Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hapşuramam ama öksürürümmm çok pis öksürüyom b:2::2:

heh o da oluuuurrr,gidip gidip salya sümük sarıl öppp..

ahh annneeeemmmm bana yimekler mi yaparmıııışşş di vide üpp

noluyu bana acaba yaa:26:

canım ben akşamlar ısıtıp içiyorum sütü mutlaka ama yumurtalamaya faydası oluyormuş sıcak sütün kocişim istiyor bal kat içine diye annesi öyle beslemiş

durmak yok yola devam benim ablamın 15 yıldır yok Allah'ım olsun diye o kadar çok dua ediyorumki elimizden başka ne gelirki olmuyo demenin de faydası olmuyo umutla bakmak zorundayız

heh o da oluuuurrr,gidip gidip salya sümük sarıl öppp..

ahh annneeeemmmm bana yimekler mi yaparmıııışşş di vide üpp

noluyu bana acaba yaa:26:

geldi şimdi sarılmam kiii o kadan samimi degilizzz

ya girme işte şu moda yaa bana da oluyo arada

bana hep oluyo herşeye ümit baglıyom bi bakıyom hiç bişi yokkk gelsin artık yaa annemin yanına gittik ilçeye pazar günü kilo almışım herkes anneme hayırlı olsun aysun hamileymiş falan diyolar mış

büyüyüncede derim şu çizgiler için biz neler çektik sıpa

ben 6 sene sonra olmuşum..
yazmıştımdı daha öncede, neyse annem de der; neleeerrrr çektik senin yüzünden biz be

kızlar bu arada ben dayanamadım 1 temmuzda hemde dışardayken alışveriş merkezinde test yaptım erken gebelik testi fortel diye bi marka tabiki tek çizikk gerçi 5 dk beklemedim poziitf sonuçlar hemen çıkıyormuş diye duymuştum. kasık ağrım vardıya çok, dayanamdım ne bu ağrı diye anlaşılan yumurrtlama ağrısıydı herhalde ama kocam yanımda değildi

selam kızlar bu ara takip edmiyorum ne olup bitiyo ehliyet kursuna çalışıyorum vaktim olmuyo :18:yeni hamileler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…