Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim boşuna içime bişiler doğmaz inşallah vede inşallah hamişsinnn

ay inşallahhhh aminnnnn

sen dua edersen bitanem,bu ay olmazsa da diğer ay olur hamilelik..
inanıyorum ben.. canımmsınn

Son düzenleme:

o zaman yarın idrar testi yaptıracağına kan testini yaptır
niye çarşambaya kadar bekle diyorum çünkü benimde hiç gecikmeyen adetim bebek işinden sonra gecikmeler yaşadı
stresten bende kan testi yaptırdım çok, hayal kırıklığı oluyor üzülürsün diye

ama kocemnen beraber bakıcakmışız teste.,ööle istiyo..
kan tahlili kendim gidip yaptırırsam,benimki yanımda olamaz ya.. isten 8e doğru geliyo..
bencede en sağlamı kanda bakılması..
o HCGnin idrara geçmesi için,önce kanda yükselmesi lazım çünkü..
gerçi idrarda bazen hiç çıkamayabiliyomuş bile..

ben kan aldırmaktan korkarım..:18::18::18:
çünkü kolumdaki damarlar ince,ve belli belirsiz.. her zaman işkence olmuştur benim için kan vermek..
kocca bir morluk oluşuyo kolumda her seferinde..

ayhh heyecan bastı :86:

o zmanerken gebelik testi al canım en iyisi o bu durumda
ben kaçtım canım kociş geldi sofrayı hazırlim öpüorum gelirim yemekten sonraa

ya kızlar hamilelik belirtilerini hissettiğimde hemen test yapma ihtiyacı duyuyoruz kocişle şuana kadar kaç tane test yaptım sayısını unuttum walla sizde öylemisiniz

Son düzenleme:
anladım canım seninki baya zormuş ya bayılmalar falan git ihmal etme gebelikte çok önemli bunlar halsiz düşersin çok
folık asit alıyomusun bu arada gebe derlermiş ne güzel süpriz olur

kullanıyorum canım folik plus aldım kendim eczaneden. kesinlikle süper olur gebesin derlerse valla desinler hemen bir kutu çikolata alıp çocuklara dağıtacağım inşalah Allah tüm isteyenlere verir.hepimizin hayırlı haberini alırız buradan

ya kızlar hamilelik belirtilerini hissettiğimde hemen test yapma ihtiyacı duyuyoruz kocişle şuana kadar kaç tane test yaptım sayısını unuttum walla sizde öylemisiniz

bu ay;
ben erkendi ama bi kere baktım önce,tabii tek çizgiydi..
sora evvelsi gün kocam istedi,bi daha baktık,o da tek çizgiydi..
bugün adet günüm ama olmadım henüz..

Geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine :))

sağol canım amin hepimizin isteği bu en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almak sağlıkla sıhhatle...herkese versin Rabbim

canımm

ben folic falan hiçbişey kullanmıyorum yaa..
allahlık ali beyim ben..:86:

inşallahhh heppimiz doğurcaz şööle çatır çatır :92::92::92:
yada sezaryenle

benimde içimdeki kamyoncu ortaya çıktı yemin ediyorumben ne hödük ne öküz bi insanmışım yahuu

artık adama diyrumki hadi git soyun geliorum ben vakit kaybettirme bana [/QUOTE]

çok çooooooookkkk güldüm ya....Allah'da sizi güldürsün emi kızlar sizi

ben bi mutfağımı toplayıp gelicem arkadaşlarım,görüşürüüüzz

yakında başlarlar;
bugün çok yorgunum,başım ağrıyor,içim sıkkın,midem ve bilimum yerlerim ağrıyor..

[/QUOTE]
ya bir kaç saat yoktum amma kaynatmışsınız kızlar ya okuyup geliyorum geriden gülmekten karnım ağrıdı

canımm

ben folic falan hiçbişey kullanmıyorum yaa..
allahlık ali beyim ben..:86:

inşallahhh heppimiz doğurcaz şööle çatır çatır :92::92::92:
yada sezaryenle

al canım sende eczaneden folik asit istediğinde veriyorlar zaten ucuz bir şey. hatta eczacı hamilelik öncesi mi dedi bende evet deyince folik plus verdi bu daha iyi diye 4 vitamin varmış içinde... hem ben inanıyorum senin bebişine... senin yerinde olsam şimdiye çoktan kan testi yaptırmıştım.kocamada harika sürprizler hazırlayark haberi vermiştim

merhaba kizlar umarim yakinda ilk müjdeli haberi aliriz ve bu hepimize umut olur..gerci benim iki tane bebegim var insallah benden önce sizlerin olur hepiniz icin dua ediyorum allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin.sormak istediginiz sorular olursada bildigim kadariyla yardimci olabilirim tecrübeli bir ablaniz olarak

selam kızlar nasılsınız bakalım size bişey sorucam ya normal zamanda göğüslerinizin kahverengi yerinde sivilce gibi küçük topaklar oluşuyomu ben daha önce hiç dikkat etmemiştim dış gebeliğimde baktım var hemde çok sonra kürtaj olunca hepsi gitti bugün yine bi iki tane var ama adetimin 13 günündeyim ya sizlerdede oluyomu merak ettim

maşallah canım 2 çocuk Allah nazarlardan saklasın. inşallah bizde bebeklerimizi alacağız kucağımıza en kısa zamanda.

canim benim iki hamileligimdede gögüs uclarimda koyulasma ve böyle tomurcuk gibi seyler oldu..ama dogumdan sonra emzirme dönemi bitince gecti ama seninki baska bir durumdanda olmus olabilir yanlis ümit vermek istemem ama insallah hamissindir

canım belkide daha yumurtlama günüm bile gelmemiştir ama senin dediğin gibi tomurcuklar dış gebeyken oldu dediğim gibi ama şimdi niye var bilmiyorum bide benim prolaktinim hormon testinde 22 çıktı normalde 18 falan olması gerekiyormuş acaba ondan olabilirmi yada vücudum hala hamilemi sanıyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…