benim boşuna içime bişiler doğmaz inşallah vede inşallah hamişsinnn
inşallah hepimiz verelim müjdelerimizi,inşallahhhhh.....
teşekkürler kuzum,topiğimizin güssel bi tablosu oldu sayende
söz veremem :44:
benim adam,mesai olmasaydı biliyosun o pahalı testten alıp gelcekti..
dolayısıyla da yarın bi test yapma ihtimalim yüksek..
hee tabi bu arada gelmezse adetim..:18:
o zaman yarın idrar testi yaptıracağına kan testini yaptır
niye çarşambaya kadar bekle diyorum çünkü benimde hiç gecikmeyen adetim bebek işinden sonra gecikmeler yaşadı
stresten bende kan testi yaptırdım çok, hayal kırıklığı oluyor üzülürsün diye
ama kocemnen beraber bakıcakmışız teste.,ööle istiyo..
kan tahlili kendim gidip yaptırırsam,benimki yanımda olamaz ya.. isten 8e doğru geliyo..
bencede en sağlamı kanda bakılması..
o HCGnin idrara geçmesi için,önce kanda yükselmesi lazım çünkü..
gerçi idrarda bazen hiç çıkamayabiliyomuş bile..
ben kan aldırmaktan korkarım..:18::18::18:
çünkü kolumdaki damarlar ince,ve belli belirsiz.. her zaman işkence olmuştur benim için kan vermek..
kocca bir morluk oluşuyo kolumda her seferinde..
ayhh heyecan bastı :86:
o zmanerken gebelik testi al canım en iyisi o bu durumda
ben kaçtım canım kociş geldi sofrayı hazırlim öpüorum gelirim yemekten sonraa
anladım canım seninki baya zormuş ya bayılmalar falan git ihmal etme gebelikte çok önemli bunlar halsiz düşersin çok
folık asit alıyomusun bu arada gebe derlermiş ne güzel süpriz olur
ya kızlar hamilelik belirtilerini hissettiğimde hemen test yapma ihtiyacı duyuyoruz kocişle şuana kadar kaç tane test yaptım sayısını unuttum walla sizde öylemisiniz
kullanıyorum canım folik plus aldım kendim eczaneden. kesinlikle süper olur gebesin derlerse valla desinler hemen bir kutu çikolata alıp çocuklara dağıtacağıminşalah Allah tüm isteyenlere verir.hepimizin hayırlı haberini alırız buradan
canımm
ben folic falan hiçbişey kullanmıyorum yaa..
allahlık ali beyim ben..:86:
inşallahhh heppimiz doğurcaz şööle çatır çatır :92::92::92:
yada sezaryenle
daha ilk aydan zaten test falan yapmana gerek yok canım doğru yapıyosun 10,12,14,16 bu günleri değerlendir.ovulasyon günlerine bakarsan netten ,için dahada rahat eder.benim bu ay 6. ay olacak ovulasyon testide kullandım iki ay ama kısmet olmadımı olmuyor. benim sonuçlarımda eşimin sonuçlarıda gayet iyi görünende bir problem yok bir 6 ay daha böyle denemeye devam edicem kısmet bakalım
merhaba kizlar umarim yakinda ilk müjdeli haberi aliriz ve bu hepimize umut olur..gerci benim iki tane bebegim var insallah benden önce sizlerin olur hepiniz icin dua ediyorum allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin.sormak istediginiz sorular olursada bildigim kadariyla yardimci olabilirim tecrübeli bir ablaniz olarak
maşallah canım 2 çocuk Allah nazarlardan saklasın. inşallah bizde bebeklerimizi alacağız kucağımıza en kısa zamanda.
selam kızlar nasılsınız bakalım size bişey sorucam ya normal zamanda göğüslerinizin kahverengi yerinde sivilce gibi küçük topaklar oluşuyomu ben daha önce hiç dikkat etmemiştim dış gebeliğimde baktım var hemde çok sonra kürtaj olunca hepsi gitti bugün yine bi iki tane var ama adetimin 13 günündeyim ya sizlerdede oluyomu merak ettim
canim benim iki hamileligimdede gögüs uclarimda koyulasma ve böyle tomurcuk gibi seyler oldu..ama dogumdan sonra emzirme dönemi bitince gecti ama seninki baska bir durumdanda olmus olabilir yanlis ümit vermek istemem ama insallah hamissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?