anladım tatlım ee o zaman geçmiş olsun çokk bebeik gelsinde hiçbişeyin kalmazz bak
kızlar bu tüp bebek özel hast.lerde fiyat aralığı bilen varmı
ortalama ne kadardır sizce 5000 ? falanmı
papatya kkden çık kapat..
sora tekrar gir bakalım,düzelicek mi..
Kııız sen nirdeydin halvetemi kaçtın bakiiiimmm
acıbadem kayseri 4bin demişti canımm...
peki devlette olsak tüp bebek için hiç para ödemicezmi yanii.
ppff kafa basmıoda eccükk
Ben istanbul da bir özel hast. geçen yıl görüşmüştüm
aşılama ilaçlar dahil 1000 tl
tüp bebekte ilaçlar dahil 5000 tl demişlerdi
Bende sırf bu toplu halde odaya alma olayını duyduğum için bir yıldır devlete gitmeyi erteliyordum ama sonunda amaaan nolacak dedim herşey bebiş için sonuçta paravan var görmüyorlar ki seni
acıbadem kayseri 4bin demişti canımm...
peki devlette olsak tüp bebek için hiç para ödemicezmi yanii.
ppff kafa basmıoda eccükk
Arkadaşlar tam okumadım ama üniversite hastanelerinde polikliniklere gidip muayne olursanız zaten çoğunlukla asistanlar bakıyorlar...hasta haklarına saygı vs aramayın zaten...sizden önceki hastanı şeyini görmeseniz de konuşulanları duyabiliyorsunuz..hatta bazan görme durumunuz da olabiliyor malesef...hastaları aşağılayan,ben oldum havalarında olan asistanlara denk gelirseniz moraliniz de bozulabilir...Özel olarak muayne olmak istiyorsanız hocalardan özel randevu alacaksınız...Ya da özel muaynanesi olan dr a gidip paranızla insan muamelesi göreceksiniz...malesef bu şekilde davranıyorlar kadın doğumular....
papatya kkden çık kapat..
sora tekrar gir bakalım,düzelicek mi..
üniversite hastanelerinde daha hesaplı...ilaçları ecza depolarından alırsanız piyasa fiyatının daha alltında ucuza alabilirsiniz...
ben napım bilionuzmu gidim bu prof.mehmetin ofisine
200de ona bayılayım..
hiç olmazsa özelindeki hastası oldugumuziçin devlette yapılacak işlerimiz kolaylaşır..
ercanda öle olacaktı ama çenesi durmadı.
çenesi batasıca...
hah işte sen anladın dediğimi ilk başta utanıyorsun zor geliyor sonra alışıyorsun bence zevkli bile oluyor kim ne durumda öğreniyorsun hatta başıma gelen bişeyi anlatayım
bergün yine böyle toplu halde ultrasondayız sıramı bekliyorum muayne ettiği kadına 32 mm.dedi doktor bende ozaman kılomen kullanıyorum benim yumurta büyümüyor 13 mm.de kaldı anam dedim içimden milletin yımırta 32 mm. benimki 13 daha sonrasını dinledimki kadının o ayki sklısu iptal oldu meğer kıst büyümüş yumurtanın döllene bilmesi için en az 18mm. olması gerekiyor bilmeyenlere söyleyim tabi benim yumurta büyüdü çatlama iğnesinide oldum ama bebek olmadı halime şükretmiştim kıstim yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?