inşallah canım benim ne güzel söylüyo o güzel ağzın bugün ovülasyon testimi yapayım eve gider gitmez
derin gelmedi bi daha sanırım,gelse görürdüm ben ya :26:
inşallah herşey iyi geçmiştir doktor kontrolünde..
tatile gidicez mi demişti bi ara :26:
bende seniiii özledimmm hürremimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay sonu işler çok yoğundu, tatile gidiyorum ben yarın 3 haftaaaa yokummmhalvetler nasıl gidiyor, yeşilll gözlüm
birde yarın kontrol var, çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır rabbim yaaa
selam kızlaa ben geldim geçmişi okdum bie bebek haberi daha var ne güzell
selam kızlar,
6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum olmadı . doktora gittim jinekolijik muayene yaptı ama o kadar çok zorlandım ki anlatamam bu durumu atlatamıyorum sakin olmaıyorum çok kasıyorum ve sonucu acı ağrı... doktor çok iyi davrandı , miyom var önemli değil dedi ama yara var yaranı yakmam gerekecek dedi. neyse 1 hafta sonra gittim yaramı yaktı.. doktor a güveniyroumama okadar yoğunki tam istediğim soruların cevabını sakin bir şekilde alamıyorum
neden hamilekalamadığımı sorduğumda erken daha dedi. hormon testi yaptırdı önemlibişey yok dediama ben yine de bu sonuçların ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum
Prolaktin (PRL) 50.61
Serbest FT3 5.17
Serbest FT4 11.15
TSH 2.25
bu sonuçlardan anlayan ya da benzer bişeyler bilen birisi var mı sorumu pek açıklayamadım ama
teşekkürler
Deniz
yazmış yazmasınada devamı yok neyseee
nilla nillaaa naber pisicik
cnm inş.huzurla ve sağlıkla geçirirsin hamileliğini RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inş.
kızlar benim belim cok olmasada yaklasık 1haftadan beri ağırıyor bide demin ani kalkış yaptım sol kasığım ağırdı günüme 9gün var acaba hamiş olabilirmiyim allahım ne olursun hayırlısıyla tüm isteyenlerede benim kızıma kardeş nasip et inş...
kızlar şimdi lavabodan geldim koyu sarı kahverengi gibi lekelenme oluşmuş nedir ki bu acaba korktum
bilmiyorum kafam çok karışık yaa istiyorum artık gelsin her ay hayal kırıklıgı
canım 30 bazen de 31 gün arayla oluyo 5 gün filan sürüyo
selam kızlar,
6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum olmadı . doktora gittim jinekolijik muayene yaptı ama o kadar çok zorlandım ki anlatamam bu durumu atlatamıyorum sakin olmaıyorum çok kasıyorum ve sonucu acı ağrı... doktor çok iyi davrandı , miyom var önemli değil dedi ama yara var yaranı yakmam gerekecek dedi. neyse 1 hafta sonra gittim yaramı yaktı.. doktor a güveniyroumama okadar yoğunki tam istediğim soruların cevabını sakin bir şekilde alamıyorum
neden hamilekalamadığımı sorduğumda erken daha dedi. hormon testi yaptırdı önemlibişey yok dediama ben yine de bu sonuçların ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum
Prolaktin (PRL) 50.61
Serbest FT3 5.17
Serbest FT4 11.15
TSH 2.25
bu sonuçlardan anlayan ya da benzer bişeyler bilen birisi var mı sorumu pek açıklayamadım ama
teşekkürler
Deniz
hoşbuldum tane anne adayı:87:
Selammmmmmmmmm
saol canım harbiden çok tazeyim daha... annemi eşimi aradım çok sevindiler...
bi komşu geldin kayınvalidenin arkadaşı bana diyor ki ne gerek var dı ...çok ayıp ya....kadının yaptığı...aman boşverdim zaten...
gelinide hamile onda sevinmemiş zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?