inşallah canım .... boşver değişik mekan fark lı bir yer belki daha iyi olur... deneyin bakalım...
kocişi memlekete mi göndersem ne yapsam
bu arada gelecek haftaya konyaya eşimin memleketine gidicez orda nasıl yapcaz bu işi en önemli hafta olacak bizim için batım tarihimdede ordayım bu arada benim bat tarihim resmi nikahımızın günüymüş dün evlilik cüzdanına baktım da ay inşallah ogün güzel haberi veririm datluma
hoşbuldum kızlar sağolun kim hamile kızlar ben sayfaları okumadan direk atladım yazışmaya
doğru olabilir canım çünki ben dış gebelik de kaynanamlar burda olduğu için yapamıyorduk fazla onlar gittikten sonra ben hamile kalmışım
canım evde kendin mi test yaptın. bide belirtin varmıydı...
ay kizlar topik havalandi bakin bakin uçuyor resmenyupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[B]maaleesef tam yapmaya gitcektim iş yeri bi yoğunlaştı kalkamadım yerimden şimdide cesaretim kalmadı 4 gün geçti yarın sabah yapiim diorum tek çizgi görmekten korkuyorum ama sabah kesin yapıcam hepinize teşekkür ederim ilginiz için ilk size sölicem vallaaaabu arada bizimde 3. denememizdi adetten sonraki günden itibaren 4 ya da 5 kez yapabilmiştik bakalım tutarsa :)))[/B]
[B]maaleesef tam yapmaya gitcektim iş yeri bi yoğunlaştı kalkamadım yerimden şimdide cesaretim kalmadı 4 gün geçti yarın sabah yapiim diorum tek çizgi görmekten korkuyorum ama sabah kesin yapıcam hepinize teşekkür ederim ilginiz için ilk size sölicem vallaaaabu arada bizimde 3. denememizdi adetten sonraki günden itibaren 4 ya da 5 kez yapabilmiştik bakalım tutarsa :)))[/B]
yirinnnn senii fıstıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?