canım
anladım cnm evt köklü arkadaşlıklar var inş.bizimde burda güzel arkadaşlıklarımız olur
şımarıkcımmm şu işin sırrını istiyorummmtecrübeli biri olarak..
ben dinlemiştim şımarıkım anlatmıştı..
bi daha anlatsın güsel annemiz:92:
ben dinlemiştim şımarıkım anlatmıştı..
bi daha anlatsın güsel annemiz:92:
bu arada eşim mesaiye kalıyorum diye aradı..
makarnanın yanına bişey yapmama gerek kalmadı olleeeyyy :86:
oh oh ii olmuşşşş valla bu akşam yırttın :))))
benimde yemeğim var çorba yapsam yanına ii olcak ay kalıyo hep yemekler yaaa dökülüyo sonra sinir oluyorum
kızlar ben çıkıyorum bilgisayarın şarjı bitti bitecek hepinize iyiakşamlar
bende de az çorba ve patates yemeği var aman yetsin valla...Kızlar 5 10 dk çıkmam gerekecek megg şımarık yazar da burda olmazsam özelden de atar mısın baana
temem luckyimm
hadi git gel sen :79:
yapıver istersen bi çorba yanına..
valla iyi denk geldi bu mesai..
market falan yaptım,burda da sohbet tatlı tabii,bi türlü yapamadımdı yemek..
gelemem artık kuzum sinemaya gideceğiz sanırm artık sofrayı kurayım kocam gelir birazdan:))) Öpüyorum kocaman
ay yapmayım ya kalıyo ben zaten pek yemiyorum kociş yiyo ama nası bitirsin koca tencere yemeği :))) zaten 6 ayda göbek yaptı anası kızıyooo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?