Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm hadi hayırlısı olsun yerleşme belirtisidir inşallahhh

kızlar ben geldimmmmm nasılsınız ???

megim nber kuzummm

iyiyim şebom ben sağol canım,sen nasılsın bakalım?

bende istiyorum bende yaaaaaa gelsin artık aglamaktan yoruldum ben yaaa gelsinn artık saglıkla yaaa Niye gelmiyo bizim bebiklerimiz yaaa

ama ağlamak falan yok yaa,gelmiyosa da vardır sebep..
hayırlısıyla gelsinler inşallahhh..

canım daha adetimin 11.günü yerleşme kanaması olur mu çok erken internetten baktım myom bilmem ne olabilir diyo çok korkuyorumm

serapcım,bak kaç tane gibeğ arkadaşımız adetten itibaren 6. 8. 7. günlerde döllenme yaşamışlar..
neden olmasın yani olabilir..
ama yoksa da ne olabilir ki başka?
çok önemli bişey olucanı sanmam mesela en son ilişkide biraz zorlanmış olabilir.. bu geldi aklıma bak..

bilmiyorum canım ama çok korkuyorum bu ay da yumurtlama olmadı mı acaba diye şüphelenmeye başladım gerçi perşembeye doktora gidicem ama nasıl dayacanıcam meraktan çatlarım dua edin bana lütfen

bilmiyorum canım ama çok korkuyorum bu ay da yumurtlama olmadı mı acaba diye şüphelenmeye başladım gerçi perşembeye doktora gidicem ama nasıl dayacanıcam meraktan çatlarım dua edin bana lütfen

bu gece halvete ara verin bence serapcım..
bi dinlen bakalım..

inşallah önemli bişeyin olmayacağı gibi,bebikin de içinde olmuş olsun arkadaşımm

bu gece halvete ara verin bence serapcım..
bi dinlen bakalım..

inşallah önemli bişeyin olmayacağı gibi,bebikin de içinde olmuş olsun arkadaşımm

inşallah canım benim ne güzel söylüyo o güzel ağzın bugün ovülasyon testimi yapayım eve gider gitmez

megim derinden haber varmı en son doktora gidecekti ne oldu sonra :97:

derin gelmedi bi daha sanırım,gelse görürdüm ben ya :26:
inşallah herşey iyi geçmiştir doktor kontrolünde..
tatile gidicez mi demişti bi ara :26:

selam kızlar,
6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum olmadı . doktora gittim jinekolijik muayene yaptı ama o kadar çok zorlandım ki anlatamam bu durumu atlatamıyorum sakin olmaıyorum çok kasıyorum ve sonucu acı ağrı... doktor çok iyi davrandı , miyom var önemli değil dedi ama yara var yaranı yakmam gerekecek dedi. neyse 1 hafta sonra gittim yaramı yaktı.. doktor a güveniyroumama okadar yoğunki tam istediğim soruların cevabını sakin bir şekilde alamıyorum
neden hamilekalamadığımı sorduğumda erken daha dedi. hormon testi yaptırdı önemlibişey yok dediama ben yine de bu sonuçların ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum
Prolaktin (PRL) 50.61
Serbest FT3 5.17
Serbest FT4 11.15
TSH 2.25
bu sonuçlardan anlayan ya da benzer bişeyler bilen birisi var mı sorumu pek açıklayamadım ama
teşekkürler
Deniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…