Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım cok sevindim ya darısı bizlerin başına inş günün gecmişmiydi canım....

etmezmiyim canım hergün hiç usanmadan dualarımdasınız.....bundan sonrada öyle olucak... ay ağlamak geliyo içimden ya kızlar beni sakinleştirin lütfen....

Benim gözlerim senin yerine doldu zaten :)
Ağla ya boşver, inşallah gözyaşların ömrün boyunca böyle güzel şeylere aksın....

hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım bizede nasip etsin Allah inş

inşallah canım benim tüm kalbimle sizler dua edicem....

canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah tebrik ederim darısı bana ve tüm isteyen bacılarıma inşallah

allah razı olsun kardeşim bu güzel temennilerinin bin katını bulasın....çok çok uğur getirdiniz bana....

ayyy canımmmmmm ne mutlu sana yaaaaa :81:
abla oluyo demek öbür ufaklık heee,maşallahh ona da
sağlıkla gelsin bebekin inşallah arkadaşımm,tebrikler

Son düzenleme:
Benim gözlerim senin yerine doldu zaten :)
Ağla ya boşver, inşallah gözyaşların ömrün boyunca böyle güzel şeylere aksın....

çok saol kardeşim.... allah tüm isteyenlere inşallah ...ikinci kez yaşattığı için bu mutluluğu rabbime sonsuz teşekkür ederim...

bu aralar öyle ihtiyacım vardı ki böyle bir habere nasıl mutluyum anlatamam...

allah razı olsun kardeşim bu güzel temennilerinin bin katını bulasın....çok çok uğur getirdiniz bana....[/QUOTE]

allah sendende razı olsun canım inşallah duaların için sağol yaptığın özel bişey varmıydı hamile kalmak için

maşallah iki dk gittim geldim hemen bi hamiş haberi
oleyyyyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun devamını da biz getirir inşallah

ama listede yokmuşsun :26:

yazmak isterdim seni de gibeğ listesine canım
ne dersin?

canım cok sevindim ya darısı bizlerin başına inş günün gecmişmiydi canım....

1 gün geçmişti canım... eşim görevde olduğu için 2 haftada yada 4 haftada bir geliyordu... edetim bitiminden hemen sonra ilişkiye girdik 3 gün ben

bukadar erken yumurluycamı tahmin etmemiştim ...bu ay hamile olacağımı düşünmemiştim....sadece bu ay 3 gün ilişkiye girdik okadar...ondada kısmet ya şükürler olsun....

mutluluğunu sindire sindire yaşa canım.kızın kaç yaşında:87:

19 aylık canım....şu iki aydır azında sürekli kadeş beybi lafı...

kadeş diye diye getirdi kadeşini...

allah 2 evladınada hayırlı ömürler versin canım.

AY CANIM BENIM,ALLAH HAYRILISINDAN ETSIN INSALLAH,COK SEVINDIM....

maşallah iki dk gittim geldim hemen bi hamiş haberi
oleyyyyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun devamını da biz getirir inşallah

saol tatlım inşallah darısı sizlere çok çok dua edicem inanın hatta özelden gerçek isminizi yazın isme dua etmek daha hayırlı ya tek tek isminize dua edicem...

kızlar biz çılgınlar gibi yumurtlama zamanımızı bekliyoruz. vercem diyen Allah veriyor bakıın 3 kez ilişki yaşamışlar hemde yumurtlama günlerinde bile değil yani.darısı bizlere inşallah.bende artık hesaplamıycam yumurtlama günü falan.

imporatogrly bişi sorucam sana.ilişkiden sonra yattın mı,ayaklarını havaya kaldırdınmı.

inanılmaz

adet bitmiş ve sadece 3 gün üstüste halvet olmuş veeee bebik gelmiş heeee

bende etmicem yımırtlama mımırtlama takip artuk beee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…