Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

delimidir nedir :)nesi ayıpmış anlamadım kendi gelinine sevinmeyen başkasına hiç sevinmez.benim öyle bişi olsa kayınvalidem başında gezdirir

daha bizim kayınvalidenin haberi yok dışarıda olduğu için....

söylesem oda sevinmiş numarası yapar ama istemez... gelinlerinin hamile kalmasını istemiyor ama kızna üçüncüyüde yap diyor...

ben çözemedim.. büyük eltimede bi tana yeter onlara diyor....

ben anlayamıyorum acaba neden başkasının yaptığı çocuk bazılarını gererki...

onun rıskını allah veriyor ona bakacak olanda ben ve eşim neden başkaları gerilirkin böyle bi haber duyduğunda anlamıyorum ...

bir tek kayın validem değil görümcemde duysa bozulur... halbuki o hamileyken ben ona allah tamamını erdirsin dedim...

tebrik ettim ama o ilk kızıma hamileyken hiç tebrik etmemişti... ben anlayamıyorum böyle çekemeyen insanları...

banane onun bebğinden mesela hamileyse kendi bakacak zerre rahatsız olmam seviniri...

sonuçta anne-baba kendine güvendikten sonra ister 1 tane doğurur ister 2-3 o ikisini ilgilendirir başkasını ilgilendirmez.neden böyle yapar bu insanlar bende anlamam benim abim 2 yıllık evli ben kendimden çok onların çocuğu olması isterim.annemde ikinizin aynı olur üst üste diyo

aminnn arada tutuyo canım ar damarı da bazende iyi tarafı tutuyo iştee

çözememiyoruz kayınvalideleri... benimkide iyi olduğu zmanlar var ama onu çözemiyorum yüzüme gülüyor arkamdanda

çok fena şeyler söyleyebiliyor ben korkuyorum böyle insanlardan ...iyi hoşda bizde dört dörtlük değiliz tabi hatalarımız vardır ama

ben herşeyi yüzüne söylerim... bak derim arkamdan atıp yüzüme gülüyorsun bu yaptığın ayıp derim ama hep inkar eder kulaklarımla duyduğum halde...

allah hepimizi islah etsin doğru yolundan ayırmasın....

yok cnm ya işin şakası o. onlar için kız erkek fark etmez torun olsunda

aynen canım benimkilerde öyle diyolar.ama kayınvalidemin gönlünden geçen kız.onun 2 oğlu var o yüzden kıza hasret.ilk zamanlar kız olmazsa bakmam falan diyodu ben çok üzülüyodum ama şimdi olsunda sağlıklı olsun der.hepsi sevilir diyo.

ah ne güzel böyle temiz düşünceli arkadaşlarla burda paylaşımlarda bulunmak....

kız anneleri öyle düşünür canım ama konu erkek annesi olunca farklı oluyor tabi hepsi bir değil ama geneli öyle malesef...her gelinin kötüsü

her kayınvalideninde kötüsü olur malesef...

tabi canım hepsi sevilir heleki o candan can olunca ne fark eder kız erkek... kızlar daha bi sevimli olur derler evet kızım çok sevimli ama erkek olursa nasıl olur bilemem

ama isterse hiç sevimli olmasın kirpide yavrusunu pamuk yavrum diye severmiş.. oda bana her haliyle sevimli gelir....

tabi canım herkesin kötüleri de var,iyileride.benim annem gelinimizi asla benden ayrı tutmaz.bende evin tek kızıyım 2 erkek arasında:) o yüzden bende onu kardeşim gibi seviyorum bana bişi alınsa derim anne-baba onada alalım diye.benim çeyizime çamaşır kurutma makinesi almıştık babama dedm onada alalım yazık kışın çok zorlanıyo babam hemen onada aldı bide süpriz yaptık eve yolladık habersiz

bütün çocuklar güzeldir kız erkek hiç fark etmez.yeterki beden ve akıl sağlıkları yerinde olsun,hayırı evlat olsunlar

aynen öyle valla degişken hepp nerde ne olacak ne diycek belli degil allaha havale edelim boşver yaavvv

kızlar benim eşimde varikosel var sizce doktora gözükmeli mi yoksa dogal yoldan devam edelim mii:44:

aynen öyle valla degişken hepp nerde ne olacak ne diycek belli degil allaha havale edelim boşver yaavvv

bencede boş verelim ....canım...

bütün çocuklar güzeldir kız erkek hiç fark etmez.yeterki beden ve akıl sağlıkları yerinde olsun,hayırı evlat olsunlar

tabiki öyle ben allahtan hep hayırlısını istedim kız erkek hiç farketmez....

canım benim görümcem olsaydın keşke...

ne şanslı gelin hanım.... çok sevindim canım allah bozmasın dahada muhabbetinizi arttırsın... ne güzel böyle sen anlatınca inan sizin adınıza çok sevindim...

benim görümcelerde çok kötü insan değillerdir ama düşüncelide değillerdir malesef onlarıda öyle kabul etmek gerek....yeri geldiğinde iyilikleride olmuştır...

herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım canım.insan böyle olunca mutlu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…