miyaba tatlım nasılsın bakalım
gebelik testini sabah yada akşam yapmam farkedermi ya da şimdi yapsaam ???
ben gayet iyiyim,arada gelenler geliyu bööle umutsuzluk ve bıkkınlık durumları dalgalar halinde sağdan soldan amma olur o kadan diyelim :86:
sen nasılsın bakalım bibek?
selam
sen listede niye yoksun ki?:26:
yaa millet nasıl dayanıyor yaa günü geçince ben hemen yaparım valla.ama geçmiyoki
yaa millet nasıl dayanıyor yaa günü geçince ben hemen yaparım valla.ama geçmiyoki
he bende kocca bi bibek var evde onunla uğraşıyorumarada bana geliyolar zorla kovalıyorum megim ne olsun işte çoluk çocuk uğraşıyoz diyesim var ama çocuk yok onun için çolukla uğraşıyom diyim tatlım
hangi liste canım anlamadım :26:
Her kese selam canlarım.....megimmmmmmmmmmmmmmmm ,nasılsın? Ne yapıyorsun?????
Slmm kızlar ankarada ıyı bır kadın doğum doktoru tavsıyesı beklıyorumm lutfenn acıl cevap?????:26:
evet canım benim günüm gelince yapıyorum belki yanlışlıkla çıkar diye ama malesef hep tek hep tek başına
çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim ....
inanılmaz mutluyum... kızıma kardeş geliyor....iki gündür buraya takılıyordum çok hoşuma gitmişti bu topik....
allah sizlerede nasip etsin inşallah..... elim ayağım titriyor heyecandan......
inanılmaz mutluyum... kızıma kardeş geliyor....iki gündür buraya takılıyordum çok hoşuma gitmişti bu topik....
hayırlı olsun canım.ne mutlu sana.darısı bize.bizim içinde hep dua et lütfenn....
Maşallah çok çok arttıyoruz yaa :)
Allah hayırlısı ise kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?