Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminem slmsabahda vermiyon bacım kaç zamandır adetmi oldun gerçekten sıkma canını sakın olurmu bitanem hayırlısı olsun bak bende adet olucak akşam sabah ama üzülmüyorum bebeğim ne gelir elden

tamam canım nasıl istersen
zaten artık kimseler yazdırmıyor listeye adını
ben de doğru dürüst takip edemiyorum
hamile kalınca gebe listemize ekleriz inşallah

aynen öyle bebeğim yaa olsun heyecandan şimdi nasıldır görmek lazım fıstığım bende nasıl olayım adeti bekliyorum kız belki hülya l-kimin olur dermişim ama ben gerçekten bekliyorum canım sancım çok hele göğüslerim aylar üzerine ilk defa adet öncesi ağrırdı yaa öyle ağrıyo tüm belirtiler var yani benimde ilerim duruyo yopladım süpürdüm tozunu aldım ama yerler ve banyolar kaldı yapıcam birazdan

TEŞEKKÜRLER CANIM benim
ins günün güzel haberleri benle bitmez canım dahada güzel haberler alırsın
amin canım ins hayırlı bi evlt olarak yuvamıza gelir allahım saglıklı sihhatli kucagımıza almayıda nasip eder
gercekten beklenmedik bi anda kapımızı caldı hazırlıksız yakaladı bizi mercimek darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına
allahım tez zamanda onlarda nasip etsin cok değişik bi duygu herkese tattırsın rabbim AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

amin canım insalllah ..aynen canım biliyosun senden bilgi alıyodum tahlil için yani adetiimin gelmesini beklerken rabbimin hediyesi dogum günü hediyem ya bana cok şükürler olsun rabbime o herşeyin zamanını gercekten cok iyi biliyo...kan sonucum perşembe günü cıkar canım adet belirtileri olmadı pek agrım filan yok ama şunu cok iyi hatırlıyorum yumurtlama günümde ilişki sırasında cok agrım oldu kasık ve rahim bölgemde

aslında bende o odaya dolap ve normal yatak alıp bebeğede park yatak alıcaktım ama sonra bu beşiği ve özelliklerini görünce vaz geçtim

onu biliyorum canım başındaki dolap çıkıyor uzun yatak oluyor yiğeniminde var ondan ama şimdi kıza park yatak aldılar daha rahat evin her yerine gidiyor olsun ama güle güle kullansın oğluşunn

EVET BALIM YAA SORMUŞTUN BENDE İNŞ GELMEZ DEMİŞTİM ÇOK ŞÜKÜR MELEĞİN GELDİ TABİKİ ZAMANI GELDİ ABBİM VERDİ SAĞLIKLA KUCAĞINA DA AL İNŞ BİTANEM YANİ BENDDE SÜREKLİ RAHİM BÖLGESİNE AĞRILAR VURURDU 2 AYDIR İŞTE AMA BU AY AŞAĞI TARAFADA VURUYO İŞTE O ŞEYE TAM AMA BEN ALIŞTIM ARTIK HİÇ BİRŞEYİ BELİRTİ SAYMAK İSTEMİYORUM KENDİME EZİYET EDİYORUM ÇÜNKÜ SALIVERDİM GARİ HAYIRLISI OLSUN ARTIKIN

amiiiiiiiiiiiiin kuzumm beniiim
çok mutlu oldum valla balımm günlük güneşlik bir hava ve senden gelen bu hbr
içim kıpır kıpır oldu inanki hadi inşallah kandada güzel bi sonuc alırız ve mutlulugumuz
katlanır kuzummm gerçi bu iki çizgiye kanda süper bi değer çıkar
belkim elfimin dediği gibi ikiz bilem olabilir kuzumm

canım haberi var gitti günüm gecti diye test aldı sabah beni uyandırıyo hadi hadi kalk testi yap diye yaptım gördü ve ŞOKKK

ayyy kıyamam heyecandan sabah gidip test almış gelmiş ne büyük mutluluk şimdi içinizi coşturan Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

belli olmazki kuzumm bak her hamiş olan hep adet olcam diye bekliyo
ama adet yerine bebişleri geliyo inşlallahh senınde bebişin gelir kuzumm benımmm
hee bende yaparım birazdan kuzumm daha elimi sürmedim eve
anca kahvaltı yaptım

canım çok teşekkürler darısı başına evet bende hemde ikiz bebişlerim var

eminem slmsabahda vermiyon bacım kaç zamandır adetmi oldun gerçekten sıkma canını sakın olurmu bitanem hayırlısı olsun bak bende adet olucak akşam sabah ama üzülmüyorum bebeğim ne gelir elden
elifim
canım dün zaten doğru dürüs giremedim iler yoğun olduğu için
bugünde yoğun çok yazamıyorum hülyayı görmesem belki daha yazmıcaktım hülya içimizi ısıttı valla rabbim tüm gebelerimizin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallh
tamam canım nasıl istersen
zaten artık kimseler yazdırmıyor listeye adını
ben de doğru dürüst takip edemiyorum
hamile kalınca gebe listemize ekleriz inşallah

amin canım darısı başına insallah gülüm sennde hayırlı haberlerini alıcaz insallah dedğin bi bir gebelik olur
inan bana bende ilk kez bu kadar net 2 çizgi gördüm daha evvelkiler hep silikti kana gittim canm sabah
amaninnnnnnnnnn ay cok sevindim ya ay cok güzel cıtrır gibem benim. cok mutluyum inan darısıda bizim basımıza insallah....................
cıtır gebe heee hadi ye beni yye benii

TABİKİ ÖYLE NAİP HAYIRLISI OLSUN BİTNAEM NE DİYELİM ZAMANI GELSİN HAYIRLŞISI OLSUN İNŞ SEDNE ÇOK İŞ YAPIP YORMA EMİ BAK MİSAFİRLERİNDE GELİCEK YAKLAŞICAK YORMAKİ GÜZEL ZAMANLAR GEÇİRESİN

CİDDİMİSİN İKİZLERMİ YANİ ANCIMMM KIRK BİNKERE MAAŞALLAH SAĞLILAR GELSİNLER DÜNYAYA HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR İNŞ GÜLÜM KUSURUMA BAKMA GERÇEKTEN HABERİM YOKTU RABBİME EMNAT OLSUN BEBEKLERİNİZ SİZ AMİNNNNNNNNN

ayyy kıyamam heyecandan sabah gidip test almış gelmiş ne büyük mutluluk şimdi içinizi coşturan Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

ilk heyecanı onunda benden cok o istiyodu yaaa ben onun cocuk sevgisini görünce bebege daha sıcak baktım biliyomusun canım
amin canım rabbim tüm hamişlerin bebeklerini korusun insallah

şaka yapıyorum meleğim sen alşınma sakın emi biliyorum ben seni amin inş darısı tüm isteyenlerin başına inş kuzucum

şaka yapıyorum meleğim sen alşınma sakın emi biliyorum ben seni amin inş darısı tüm isteyenlerin başına inş kuzucum

ilk heyecanı onunda benden cok o istiyodu yaaa ben onun cocuk sevgisini görünce bebege daha sıcak baktım biliyomusun canım
amin canım rabbim tüm hamişlerin bebeklerini korusun insallah

amiiiiiin kuzum benımm yok yok çok iş yapmıycam bugun
bi balkon yıkıycam çamaşır katlıycam evi toplıycam
bide yemek yapıcam okaa kuzum yarın süpürme silme yaparım
bugunluk bu kaa yeter balım kaymagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…