Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a_d canım benim kasık ağrılarım fazlalaştı yumurtlama testim olsaydı hemen yapardımne kadan sabırsızım dimi tatlım mesai bitsede eve gitsem yapsam

allah 2 evladınada hayırlı ömürler versin canım.

saol kardeşim allah razı olsun....

AY CANIM BENIM,ALLAH HAYRILISINDAN ETSIN INSALLAH,COK SEVINDIM....

çok çok teşekkür ederim canım benim...

mutlulukla yazıyorum o zamannnn
beklediğin ama harika bi şekilde gelmeyen,(onun yerine bebik gelen) adet tarihin neydi bebeem?

05 temmuz canım....

bencede hesaplamamk en doğrusu stres yapıyo canım malesef.... rahat olmak oluruna bırakmak en doğrusu...

inanılmaz

adet bitmiş ve sadece 3 kere 3 gün üstüste halvet olmuş veeee bebik gelmiş heeee

bende etmicem yımırtlama mımırtlama takip artuk beee

elimdeki test bitsin hesaplama falan yok artık çok gaza geldşm bak bu sefer gerçekten hesaplamıcam

a_d canım benim kasık ağrılarım fazlalaştı yumurtlama testim olsaydı hemen yapardımne kadan sabırsızım dimi tatlım mesai bitsede eve gitsem yapsam

bende senin gibiyim canım ya hiç sabır denen bişi yok.bazen kocam der 7 aylık olsan anlıcam valla der akşama yap bakalım ne çıkçak bizdede haber ver.bende yapıcam bakalım bu akşam.benimde yanımda olsa yapardım bende.

ay inşallah canım dua et bize bol bol adım benim serap nickimde tahmin etmişsindir canım

tamam canım benim....

imporatogrly bişi sorucam sana.ilişkiden sonra yattın mı,ayaklarını havaya kaldırdınmı.

sadece ilişkiden yarım saat sonra kaktım bel altıma yastık koydum ve sağıma döndüm... 3 kere yaptım bunu....

birde biz 4 haftadır görmüyorduk birbirimizi çok özlediğimiz için bazen sabah akşam yaptık ay utandım....

canım bel altına yastık koyduğun halde kalktığında dışarı cıkıyormuydu.benim genelde cıkıyorda...

kocişi memlekete mi göndersem ne yapsam
bu arada gelecek haftaya konyaya eşimin memleketine gidicez orda nasıl yapcaz bu işi en önemli hafta olacak bizim için batım tarihimdede ordayım bu arada benim bat tarihim resmi nikahımızın günüymüş dün evlilik cüzdanına baktım da ay inşallah ogün güzel haberi veririm datluma

inanılmaz

adet bitmiş ve sadece 3 kere 3 gün üstüste halvet olmuş veeee bebik gelmiş heeee

bende etmicem yımırtlama mımırtlama takip artuk beee

canım bel altına yastık koyduğun halde kalktığında dışarı cıkıyormuydu.benim genelde cıkıyorda...

yoo çıkmıyo canım ayağa kalkıp tuvalete giderken çıkıyor bir tek....

bir de arkadaşlar şöyle bir şey varmış amerikalılar araştırmış....

birbirini özleyerek isteyerek çok arzulayarak yapılan ilişkide hamile kalma şansı çok fazlaymışş...

çünkü amerikada kadınlar kaçamak yaptıklarında çogunun bebği kendi eşinden değğilmiş....

eşlerinizi gönderin azcık ayrı kalın özleyin birbirinizi...

inşallah canım .... boşver değişik mekan fark lı bir yer belki daha iyi olur... deneyin bakalım...

doğru olabilir canım çünki ben dış gebelik de kaynanamlar burda olduğu için yapamıyorduk fazla onlar gittikten sonra ben hamile kalmışım

saol tatlım inşallah darısı sizlere çok çok dua edicem inanın hatta özelden gerçek isminizi yazın isme dua etmek daha hayırlı ya tek tek isminize dua edicem...
canım ya çok mutlu opldum inşallah kucağında alırsın eşine haber verdin bariii bende ikinciyi istiyorum ALLAH nasip ederse inşallah :16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…