Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

miyaba tatlım nasılsın bakalım

ben gayet iyiyim,arada gelenler geliyu bööle umutsuzluk ve bıkkınlık durumları dalgalar halinde sağdan soldan amma olur o kadan diyelim :86:

sen nasılsın bakalım bibek ?

yaa millet nasıl dayanıyor yaa günü geçince ben hemen yaparım valla.ama geçmiyoki

ben gayet iyiyim,arada gelenler geliyu bööle umutsuzluk ve bıkkınlık durumları dalgalar halinde sağdan soldan amma olur o kadan diyelim :86:

sen nasılsın bakalım bibek ?

arada bana geliyolar zorla kovalıyorum megim ne olsun işte çoluk çocuk uğraşıyoz diyesim var ama çocuk yok onun için çolukla uğraşıyom diyim tatlım

bende cıkıp biraz kuran okuyacam şimdiden başladım hatim yapmaya ramazanda kaynanamlara gideceğiz okuyamam diye başladım cıkacam ama seft84 de merak ediyorum yapsada gelse yaaa.inş hayırlı haber getirir...

yaa millet nasıl dayanıyor yaa günü geçince ben hemen yaparım valla.ama geçmiyoki

geçmiyo dimiii

arada bana geliyolar zorla kovalıyorum megim ne olsun işte çoluk çocuk uğraşıyoz diyesim var ama çocuk yok onun için çolukla uğraşıyom diyim tatlım
he bende kocca bi bibek var evde onunla uğraşıyorum

hangi liste canım anlamadım :26:

bizim bat'ların yazılı olduğu liste işte :26:

Her kese selam canlarım.....megimmmmmmmmmmmmmmmm ,nasılsın? Ne yapıyorsun?????

kısss napıyosun fıstıkkk?

bişii yapmıyorum,burdayım arada oyun kulübüne uğruyorum falan..:97:

Slmm kızlar ankarada ıyı bır kadın doğum doktoru tavsıyesı beklıyorumm lutfenn acıl cevap?????:26:

serdar oğuz canım etlik doğum hastenesinin baş hekimi özelli bira pahalı ben ilk ona muayene olmuştum bebeğimin boş gebelik olduğunu hemen söylemişti yada etlik doğum hastanesine git sigortan varsa

evet canım benim günüm gelince yapıyorum belki yanlışlıkla çıkar diye ama malesef hep tek hep tek başına

heray diyorum bu sefer yapmıcam diyorum sonra günüm geliyo eve giderken test alayım diyorum ama gerek kalmıyo maşallah saat gibi mübarek

çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim ....

inanılmaz mutluyum... kızıma kardeş geliyor....iki gündür buraya takılıyordum çok hoşuma gitmişti bu topik....

allah sizlerede nasip etsin inşallah..... elim ayağım titriyor heyecandan......

hayırlı olsun canım.ne mutlu sana.darısı bize.bizim içinde hep dua et lütfenn....

Maşallah çok çok arttıyoruz yaa :)
Allah hayırlısı ise kucağınıza almayı nasip etsin.

hayırlı olsun canım.ne mutlu sana.darısı bize.bizim içinde hep dua et lütfenn....

etmezmiyim canım hergün hiç usanmadan dualarımdasınız.....bundan sonrada öyle olucak... ay ağlamak geliyo içimden ya kızlar beni sakinleştirin lütfen....

hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım bizede nasip etsin Allah inş

canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah tebrik ederim darısı bana ve tüm isteyen bacılarıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…