Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aman alıştım artık eşimde farkında her şeyin boş ver diyor arada kalıyor yazık garibim ama ben onlara yapacağımı biliyorum oğullarını alıp götürüyüm buradan da o zaman anlasınlar el mi yaman bey mi yaman ev kendimizin normalde ama ben buradan taşınmak istiyorum gideceğim babası felçli onun için yakındaydık ama onlar beni hak etmiyorlar anlasınlar artık oğulları da benim

Benim de sat 23 mart 3 gun sonra regl olmam lazim. 10-15 gundur goguslerim oldukca sis ve 3 gundur dikkatimi ceken bir carpintim var. Bunlar belirti olabilr mi? Test yapsam cikar mi yoksa beklemeli miyim??

bi öpücük hakettim ozamn dimi canım bekliyorum
valla benmde içimde kelebekler ucusuyo yaz benm için şimdi geldi asıl
ins kandada güzel bi sonuç alırızda keyfimiz tavan yapar canım şu anki tek endişem bu yani
ikizmi insallah canım bellimi olur kaderimde ikiz anası olmak varsa yaşarız elhamdülillah
evet canım ugurlu geldin bana ama bende inanıyorum en yakın zamnada sennde güzel haberlerini alıcaz burdan bagıraksın bende hamileyim diye

ya evde halı yokken basit bi süpürüp silme işi bile ne uzun sütrüyo ya canım cıktı camlara gücüm kalmadı artıkın. daha bisürü iş var ya.ç. aman hiç baslamadan kadınmı cagırsaM DAHA MUTFAK BİTTİ Bİ TEK BİDE HALILAR YIKANIYO İŞTE. :26::26:
gerci iş bana iyi geliyo biraz kafamı dagıtmıs oluyorum da.

hülyam elif de ögrendimi canım hamişligini kana ne zaman gideceksin. bide kaç gün gecikmişti canım. özel bişi kullanndınmı bu ay.

melisam elifimde biliyo canım kana sabah gittim sonuclar perşembeye ins cıkar
benm 4 gün gecti canım ama hiç beklemiyodum
bu ay bal tarcın çörekotu kullndım canım sadece
folik asiti filan bırakmıştım tekrar kullanmaya başlıycam

eşinede yazık bi tarafta anası bi tarafta sen yüreği tabiki seni destekliyodur canım ama boşver bencede evin dışındaki sorunlar için onunla keyfini kacırma
tadını cıkar canım bu aylar en güzel dönemler moral bozuklugu ile gecmesin kocan yanındamı yanında seni seviyomu seviyo ozamn no problem

eşinede yazık bi tarafta anası bi tarafta sen yüreği tabiki seni destekliyodur canım ama boşver bencede evin dışındaki sorunlar için onunla keyfini kacırma
tadını cıkar canım bu aylar en güzel dönemler moral bozuklugu ile gecmesin kocan yanındamı yanında seni seviyomu seviyo ozamn no problem

eşinede yazık bi tarafta anası bi tarafta sen yüreği tabiki seni destekliyodur canım ama boşver bencede evin dısındaki sorunlar için onunla keyfini kacırma

öpücükler sana ve bebişine feda olsun kuzummmm
hiç endişe etme kuzumm bu kaa bariz çizgiye kanda çok iyi çıkcak Allahın izniylee
valla elfimin kalbı temiz o ikiz dediyse ikiz olabılır kuzumm
bide çizgide bukaa net olunca ikiz olasılıgı artıyo kuzumm
bu arada folik asiti mutlaka iç kuzum ilk 3 ay o içiliyo
sonra elevite geçiriyo dr lar

ayy inş kuzucum benim hayırlııs ne ise o olsun inş rabbim en güzelini bilir verir bitanem yeterki hayırlısı olsun
heyecandan fıstığınız dondurma gbi eridi valla canım kusuruma bakmayın yazınıza olurda gec yanıt verirsem
aşkım benm ins sende bize beklenmedik bi anda süpriz yaparsın bende buna yürekten inanıyorum

hülyam elif de ögrendimi canım hamişligini kana ne zaman gideceksin. bide kaç gün gecikmişti canım. özel bişi kullanndınmı bu ay.
melisamm kuzucum sana dönemedim hç nasılsın bebem adet oldunmu temizlik nasıl gidiyo bende şimdi bitirdim ama haızrlanıcam ev bulmuş eşim bakmaya işte

oyy yirim seni ben bitanem senin uğurun karnında şimdi doğum günü demişşin ne zamanki doğum günün bugünbmü yoksa fıstığımmm:18:

olsun dimi yaaa askım benm baktım topikte herkes dünür oluyo bende katılıyım dedim bu kervana
insallah tatlım bie hayıırlısıyla persembede gelseydi deyme artık keyfime
bende ona yürekten inanıyorum canım eşimde öyle düşünüyo eee iki taraftada var yani ikiz olabliir
tamam canım bugün itibariyle tekrar başladım foliğe

aynen bitanem ya hala inanasım gelmiyo elif bi cimcikle beni ya
dogum günüm 20 nisan ama ben hediyemi erkenden aldım bile rabbime şükürler olsunki
darısı senn güzel başına canım

aynen bitanem ya hala inanasım gelmiyo elif bi cimcikle beni ya
dogum günüm 20 nisan ama ben hediyemi erkenden aldım bile rabbime şükürler olsunki
darısı senn güzel başına canım

oy kıyamam ben sana balım sen hakediyosun bunlarınyaşamayı inan artık anne oluyosun birtanem herşey çok güzel olucak benim içime ikiz doğuyu ama hayırlısı rabbimden bitanem bak zamanı varmış geldi o kadar yırtınmalar çıktı demeler işte boş zamanı geldi ve sen yaşıyosun rabbim bozmasın hiç mutluluğunu canımıniçi eşinide senide bebeğinide hiç ayırmasın hep mutlu olun inş gülüm AMİNNNNNNNNNN

Kiz benim karnim genlesiyo resmen suan dunun iki kaTi buyuklukte yuzum boyle oldu bide

genişliycek tabiki ne sandın. Benim de iki gündür miğdem değişik bir şekilde ağrıyo, süt içiyorum iyi geliyor sanki. Bide ağzıma bi lokma bişey atıyım hırçırık tutuyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…