çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim ....
inanılmaz mutluyum... kızıma kardeş geliyor....iki gündür buraya takılıyordum çok hoşuma gitmişti bu topik....
allah sizlerede nasip etsin inşallah..... elim ayağım titriyor heyecandan......
etmezmiyim canım hergün hiç usanmadan dualarımdasınız.....bundan sonrada öyle olucak... ay ağlamak geliyo içimden ya kızlar beni sakinleştirin lütfen....
hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım bizede nasip etsin Allah inş
canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah tebrik ederim darısı bana ve tüm isteyen bacılarıma inşallah
inanılmaz mutluyum... kızıma kardeş geliyor....iki gündür buraya takılıyordum çok hoşuma gitmişti bu topik....
etmezmiyim canım hergün hiç usanmadan dualarımdasınız.....bundan sonrada öyle olucak... ay ağlamak geliyo içimden ya kızlar beni sakinleştirin lütfen....
Benim gözlerim senin yerine doldu zaten :)
Ağla ya boşver, inşallah gözyaşların ömrün boyunca böyle güzel şeylere aksın....
canım cok sevindim ya darısı bizlerin başına inş günün gecmişmiydi canım....
mutluluğunu sindire sindire yaşa canım.kızın kaç yaşında:87:
ama listede yokmuşsun :26:
yazmak isterdim seni de gibeğ listesine canım
ne dersin?
1 gün geçmişti canım... eşim görevde olduğu için 2 haftada yada 4 haftada bir geliyordu... edetim bitiminden hemen sonra ilişkiye girdik 3 gün ben
bukadar erken yumurluycamı tahmin etmemiştim ...bu ay hamile olacağımı düşünmemiştim....sadece bu ay 3 gün ilişkiye girdik okadar...ondada kısmet ya şükürler olsun....
19 aylık canım....şu iki aydır azında sürekli kadeş beybi lafı...
kadeş diye diye getirdi kadeşini...
maşallah iki dk gittim geldim hemen bi hamiş haberi
oleyyyyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun devamını da biz getirir inşallah
tabiki canım yaz ben artık burda takılıcamnı söylemiştim iki gün önce...
saol tatlım inşallah darısı sizlere çok çok dua edicem inanın hatta özelden gerçek isminizi yazın isme dua etmek daha hayırlı ya tek tek isminize dua edicem...
kızlar biz çılgınlar gibi yumurtlama zamanımızı bekliyoruz. vercem diyen Allah veriyor bakıın 3 kez ilişki yaşamışlar hemde yumurtlama günlerinde bile değil yani.darısı bizlere inşallah.bende artık hesaplamıycam yumurtlama günü falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?