Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eşine haber verdin mi imporatogrly?

inşallah canım bu özel günde bu mutlu haberi verirsin.

kızlar bende eşime tatile yumurtlama zamanım bitince gidelim diğer yumurtlama zamanına gelelim diyorum bakalım inşallah allah izin verirse öyle yapmayı düşünüyoruz zamanı değerlendirmek lazım

ay bu hamileleri görünce bende cok heycanlandım adetime 9gün kaldı allahım kızıma hayırlısıyla kardeş nasip et..bende mi yapsam test cıkmaz ama değil mi kızlar ya bazılarında cıkıyor haftaya adetime yakın yapacam ama ....

doğru olabilir canım çünki ben dış gebelik de kaynanamlar burda olduğu için yapamıyorduk fazla onlar gittikten sonra ben hamile kalmışım

bencede doğru olma payı var.... örneğin ben.....

canım evde kendin mi test yaptın. bide belirtin varmıydı...

evet idrar tasti yaptım çift çizgi çıktı....

birde erken bebiş tutulduğu için bana o yüzden de testte net çıktı...

mide bulantısı hafif ...bazende yoktu.... rahimde kasılmalar oluyordu... kasıklarımda ağrı yoktu ama....

dahada yazarım heyacandan unuttum daha fazlası gelmiyo aklıma....

[B]maaleesef tam yapmaya gitcektim iş yeri bi yoğunlaştı kalkamadım yerimden şimdide cesaretim kalmadı 4 gün geçti yarın sabah yapiim diorum tek çizgi görmekten korkuyorum ama sabah kesin yapıcam hepinize teşekkür ederim ilginiz için ilk size sölicem vallaaaa bu arada bizimde 3. denememizdi adetten sonraki günden itibaren 4 ya da 5 kez yapabilmiştik bakalım tutarsa :)))[/B]

daha önceden hiç gecikmen olurmuydu canım

yani kaçıncı günler halvet ettiniz canım?

sen bilirsin,yarın yap o zaman bebeem,hayırlısı olsun inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…