Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

derin gelmedi bi daha sanırım,gelse görürdüm ben ya :26:
inşallah herşey iyi geçmiştir doktor kontrolünde..
tatile gidicez mi demişti bi ara :26:

bu şekilde oldumu ben çok kızıyorum hamile kalana kadar burdalar sonra poff yok oluyorlar insan haber verir ne oldu ne bitti merak ediyoruz ya

bak böyle yazmış derincim

selam arkadaşım

bilenler yazar herhalde sorunun cevabını..:92:

nilla nillaaa naber pisicik

iyiyim miyaff:)hatta çok iyiyim kocişi bıraktım geldim annem bana prensesler gibi bakıyo geziyorum arkadaşlarımla buluşuyorum alışveriş yapıyorum ve kuaför işlerimi hallediyorum çok mutluyum ama kocacanı ösledim onsuz olmuyo

cnm inş.huzurla ve sağlıkla geçirirsin hamileliğini RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inş.

çok saol canım allah razı olsun dualarından....inşşalh allah sanada nasip eder....

canım adetime 1 hafta kala bendede hafif az da olsa bel ağrısı vardı... şimdide küçük sancılarla belimde ağrılar oluyor ve geçiyor....

kızlar şimdi lavabodan geldim koyu sarı kahverengi gibi lekelenme oluşmuş nedir ki bu acaba korktum

canım reglme 2 yada 3 gün kala her ay bendede kahve sarı karışımı lekenlenmeler olurdu 3 gün sonrada kanamam...

bu ay nasıl oldu biliyomusun reglme 1 hafta kala 2 gün lekelenme oldu sonra durdu....şimdide şeffaf beyaz çok az akıntı var ...

her hamilelik bir olmuyor... mesela ilk hamileliğimde adetime 8,9 gün kala pembe 4,5 damla kan geldi dedim erken olucam heralde ....

daha sonra kesildi ve reglimi on gün geçince israr testi yaptırdım pozitif çıkmıştı... ama benim hamileliğim çok rahattı.. sadece açken oda sabahları midem bulanır

2 yada 3 kez midem bulandı ve istifar etmişimdir 9 ay boyunca ...inşşallah buda kolay bi gebelik olur... ki hiç mide bulantısı yok çok şükür...

bilmiyorum kafam çok karışık yaa istiyorum artık gelsin her ay hayal kırıklıgı

üzülme canım birde kendini buna odaklama oluruna bırak rahat ol ... insanlar stresten ve beklenetilerdende hamile kalamıyor....

canım 30 bazen de 31 gün arayla oluyo 5 gün filan sürüyo

aynı canım bende 30, bezende 31 hiç şaşmaz....

canim benim,senin prolaktinin cok yuksek,dusurmen lazim....yuksek oldugunda hamilelik zor oluyor.ben mayisda tahlil yapdirdim adetin 5-ci gunu butun degerlerim normal,ama bir tek prolaktin yuksekdi 42 cikmisdi.doktorum his bir ilac vermedi,bir sonraki aya da bakalim dedi,haziranda yaptirdim 27 olmus.kendiliyinden dusdu.cikmasinin sebebi asiri stresli olmak.sen adetinin kacinci gunu yaptirdin???? doktor ilac ver dimi????

tşk ederim canlarım inşallah dediğiniz gibi önemli bi şey yoktur
benim çıkmam lazım kociş geldi öpüyorum hepinizi

hoşbuldum tane anne adayı :87:

saol canım harbiden çok tazeyim daha... annemi eşimi aradım çok sevindiler...

bi komşu geldin kayınvalidenin arkadaşı bana diyor ki ne gerek var dı ...çok ayıp ya....kadının yaptığı...aman boşverdim zaten...

gelinide hamile onda sevinmemiş zaten...

delimidir nedir :)nesi ayıpmış anlamadım kendi gelinine sevinmeyen başkasına hiç sevinmez.benim öyle bişi olsa kayınvalidem başında gezdirir

benim kayınvalidemlerde daha şimdiden söylüyo herşeyi biz yaparız sana bebek gibi bakarız pamuklara sararız diyolareeee şehzade var işin ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…