Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Anladığım kadarıyla yanlızca kullanılan ilaçların %20 sini ödeyecez okadar inş. doğru anlamışımdır

kızlar yine sizi yanlış bilgilendirmek istemem ama geçen ay erkek sorunlu bir akrabam fakültede tüp bebek yaptırdı önce 1000 lira vermişler hastaneye tedavinin sonunda 800 lirasını geri vermiş hastane yani 200 liraya tüp yaptırıyorsunuz

yaaaaaa.
şimdi bu hocalar fakültede muayene etmiomu hastalarıı..
uuf yaaa ne zor...

Canım her dr un kendi fiyatı var sanırım..ama 150 -200 tl falandır sanırım...ancak özel muaynanesi olan bir dr a gittiğimde o da 140 alıyordu..ve 2 kez gidiyordum..yani 1 kez gidip 140 veriyordum..10 veya 15 gün sonra kontrole gittiğimde hiç ücret ödemiyordum..eğer 15 gün veya 1 ay sonra tekrar gidersem o zaman ödeme yapıyordum..aynen daha önceki gibi kontrollerde ücret ödenmiyor..ancak ünv hastanelerinde 1 kez muayne oluyorsun ve o parayı bir kez bayılıyorsun...özel hastaneye gidersen daha pahallı tabi...izmir kent hastanesinde namık demir isimli dr 200 tl alıyordu..bir gün de fetal fibronektin isimli test yaptı diye toplamda 480 tl aldı...üstelik 2,5 saat beklemiştim hamile halimle...başka bir dr un odasında sedyede yatarak zamanımı geçirmiştim..nerdeyse 1,5 sene oldu hala içime oturdu o para...:)).

Kızlar bu arada benim smearımıde asistan aldı birde smear için sıvıyı aldı spekulum denen aleti çıkartırken etimi kıstırdı salak kız

ecza depolarımı hiç aklıma gelmedi..
örneğin ben özel hastanede iğne tedavisi olucam.
hastanenin reçetesini depoya götürdüğümde iğneleri eczanenin verdiği fiyatın dahamı altında alıcam...

nasıl yani?? özelde dr.un verdiği ilaçları hastaneden alabiliyomuyuz???

ciddimisin ay muayane ücr.ne tüp bebek heee çok uygunmuş. sen ne zaman yaptırıcaksın canım

yaaaaaa.
şimdi bu hocalar fakültede muayene etmiomu hastalarıı..
uuf yaaa ne zor...

valla tatlım bilmiorum bende numara aldım arıcam yarın öğrenicem bakalım öle duydum ama ilk elden alayım bilgiyi diye yarın fakültenin kadın doğum bölümünü arıcam. ama sende bulunduğun şehirde ara sor bakalım.

Anaaa niye aldı niye verdi onu anlamadım neyse peki tuttumu?

rabbim meleklerini vermiş sana.
allah bağışlasın...
inşallah bizlerinde çektikleri bu sıkıntılar bebeklerimizin gelmesiyle yok olur giderr...

Hoşgeldin canımmmm Hadi inşallah ay sonunda emeklerinin karşılığını alacaksın çalış

yani fakültede bi kere 200 bayılıyosun bidaha para ödemiyosun öylemi?

Anaaa niye aldı niye verdi onu anlamadım neyse peki tuttumu?

tutmadı fakültenin başarısı düşük
alya bu cevap sana ben şimdilik fakültede tedavi görmeyi düşünmüyorum biraz daha özellere para harcayımda olmaz ise son çare fakülte hastanesi ben daha önce tüp bebek yaptırdım bundanda bahsetmek istemiyorum sıkılıyorum anla lütfen

Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler öptüm hepinizi.Benim kociş henüz uyumadıda uyuyalım artık diyor
:80::80::80::80::80:

ben de ünv hastanesinde yaptırdım ilk ikizlerime hamile kaldığıımda..hatta eşim dr diye bir çok kolaylık da sağlamışlardı..ama geri ödemem falan yapmadılar..son zamanlarda o kadar ucuzladı mı ünv hastanelerinde ???? çok şaşırdım vallahi...
ecza depolarımı hiç aklıma gelmedi..
örneğin ben özel hastanede iğne tedavisi olucam.
hastanenin reçetesini depoya götürdüğümde iğneleri eczanenin verdiği fiyatın dahamı altında alıcam...
canım mesala gonal f çok pahallı bir ilaçtır..1-2 milyar küsur yani...bunu vermeye gönüllü ecza deposu bulursan daha ucuza alabilirsin..ya da o hastanin anlaştığı eczane varsa indirimli alabillirsin...
yumurtallık kistlleri için genellikle yasemin gibi doğum kontrol hapları kullandırılır...eğer foliküler kist ise geçer..çikolata kistiyse geçmez,ameliyat gerekir..
alminacım miyabaa

miyabaaa sementaaa

Bende bağırdım vallaha canım yanıyor ne yapıyorsunuz diye dr. duysunda fırça atsın

ya benim bi huyum var ben iğne vurulurken bakamam kan alırken,nebileyim cımbızla kıl tüy yolarken bakamam
sen dedin ya bu şimdi sürekli sanki banada oluyo gibi geliyo içim çekiliyo vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…