canım gebelikten 3 ay önce başlanması gerekir. b grubu vitaminlerinden.bebeğin ilk 3 aylık organ oluşumu döneminde çok önemli. merkezi sinir sistemi için etkin bir vitamin. gebelikte ihtiyaç yüksek olduğu için gebe kalmadan önce depoları doldurmak gerekir.
olabilir canım çok sık olduysa oda yapar yorgun düşüyor insan valla...
valla düşüyor bende halvetten geldim şimdi yatıyom valla laptop kucağımda ayaklarım koltuğun tepesinde :))))
bu arada benim adam dioki hadi iyisin halvetede girdin gözdemsin artık :=)) bi evlat ver bana sultan yapayım seni diyoooo:)))
ya bi bas gitt gelmiyim yanına yolarım saçını başını gözünü görürsün gözdeyide sultanıda dedim
alem bu adamlar ya... benimki sabaha kadar yok. her gece yalnızım sabaha karşı geliyor o zaman giriyoruz halvetebu ay bizde tek çift bakmadık hatta bakıldığını bile bilmiyorum ciddi olarak ilk denememiz ama ilk zamanlar bilmiyordum adetten sonra hamile kalma riskini ve o zamanlar oluyordu ama hiç tutmadı ya.....korkuyorum şimdi de tutmayacak bir sorun var belki diye düşünmekten alamıyorum kendimi
valla düşüyor bende halvetten geldim şimdi yatıyom valla laptop kucağımda ayaklarım koltuğun tepesinde :))))
bu arada benim adam dioki hadi iyisin halvetede girdin gözdemsin artık :=)) bi evlat ver bana sultan yapayım seni diyoooo:)))
ya bi bas gitt gelmiyim yanına yolarım saçını başını gözünü görürsün gözdeyide sultanıda dedim
hani sümbül diyoyaa
sultanımmmmmmmmm hünkaaarrımmm
o an bittiğin an işteee kopuyorum ya hastasıyımmm
eşin gecemi çalışıyor ??? sabah daha iyiymiş spermler daha kaliteli oluyomuş.
ya çift sayı diye bişey yok esasında ama ovulasyonlarda iki günde bir mantığı var. ben bugüne kadar genelde hergün yaptım o dönemde ki onun içinde şöyle bir tez var hergün olursa sperm sayısı düşer diye ama birtakım dr.larda sperm sayısı normalse şayet sıkıntı yok hergünde olabilir buyuruyorlar. yani ben çok araştırdım kesin şöyle olmalı diye birşey yok hep karşıt görüşler var. o yüzden bende bu ay iki günde bir deniyorum bu seferde böyle olsun bakalım ne olacak.
canım korkmana geerek yok denkgelmemiştir bak ben 6 aydır deniyorum hiçbi sorun yok şans meselesi. herşey yolunda olsa bile her yumurtlamada gebe kalma şansı % 25 miş zaten rahat ol. bu arada stres yaparsan olacağı varsa olmaz.stres prolaktin adlı bi hormon salgılar prolaktin gebeliğe engel bi hormondur. hatta hani halk arasında derlerya emzikli kadınlar gebe kalmaz çünkü süt salgısı için prolaktin salgılanır prolaktin gebeliği engeller kısacası
ay ay ayyy hadi bakalım ben umutluyum senden
slm kızlar keyifler yerinde maşallah daim olsun
damla canım bende folic plus a başladım 2 gün oluyo ama bugün bende acaip mide bulantısı yaptı gluphagace kullanıyorum o zaten yapıyoduda bugün 2ye katladı
slm kızlar keyifler yerinde maşallah daim olsun
damla canım bende folic plus a başladım 2 gün oluyo ama bugün bende acaip mide bulantısı yaptı gluphagace kullanıyorum o zaten yapıyoduda bugün 2ye katladı
megciğimin kocası yok bu akşam galiba benimkide yok rahat rahat takılırız artık
bu arada megin hamile olmasından bende şüpheleniyorum artıkk
bu arada kızlar ben 1 haftadır inanılmaz bir bel ağrısı var nedir bu yaa ben anlamadım :26:
ben unutuyorum böyle yazışırken falan,sora aklıma bi geliyoo:18:hemennn kalkıp saniyeler içinde kontrolümü yapıp,oturuyorum gene yerime
canım valla bende bir şey yapmadı 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. istersen aile hekimine bir danış derim. belki başka şekilde önerecek sana
kız ne oldu artık bunların fingirdeşmelerini pek göstermiolarrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?