Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnmm tbrk ederim sende hamişmişsin şimdi elfin sayesınde öğrendim
hemide ikizmiş maşallahh yavrularına cnmm
sağlıcakla kucagına alırsın yavrularını inşallahhhh

canım benm üşanmemişsin nelerde yapmışsın bitanem allah razı olsun eminem benm canım
allah senide en yakın zamanda bu kervana dahil etsin insallah AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ketenhelva ikizmi olacak bebişlerin ayy ne güzel yaa Allah sağlıklı bebişler nasip etsin.

bizde bu ay çalışmalara başladık ay sonunda bakıcaz bi işe yaramışmı

eşimle çok konuşuruz ikiz bebek olayını bizde yok onun akrabalarında varmış.

bi avazda iki bebek ne güzel olur yaa hamilelik sürecini bi defada atlatmak

bakması zor tabi

kızlar bi soru sorcamm adetliyken klomen kullandım dün de çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum bugün sanki yumurtalıklarım yerinden çıkacak bi ağrı var neden olabilir???:44::44::44:

canım çok teşekkürler darısı başına evet bende hemde ikiz bebişlerim var

şaka yaptığını biliyorum elifimmm
Nasılsın bkalım şekr arkadaşım :125:

iyiyim gülüm iş yapıyodum ara verdişm ama şimdi kalkıyoum eşim aradı 3 gibi aşağıda ev bulmuş gelip alıcak bakalım beğenirsem tutucakmış işte kalkayyım bitireyim hazırlanayım ordanda doktora gideyim sonmuçlar çıkıcaktı bugün işte bebeğim:44:

kızlar netteki gebelik hasaplama takvimi doğru çıkıyormu bilgi verirseniz sevinirim.doktor bana tam gününü sölemedi. bu hafta perşembe kontrolüm var ozamanmı söleyecek acaba bilmiyorum.

cnm benim hic ummadigin anda geldi iste melegin sansin olsun ins. sabrin sonu mucize
AYNEN canım sabrın sonu selametmiş dogum günü hediyem sayılır dimii canım 3 gün var daha ama en büyük hediyem rabbimden geldi
Canimmmmm cok sevindim yaaaa vallahi gozlerim doldu cok mutlu saglikli bi hamilelik gecirirsin isallaaaaaahhhhh saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)

saol aşkımmmmmmmmmmm cok teşekkürler aminnnnnnnnnnnn canım al bendende o kadar valla meğer ne farklı bi duyguymuş içinde bir mucizenn oldugunu hissetmek rabbim herkese nasip etsin insallah

hülyamm görmedinmi acüp yazdıgımııı
bende yenı kalktım daha evi halledicem ama bu hbri duyunca duramadım yerimde
hemen daldım topiğee kuzummmm çok sevindimmm ya çok güzel bi gün olcak bugunnn
tatlım yazına cp verdim ama sayfalar o kadar hızlı geçiyoki atladın sanırım yazmammı hiç gülüm sana yazılarım feda olsun
kız yemin ederim eşimde öyle diyo içimden ikiz geciyo diyo öyle olsun diye dua ediyorum diyo valla iki taraftada ikiz var canım olurmu olur ne güzel olur ben senn temiz kalbinden gecene inanıyorum gercekten rabbim nasip ederse neden olmasın dimi gülüm

Hayırlı uğurlu olsun Hulya Emrah senle hem adasiz aynı anda da ins gebeliğimiz başladı ve benm dogum günümde 20 Nisan uç gün faln var Allahım tamamına erdirsin )

ilk heyecanı onunda benden cok o istiyodu yaaa ben onun cocuk sevgisini görünce bebege daha sıcak baktım biliyomusun canım
amin canım rabbim tüm hamişlerin bebeklerini korusun insallah

benim kaynana bebek sevmez diyordu ilk evlendiğimizde eşim için kardeşi doğum yaptı çok sevdi öldü bitti yiğeni için içimden dedim ki ne kadar fesat bebek olmasın korunalım diye sevmiyor diyo bana ablamın kızı oldu ona da aynı şekilde bir hafta görmesin rüyalarına giriyor kız eşimin hamile olduğumu öğrendik üstüme titremeye başladı kaynana sevinmedi bile aradı söyledi eşim bana hayırlı olsun bile demedi kanamam oldu ne aradı ne sordu evi 5 dk buraya bir kere bile gelmedi nasılım diye

ilk heyecan deyince aklıa geldi bunar eşimin bebek heyecanları diğer çocukları böyle seviyor rüyalarına giriyorsa kızımızı nasıl sever diye düşünüyorum şimdi

ay kızma bana aklıma geldi yazmadan edemedim içimdekileri
çok çok çokkkkkkk sevindim sizin için canım Allah mutluluğunu taçlandırdı bebeğinizle

saol eminem rabbim bu duyguyu sana 2.hatta 3.kez yaşatır insallah

Hayırlı uğurlu olsun Hulya Emrah senle hem adasiz aynı anda da ins gebeliğimiz başladı ve benm dogum günümde 20 Nisan uç gün faln var Allahım tamamına erdirsin )

sennde bebişin hayırlı bi evlat olur insallah canım
rabbim hayrılı bir sekilde kucagımıza almayıda nasip eder ins herkese nasip eder bu duyguyu
senndemi adın hülya canım benmde dogum günüm 20 nisan gebişliğimizde aynı anda başladı
kız bu kadar tesadüf normalmiki acep
yoksa sen benm kardeşimmisin

heyecandan fıstığınız dondurma gbi eridi valla canım kusuruma bakmayın yazınıza olurda gec yanıt verirsem
aşkım benm ins sende bize beklenmedik bi anda süpriz yaparsın bende buna yürekten inanıyorum

yok bitanem kızmak ne haddime eş tarafından illaki böyle insanlar cıkıyo ama cok ayıp yaa senn torununu tasıyan birine nasıl olurda yanına gitmezsin merak etmezsin sevinmezsin anlamıyorum gercekten yaa hepsi için demiyorm ama bazı kaynanalar ogullardan dolayı gelinlerini kıskanırlar canım hele dul bi kaynana ise tamam artık gelinin kuması olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…