Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kadının biri "armudun sapı üzümün çekirdeği" deyip yıllarca evlenmemiş, bu konudaki tüm teklifleri geriye çevirmiş.Neden sonra birine razı olmuş ve evlenmeyi kabul etmiş.Güzel bir düğün yapılmış ve yeni evlerine taşınmışlar.
Tabii henüz kocasını tam olarak tanıma fırsatı bile bulamamışken ilk sabah kocası erkenden kalkmış ve karısına mükemmel bir kahvaltı hazırlamış.Yumurta rafadan, tam istediği gibi. Ekmekler kızarmış, taze portakal suyu vs... Bir kuş sütü eksikmiş. Kahvaltıyı yatağa kadar getirmiş ve nazikçe hanımını uyandırmış.Tabii kadın bunu görünce çok sevinmiş ve:
-Yahu durduk durduk ama turnayı gözünden vurduk diye içinden geçirmiş.Kadın bunları düşünürken kocası sormuş:
-Nasıl karıcığım, beğendin mi? Kadın cevap vermiş:
-Evet evet çok teşekkür ederim, harikasın kocacığım. Bunun üzerine kocası ilave etmiş:
-Bundan sonra hep böyle isterim.

meg yeni adet tarihi atarım sana ben inş biran önce olurum

gebelik testini sabah yada akşam yapmam farkedermi ya da şimdi yapsaam ???

testlerin üzerinde de sabah idrarı ile daha iyi sonuç alınabiliyor yazıyo ama günün geçti mi canım

canım bat listesine baktım da 1 temmuzmuş senin batın kaç gün geçmiş sabah yapmana bile gerek yok şimdi yapsan bile çıkar ama istisna durumlarda olmaz deil

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım evde bi sürü işim var marketede gitmem lazım ara ara gelip bakarım ama size dayanamam

Merhabayın kızzlarr. Az bakayım didimm.. Malum akşama kaynanamlar var yemen neyin hazırlıyomm. Barbunyam pişti soğuyor, patatesler haşladın salata için. Şimdi çorbayı koycam yavaş yavaş pişsin. Sonra da köfteyi yaocam ama gelmelerine 1 saat kala felan ocağa koayım sıcak olsun diyorum o kadar bile tutmaz aslında pişmesi ama. Bir de pilav tamam işte. Pastayı da kocişe aldırdım ayy gidemiem işim var hava sıcak didim acındırdım kendimiii araba var altında gidiceversin nolcakk hem kendi annesinin doğumgünü. Öğle tatilinde aldı getirdi sağolsunn.. Amaan akşamı da atlatayım da yarın burda geyik yaparıss hatunlar.. Gece de gelirinnn been. Hadi byeee...

hedi bende bekliyorum test sonucunu merakla :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…