Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bugünler senin için önemli iyi geçir dikkat et biraz daha

bu hafta çok çalışmak lazım.ya hamile insanlara çok özeniyorum yaa. ama ben artık ümidimi yitirmye başladım sanırım.benimde sol kasığımda bayadır batma var cuma günü doktora gidicem.

miyabaaaa

serapcım 11. gün diyip geçme,biliyosun topikten iki arkadaşımız 6. ve 8. günlerde gibe kalmışlardı:92:

bu hafta çok çalışmak lazım.ya hamile insanlara çok özeniyorum yaa. ama ben artık ümidimi yitirmye başladım sanırım.benimde sol kasığımda bayadır batma var cuma günü doktora gidicem.

derin de hep böyle derdi..
daha batıma çok var,niye batıyo şu kasığım ya derdi..:26:

miyabaaaa

serapcım 11. gün diyip geçme,biliyosun topikten iki arkadaşımız 6. ve 8. günlerde gibe kalmışlardı:92:

evet bi tanem vallahi onun için 3 gündür ovülasyon testimi kullanıyorum belli mi olur gerçi hergün yapıyoruz ama yinede insan daha çok heyecanlı oluyo o çizgileri görünce inşallah Rabbim verir erken yumurtlama erken döllenme olur da bebişime kavuşurum hep beraber tabi hepimiz gibeğ olacaz Rabbimin izniyle

inşallahhhhh topikçe olalımmmmm

evet canım bu hafta önemli kocişime daha çok bakıcam diyo ballı süt içir diyo o iyi geliyomuş ona öyle diyo bende fındık fıstık yedireyim zaten zaptedemiyorum işten eve beraber gidiyoruz ya aynı yerde çalışıyoruz eve gider gitmez harekete geçiyo bi de bunları yedirirsem vay halime ama her şey bebiş için o hamiş elbiselerini bizde giyicez göbüşlerimizi gererek yürüycez yakındır Rabbimin izniyle

slm kızlar dün gece geç geldim eve kocişlede hasret giderdik.sabah kalktım 2 tane bavul boşalttım makinaya attım evi toparladım kahvaltımı yaptım anca geldim kusra bakmayın.biliyorsunuz annnemlerin yanına gitmiştim geçen gün annanem geldi yanıma çocuk sahibi olmak isityormusun dedi bende evet dedim bana şöyyle bir şey dedi;ben ilk evlendiğimde ilk çocuğumu kaybettim sonra 2 sene çocuğumuz olmadı bir tane okumuş ebe(?) şöyle bir şey yapmış elma sirkesini ısıtıp buğusuna regl günlerinde oturmuş sonra 4-5 gün sonra ilişkiye girmiş ve anneme hamile kalmış.benden anlatması biraz internette araştırdım ama çok fazla şey bulamadım.tamam sirke çok faydalı ama ne yapmış olabilir rahime anlamadım?

ad'cim,o akıntı çeşiti yımırtlama akıntısı oluyomuş..
bence bu akşamki testin çift çizgi çıkıcak..
bize de yaz emi..

mutlaka yazarım canım.akşam kayınvalideme gidicem eve dönünce yapıcam testi bu akşam giremezsem sabah mutlaka yazarım canım tabikide
bide şu çift çizgileri gebelik testinde görsek

selam canım.iyiyiz sen nasılsın

iyi gibiyim iştee sizi özledim arada gelim diyorum yaaa

valla 10 sn önce geldim senden sanırım :86:

miyaba aysunum çatlaqım,iyiyim ben..
nezlen nasıl oldu?

nezle valla aynı bogazlarım acayip kötü aşası zaten kırmızı kartlı canımı sıktı zaten ümitlenmiştim oysa kii
ateş ölçme yöntemini deniyorum gün aşırı yapcaz artık hergün olmuyo size tavsiyeee hergün yapmayın kızlar faydadan çok zararı var
nezlemde bacaklarım agrıyo karnım agrıyo bogaz acısı öksürük falan filan işte
kaynanam gelcek yemek yapmayaa birazdan

bende hem kocise hem kendime arı sütlü polenli bal yaptırdımmm kullanan hemen hamile kalıyomuş sizede tavsiye ama bizimkisi hakikkiii hakiki olmayanların tutmuyo deneyin bencee bu ay başladık bakayımmm

ayrıca bu karışım kısırlıga bile iyi geliyomuş kızlar

Son düzenleme:

benim anam da rakı buğusuna oturmuşmuş.. dediğine göre tüpleri açıyomuş...:26:

mutlaka yazarım canım.akşam kayınvalideme gidicem eve dönünce yapıcam testi bu akşam giremezsem sabah mutlaka yazarım canım tabikide
bide şu çift çizgileri gebelik testinde görsek

ay o çift çizgi testini bi göriim,çerçeveletip duvara asacam ben ya

aysun,kaynananın suratına suratına hapşurrrrr :2::2::2:

Son düzenleme:

inşallah canım yaa.Allah bizlede bu mutlulu çok bekletmeden yaşatsın inşallah.Kocişlere çok iyi bakmamız lazım.gelecek nesiller onlarda yatıyor bende bu ay gene olmazsa kürlere başlıycam.hem kendim için hem kociş için. ballı sütü kocişmi iççek ben süt içemiyorum hiç sevmiyorum çünkü:18:

hapşuramam ama öksürürümmm çok pis öksürüyom b:2::2:

bu ay mutlu olcaz canım hepimiz sıkmasın canını o kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…