canım bugünler senin için önemli iyi geçir dikkat et biraz daha
selam kızlar napıyosunuz bakimmm
selam kızlar napıyosunuz bakimmm
selam canım.iyiyiz sen nasılsın
bu hafta çok çalışmak lazım.ya hamile insanlara çok özeniyorum yaa. ama ben artık ümidimi yitirmye başladım sanırım.benimde sol kasığımda bayadır batma var cuma günü doktora gidicem.
miyabaaaa
serapcım 11. gün diyip geçme,biliyosun topikten iki arkadaşımız 6. ve 8. günlerde gibe kalmışlardı:92:
evet bi tanem vallahi onun için 3 gündür ovülasyon testimi kullanıyorum belli mi olur gerçi hergün yapıyoruz ama yinede insan daha çok heyecanlı oluyo o çizgileri görünce inşallah Rabbim verir erken yumurtlama erken döllenme olur da bebişime kavuşurum hep beraber tabi hepimiz gibeğ olacaz Rabbimin izniyle
bu hafta çok çalışmak lazım.ya hamile insanlara çok özeniyorum yaa. ama ben artık ümidimi yitirmye başladım sanırım.benimde sol kasığımda bayadır batma var cuma günü doktora gidicem.
ad'cim,o akıntı çeşiti yımırtlama akıntısı oluyomuş..
bence bu akşamki testin çift çizgi çıkıcak..
bize de yaz emi..
selam canım.iyiyiz sen nasılsın
valla 10 sn önce geldim senden sanırım :86:
miyaba aysunum çatlaqım,iyiyim ben..
nezlen nasıl oldu?
derin de hep böyle derdi..
daha batıma çok var,niye batıyo şu kasığım ya derdi..:26:
slm kızlar dün gece geç geldim eve kocişlede hasret giderdik.sabah kalktım 2 tane bavul boşalttım makinaya attım evi toparladım kahvaltımı yaptım anca geldim kusra bakmayın.biliyorsunuz annnemlerin yanına gitmiştim geçen gün annanem geldi yanıma çocuk sahibi olmak isityormusun dedi bende evet dedim bana şöyyle bir şey dedi;ben ilk evlendiğimde ilk çocuğumu kaybettim sonra 2 sene çocuğumuz olmadı bir tane okumuş ebe(?) şöyle bir şey yapmış elma sirkesini ısıtıp buğusuna regl günlerinde oturmuş sonra 4-5 gün sonra ilişkiye girmiş ve anneme hamile kalmış.benden anlatması biraz internette araştırdım ama çok fazla şey bulamadım.tamam sirke çok faydalı ama ne yapmış olabilir rahime anlamadım?
mutlaka yazarım canım.akşam kayınvalideme gidicem eve dönünce yapıcam testi bu akşam giremezsem sabah mutlaka yazarım canım tabikide
bide şu çift çizgileri gebelik testinde görsek
iyi gibiyim iştee sizi özledim arada gelim diyorum yaaa
nezle valla aynı bogazlarım acayip kötü aşası zaten kırmızı kartlı canımı sıktı zaten ümitlenmiştim oysa kii
ateş ölçme yöntemini deniyorum gün aşırı yapcaz artık hergün olmuyo size tavsiyeee hergün yapmayın kızlar faydadan çok zararı var
nezlemde bacaklarım agrıyo karnım agrıyo bogaz acısı öksürük falan filan işte
kaynanam gelcek yemek yapmayaa birazdan
evet canım bu hafta önemli kocişime daha çok bakıcam diyo ballı süt içir diyo o iyi geliyomuş ona öyle diyo bende fındık fıstık yedireyim zaten zaptedemiyorum işten eve beraber gidiyoruz ya aynı yerde çalışıyoruz eve gider gitmez harekete geçiyo bi de bunları yedirirsem vay halime ama her şey bebiş için o hamiş elbiselerini bizde giyicez göbüşlerimizi gererek yürüycez yakındır Rabbimin izniyle
benim anam da rakı buğusuna oturmuşmuş.. dediğin göre tüpleri açıyomuş...:26:
ay o çift çizgi testini bi göriim,çerçeveletip duvara asacam ben ya
aysun,kaynananın suratına suratına hapşurrrrr :2::2::2:
iyi gibiyim iştee sizi özledim arada gelim diyorum yaaa
nezle valla aynı bogazlarım acayip kötü aşası zaten kırmızı kartlı canımı sıktı zaten ümitlenmiştim oysa kii
ateş ölçme yöntemini deniyorum gün aşırı yapcaz artık hergün olmuyo size tavsiyeee hergün yapmayın kızlar faydadan çok zararı var
nezlemde bacaklarım agrıyo karnım agrıyo bogaz acısı öksürük falan filan işte
kaynanam gelcek yemek yapmayaa birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?