ins canım amin yol arkadasım benm kan testindede cıkar canım bu kadar sevindik boşa gitmez insalllah
yok bitanem kızmak ne haddime eş tarafından illaki böyle insanlar cıkıyo ama cok ayıp yaa senn torununu tasıyan birine nasıl olurda yanına gitmezsin merak etmezsin sevinmezsin anlamıyorum gercekten yaa hepsi için demiyorm ama bazı kaynanalar ogullardan dolayı gelinlerini kıskanırlar canım hele dul bi kaynana ise tamam artık gelinin kuması olur
bi öpücük hakettim ozamn dimi canım bekliyorumamiiiiiiiiiiiiin kuzumm beniiim
çok mutlu oldum valla balımm günlük güneşlik bir hava ve senden gelen bu hbr
içim kıpır kıpır oldu inanki hadi inşallah kandada güzel bi sonuc alırız ve mutlulugumuz
katlanır kuzummm gerçi bu iki çizgiye kanda süper bi değer çıkar
belkim elfimin dediği gibi ikiz bilem olabilir kuzumm
evet canım ugurlu geldin bana ama bende inanıyorum en yakın zamnada sennde güzel haberlerini alıcaz burdan bagıraksın bende hamileyim diyeEVET BALIM YAA SORMUŞTUN BENDE İNŞ GELMEZ DEMİŞTİM ÇOK ŞÜKÜR MELEĞİN GELDİ TABİKİ ZAMANI GELDİ ABBİM VERDİ SAĞLIKLA KUCAĞINA DA AL İNŞ BİTANEM YANİ BENDDE SÜREKLİ RAHİM BÖLGESİNE AĞRILAR VURURDU 2 AYDIR İŞTE AMA BU AY AŞAĞI TARAFADA VURUYO İŞTE O ŞEYE TAM AMA BEN ALIŞTIM ARTIK HİÇ BİRŞEYİ BELİRTİ SAYMAK İSTEMİYORUM KENDİME EZİYET EDİYORUM ÇÜNKÜ SALIVERDİM GARİ HAYIRLISI OLSUN ARTIKIN
hülyam elif de ögrendimi canım hamişligini kana ne zaman gideceksin. bide kaç gün gecikmişti canım. özel bişi kullanndınmı bu ay.
aman alıştım artık eşimde farkında her şeyin boş ver diyor arada kalıyor yazık garibim ama ben onlara yapacağımı biliyorum oğullarını alıp götürüyüm buradan da o zaman anlasınlar el mi yaman bey mi yaman ev kendimizin normalde ama ben buradan taşınmak istiyorum gideceğim babası felçli onun için yakındaydık ama onlar beni hak etmiyorlar anlasınlar artık oğulları da benim
aman alıştım artık eşimde farkında her şeyin boş ver diyor arada kalıyor yazık garibim ama ben onlara yapacağımı biliyorum oğullarını alıp götürüyüm buradan da o zaman anlasınlar el mi yaman bey mi yaman ev kendimizin normalde ama ben buradan taşınmak istiyorum gideceğim babası felçli onun için yakındaydık ama onlar beni hak etmiyorlar anlasınlar artık oğulları da benim
eşinede yazık bi tarafta anası bi tarafta sen yüreği tabiki seni destekliyodur canım ama boşver bencede evin dısındaki sorunlar için onunla keyfini kacırmaaman alıştım artık eşimde farkında her şeyin boş ver diyor arada kalıyor yazık garibim ama ben onlara yapacağımı biliyorum oğullarını alıp götürüyüm buradan da o zaman anlasınlar el mi yaman bey mi yaman ev kendimizin normalde ama ben buradan taşınmak istiyorum gideceğim babası felçli onun için yakındaydık ama onlar beni hak etmiyorlar anlasınlar artık oğulları da benim
bi öpücük hakettim ozamn dimi canım bekliyorum
valla benmde içimde kelebekler ucusuyo yaz benm için şimdi geldi asıl
ins kandada güzel bi sonuç alırızda keyfimiz tavan yapar canım şu anki tek endişem bu yani
ikizmi insallah canım bellimi olur kaderimde ikiz anası olmak varsa yaşarız elhamdülillah
evet canım ugurlu geldin bana ama bende inanıyorum en yakın zamnada sennde güzel haberlerini alıcaz burdan bagıraksın bende hamileyim diye
ayy inş kuzucum benim hayırlııs ne ise o olsun inş rabbim en güzelini bilir verir bitanem yeterki hayırlısı olsuntatlım yazına cp verdim ama sayfalar o kadar hızlı geçiyoki atladın sanırım yazmammı hiç gülüm sana yazılarım feda olsun
kız yemin ederim eşimde öyle diyo içimden ikiz geciyo diyo öyle olsun diye dua ediyorum diyo valla iki taraftada ikiz var canım olurmu olur ne güzel olur ben senn temiz kalbinden gecene inanıyorum gercekten rabbim nasip ederse neden olmasın dimi gülüm
heyecandan fıstığınız dondurma gbi eridi valla canım kusuruma bakmayın yazınıza olurda gec yanıt verirsem
aşkım benm ins sende bize beklenmedik bi anda süpriz yaparsın bende buna yürekten inanıyorum
melisamm kuzucum sana dönemedim hç nasılsın bebem adet oldunmu temizlik nasıl gidiyo bende şimdi bitirdim ama haızrlanıcam ev bulmuş eşim bakmaya iştehülyam elif de ögrendimi canım hamişligini kana ne zaman gideceksin. bide kaç gün gecikmişti canım. özel bişi kullanndınmı bu ay.
bi öpücük hakettim ozamn dimi canım bekliyorum
valla benmde içimde kelebekler ucusuyo yaz benm için şimdi geldi asıl
ins kandada güzel bi sonuç alırızda keyfimiz tavan yapar canım şu anki tek endişem bu yani
ikizmi insallah canım bellimi olur kaderimde ikiz anası olmak varsa yaşarız elhamdülillah
evet canım ugurlu geldin bana ama bende inanıyorum en yakın zamnada sennde güzel haberlerini alıcaz burdan bagıraksın bende hamileyim diye
öpücükler sana ve bebişine feda olsun kuzummmm
hiç endişe etme kuzumm bu kaa bariz çizgiye kanda çok iyi çıkcak Allahın izniylee
valla elfimin kalbı temiz o ikiz dediyse ikiz olabılır kuzumm
bide çizgide bukaa net olunca ikiz olasılıgı artıyo kuzumm
bu arada folik asiti mutlaka iç kuzum ilk 3 ay o içiliyo
sonra elevite geçiriyo dr lar
ayy inş kuzucum benim hayırlııs ne ise o olsun inş rabbim en güzelini bilir verir bitanem yeterki hayırlısı olsun
amin askımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
melisamm kuzucum sana dönemedim hç nasılsın bebem adet oldunmu temizlik nasıl gidiyo bende şimdi bitirdim ama haızrlanıcam ev bulmuş eşim bakmaya işte
oyy yirim seni ben bitanem senin uğurun karnında şimdi doğum günü demişşin ne zamanki doğum günün bugünbmü yoksa fıstığımmm:18:
aynen bitanem ya hala inanasım gelmiyo elif bi cimcikle beni ya
dogum günüm 20 nisan ama ben hediyemi erkenden aldım bile rabbime şükürler olsunki
darısı senn güzel başına canım
kız ne oldu yine bir telaş geldin, anlat bakem çabuk
Kiz benim karnim genlesiyo resmen suan dunun iki kaTi buyuklukte yuzum boyle oldu bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?