ggünaaayyyyyyyyyyyyyyyyydddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
hülyyyaaaaaaaa canımmmm :,
maşallah kız hadi gebeler kervanına sende dahil oldunn
kocaman birrr maşallahhhhhhhhhhhhhhh diyorumEki Görüntüle 392457 Eki Görüntüle 392458
birileri benimm musluklarıı kapata bilirmi
belli olmazki kuzumm bak her hamiş olan hep adet olcam diye bekliyo
ama adet yerine bebişleri geliyo inşlallahh senınde bebişin gelir kuzumm benımmm
hee bende yaparım birazdan kuzumm daha elimi sürmedim eve
anca kahvaltı yaptım
canım çok teşekkürler darısı başına evet bendehemde ikiz bebişlerim var
elifim
canım dün zaten doğru dürüs giremedim iler yoğun olduğu için
bugünde yoğun çok yazamıyorum hülyayı görmesem belki daha yazmıcaktım hülya içimizi ısıttı valla rabbim tüm gebelerimizin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallh
şaka yaptığını biliyorum elifimmm
Nasılsın bkalım şekr arkadaşım :125:
AYNEN canım sabrın sonu selametmiş dogum günü hediyem sayılır dimii canım 3 gün var daha ama en büyük hediyem rabbimden geldicnm benim hic ummadigin anda geldi iste melegin sansin olsun ins. sabrin sonu mucize
Canimmmmm cok sevindim yaaaa vallahi gozlerim doldu cok mutlu saglikli bi hamilelik gecirirsin isallaaaaaahhhhh saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)
tatlım yazına cp verdim ama sayfalar o kadar hızlı geçiyoki atladın sanırım yazmammı hiç gülüm sana yazılarım feda olsunhülyamm görmedinmi acüp yazdıgımııı
bende yenı kalktım daha evi halledicem ama bu hbri duyunca duramadım yerimde
hemen daldım topiğee kuzummmm çok sevindimmm ya çok güzel bi gün olcak bugunnn
kız yemin ederim eşimde öyle diyo içimden ikiz geciyo diyo öyle olsun diye dua ediyorum diyo valla iki taraftada ikiz var canım olurmu olur ne güzel olur ben senn temiz kalbinden gecene inanıyorum gercekten rabbim nasip ederse neden olmasın dimi gülümHülyam ben sana birşey diyicem ama sadece içimden gönlümden geçeni diyicem hayırlısı olsun tbiki öncelikle ama bence sende ikiz var bebeğim iktane bebiş var belki değil ama neden bilmiyorum içimden bu geçiyo hakkında hayırlısı olsun gülüm ama böyle bir his oldu belki istediğimdendir ama bilemiyorum:18::18::18:
desteğin için çok sağol canım benimm mesajını okudum ve günlerdir ağlamak istemem rağmen bıraktım kendimi
sağol hülyam rabimm sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ferda ben adet oldum canım :ama bat vermiyorum yani sile bilirsin
yeni listeyede ekleme:3
ilk heyecanı onunda benden cok o istiyodu yaaa ben onun cocuk sevgisini görünce bebege daha sıcak baktım biliyomusun canım
amin canım rabbim tüm hamişlerin bebeklerini korusun insallah
desteğin için çok sağol canım benimm mesajını okudum ve günlerdir ağlamak istemem rağmen bıraktım kendimi
sağol hülyam rabimm sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ferda ben adet oldum canım :ama bat vermiyorum yani sile bilirsin
yeni listeyede ekleme:3
Hayırlı uğurlu olsun Hulya Emrah senle hem adasiz aynı anda da ins gebeliğimiz başladı ve benm dogum günümde 20 Nisan uç gün faln var Allahım tamamına erdirsin)
aynen öyle bebeğim yaa olsun heyecandan şimdi nasıldır görmek lazım fıstığım bende nasıl olayım adeti bekliyorum kız belki hülya l-kimin olur dermişim ama ben gerçekten bekliyorum canım sancım çok hele göğüslerim aylar üzerine ilk defa adet öncesi ağrırdı yaa öyle ağrıyo tüm belirtiler var yani benimde ilerim duruyo yopladım süpürdüm tozunu aldım ama yerler ve banyolar kaldı yapıcam birazdan
benim kaynana bebek sevmez diyordu ilk evlendiğimizde eşim için kardeşi doğum yaptı çok sevdi öldü bitti yiğeni için içimden dedim ki ne kadar fesat bebek olmasın korunalım diye sevmiyor diyo bana ablamın kızı oldu ona da aynı şekilde bir hafta görmesin rüyalarına giriyor kız eşimin hamile olduğumu öğrendik üstüme titremeye başladı kaynana sevinmedi bile aradı söyledi eşim bana hayırlı olsun bile demedi kanamam oldu ne aradı ne sordu evi 5 dk buraya bir kere bile gelmedi nasılım diye
ilk heyecan deyince aklıa geldi bunar eşimin bebek heyecanları diğer çocukları böyle seviyor rüyalarına giriyorsa kızımızı nasıl sever diye düşünüyorum şimdi
ay kızma bana aklıma geldi yazmadan edemedim içimdekileri
çok çok çokkkkkkk sevindim sizin için canım Allah mutluluğunu taçlandırdı bebeğinizle
Bende bu sabah öğrendim CNm kardes değiliz ama kader yoldasiyiz ins sonmuzda hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?