Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben napım bilionuzmu gidim bu prof.mehmetin ofisine
200de ona bayılayım..
hiç olmazsa özelindeki hastası oldugumuziçin devlette yapılacak işlerimiz kolaylaşır..
ercanda öle olacaktı ama çenesi durmadı.
çenesi batasıca...

kızlar bu tüp bebek özel hast.lerde fiyat aralığı bilen varmı
ortalama ne kadardır sizce 5000 ? falanmı

Ben istanbul da bir özel hast. geçen yıl görüşmüştüm
aşılama ilaçlar dahil 1000 tl
tüp bebekte ilaçlar dahil 5000 tl demişlerdi

Son düzenleme:
papatya kkden çık kapat..
sora tekrar gir bakalım,düzelicek mi..

acıbadem kayseri 4bin demişti canımm...
peki devlette olsak tüp bebek için hiç para ödemicezmi yanii.
ppff kafa basmıoda eccükk

Arkadaşlar tam okumadım ama üniversite hastanelerinde polikliniklere gidip muayne olursanız zaten çoğunlukla asistanlar bakıyorlar...hasta haklarına saygı vs aramayın zaten...sizden önceki hastanı şeyini görmeseniz de konuşulanları duyabiliyorsunuz..hatta bazan görme durumunuz da olabiliyor malesef...hastaları aşağılayan,ben oldum havalarında olan asistanlara denk gelirseniz moraliniz de bozulabilir...Özel olarak muayne olmak istiyorsanız hocalardan özel randevu alacaksınız...para ödeyeceksiniz hocaya tabi...Ya da özel muaynanesi olan dr a gidip paranızla insan muamelesi göreceksiniz...malesef bu şekilde davranıyorlar kadın doğumular....

Son düzenleme:

acıbadem 4000 se daha uygunada vardır aslında.

Ben istanbul da bir özel hast. geçen yıl görüşmüştüm
aşılama ilaçlar dahil 1000 tl
tüp bebekte ilaçlar dahil 5000 tl demişlerdi

anladım canım şimdiden öğrenelim bu işleride belki lazım olur ilerde

Bende sırf bu toplu halde odaya alma olayını duyduğum için bir yıldır devlete gitmeyi erteliyordum ama sonunda amaaan nolacak dedim herşey bebiş için sonuçta paravan var görmüyorlar ki seni

hah işte sen anladın dediğimi ilk başta utanıyorsun zor geliyor sonra alışıyorsun bence zevkli bile oluyor kim ne durumda öğreniyorsun hatta başıma gelen bişeyi anlatayım
bergün yine böyle toplu halde ultrasondayız sıramı bekliyorum muayne ettiği kadına 32 mm.dedi doktor bende ozaman kılomen kullanıyorum benim yumurta büyümüyor 13 mm.de kaldı anam dedim içimden milletin yımırta 32 mm. benimki 13 daha sonrasını dinledimki kadının o ayki sklısu iptal oldu meğer kıst büyümüş yumurtanın döllene bilmesi için en az 18mm. olması gerekiyor bilmeyenlere söyleyim tabi benim yumurta büyüdü çatlama iğnesinide oldum ama bebek olmadı halime şükretmiştim kıstim yok diye

üniversite hastanelerinde daha hesaplı...ilaçları ecza depolarından alırsanız piyasa fiyatının daha alltında ucuza alabilirsiniz...

Anladığım kadarıyla yanlızca kullanılan ilaçların %20 sini ödeyecez okadar inş. doğru anlamışımdır

işte bunu bildiğim için hiç gitmek istemiyorum devlete.
ah o asistanlar yokmu.
hepsi başhekim kesilio resmen.
kendimi çok aşağılanmış hissederim ben yaaa

zaten psikolojisi bitik bi insan olarak gidiyorum ben oraya
iiice biticem yani..
canım hocalardan özel randevu alıcaksın demişsinya.
fakültedeki hoacaları soruodum ben bunların özel yerleri var biliorum ama
fakültede hocaya muayene olmak için ayrıcam randevumu alıcam bide nekadar para ödücem..
cevaplarsan sevinirm canım..

üniversite hastanelerinde daha hesaplı...ilaçları ecza depolarından alırsanız piyasa fiyatının daha alltında ucuza alabilirsiniz...

ecza depolarımı hiç aklıma gelmedi..
örneğin ben özel hastanede iğne tedavisi olucam.
hastanenin reçetesini depoya götürdüğümde iğneleri eczanenin verdiği fiyatın dahamı altında alıcam...

ya bende fakülteye gideyim demiştim aynen 200 bayılırım ama en azından ameliyatıı fakültede yaptırım demiştim hem prof. yapardı içim rahat edecekti ama sordum soruşturdum fakültede hiç bir prof. ameliyat yapmıyormuş. hepsi özel muayane açmış. ve aynı anda iki yerde çalışma yasağından beri sadece fakültede derslere giriyolarmış.yine asistanlar yapıyolarmış diye duydum.

Kist olmaması iyi birde kist olursa sanırım ilaç kullanacan bir ay boşa geçecek.
Benim özeldeki yumurta takibinde Yumurta her ay 3 adet oluyordu ve 19-20-21 mm değişiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama tabi tutturamadık gitti.Dr espri yapıyordu yumurtalar çok iyi gencsinizde hadi gidin bir isabet ettirin şunlardan birine diye

Son düzenleme:
alminacım miyabaa

Son düzenleme:
kızlar ben geldim nasılsınız ??

phh adetim bitti halvet edip geldim

temmuz sezonunuda açtık hayırlı olaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…