allah 2 evladınada hayırlı ömürler versin canım.
AY CANIM BENIM,ALLAH HAYRILISINDAN ETSIN INSALLAH,COK SEVINDIM....
mutlulukla yazıyorum o zamannnn
beklediğin ama harika bi şekilde gelmeyen,(onun yerine bebik gelen) adet tarihin neydi bebeem?
kızlar biz çılgınlar gibi yumurtlama zamanımızı bekliyoruz. vercem diyen Allah veriyor bakıın 3 kez ilişki yaşamışlar hemde yumurtlama günlerinde bile değil yani.darısı bizlere inşallah.bende artık hesaplamıycam yumurtlama günü falan.
inanılmaz
adet bitmiş ve sadece 3 kere 3 gün üstüste halvet olmuş veeee bebik gelmiş heeee
bende etmicem yımırtlama mımırtlama takip artuk beee
niye kimse selamımı almıyo merak edilmek daha güzelmiş burda
a_d canım benim kasık ağrılarım fazlalaştı yumurtlama testim olsaydı hemen yapardımne kadan sabırsızım dimi tatlım mesai bitsede eve gitsem yapsam
ay inşallah canım dua et bize bol bol adım benim serap nickimde tahmin etmişsindir canım
imporatogrly bişi sorucam sana.ilişkiden sonra yattın mı,ayaklarını havaya kaldırdınmı.
tamam canım benim....
sadece ilişkiden yarım saat sonra kaktım bel altıma yastık koydum ve sağıma döndüm... 3 kere yaptım bunu....
birde biz 4 haftadır görmüyorduk birbirimizi çok özlediğimiz için bazen sabah akşam yaptık ay utandım....
bitek sen cvp yazdın idare eder sen nasılsın
tamam canım benim....
sadece ilişkiden yarım saat sonra kaktım bel altıma yastık koydum ve sağıma döndüm... 3 kere yaptım bunu....
birde biz 4 haftadır görmüyorduk birbirimizi çok özlediğimiz için bazen sabah akşam yaptık ay utandım....
inanılmaz
adet bitmiş ve sadece 3 kere 3 gün üstüste halvet olmuş veeee bebik gelmiş heeee
bende etmicem yımırtlama mımırtlama takip artuk beee
canım bel altına yastık koyduğun halde kalktığında dışarı cıkıyormuydu.benim genelde cıkıyorda...
iyiyim sağol zaynepcim..
ama çoookk mutlu bi olay yaşıyoruz şu an topiğimizde,heyecanlıyız haliyle
kocişi memlekete mi göndersem ne yapsam
bu arada gelecek haftaya konyaya eşimin memleketine gidicez orda nasıl yapcaz bu işi en önemli hafta olacak bizim için batım tarihimdede ordayım bu arada benim bat tarihim resmi nikahımızın günüymüş dün evlilik cüzdanına baktım da ay inşallah ogün güzel haberi veririm datluma
yoo çıkmıyo canım ayağa kalkıp tuvalete giderken çıkıyor bir tek....
bir de arkadaşlar şöyle bir şey varmış amerikalılar araştırmış....
birbirini özleyerek isteyerek çok arzulayarak yapılan ilişkide hamile kalma şansı çok fazlaymışş...
çünkü amerikada kadınlar kaçamak yaptıklarında çogunun bebği kendi eşinden değğilmiş....
eşlerinizi gönderin azcık ayrı kalın özleyin birbirinizi...
canım ya çok mutlu opldum inşallah kucağında alırsınsaol tatlım inşallah darısı sizlere çok çok dua edicem inanın hatta özelden gerçek isminizi yazın isme dua etmek daha hayırlı ya tek tek isminize dua edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?