Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol canım bilgin için. yarın dr gitmeye korkuyorum valla. çok erken ya ben bir umut testi yaptıracağım hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum umutlarım yerlerde gezmesin.

olabilir canım çok sık olduysa oda yapar yorgun düşüyor insan valla...

valla düşüyor bende halvetten geldim şimdi yatıyom valla laptop kucağımda ayaklarım koltuğun tepesinde :))))

bu arada benim adam dioki hadi iyisin halvetede girdin gözdemsin artık :=)) bi evlat ver bana sultan yapayım seni diyoooo:)))
ya bi bas gitt gelmiyim yanına yolarım saçını başını gözünü görürsün gözdeyide sultanıda dedim

alem bu adamlar ya... benimki sabaha kadar yok. her gece yalnızım sabaha karşı geliyor o zaman giriyoruz halvete bu ay bizde tek çift bakmadık hatta bakıldığını bile bilmiyorum ciddi olarak ilk denememiz ama ilk zamanlar bilmiyordum adetten sonra hamile kalma riskini ve o zamanlar oluyordu ama hiç tutmadı ya.....korkuyorum şimdi de tutmayacak bir sorun var belki diye düşünmekten alamıyorum kendimi

yettimm

bu batının en hızlı bakanı olmak da zormuş bee :82:
eğil kalk 5 dakikada bir..
benim adet gelmedi daha..

eşin gecemi çalışıyor ??? sabah daha iyiymiş spermler daha kaliteli oluyomuş.
ya çift sayı diye bişey yok esasında ama ovulasyonlarda iki günde bir mantığı var. ben bugüne kadar genelde hergün yaptım o dönemde ki onun içinde şöyle bir tez var hergün olursa sperm sayısı düşer diye ama birtakım dr.larda sperm sayısı normalse şayet sıkıntı yok hergünde olabilir buyuruyorlar. yani ben çok araştırdım kesin şöyle olmalı diye birşey yok hep karşıt görüşler var. o yüzden bende bu ay iki günde bir deniyorum bu seferde böyle olsun bakalım ne olacak.
canım korkmana geerek yok denkgelmemiştir bak ben 6 aydır deniyorum hiçbi sorun yok şans meselesi. herşey yolunda olsa bile her yumurtlamada gebe kalma şansı % 25 miş zaten rahat ol. bu arada stres yaparsan olacağı varsa olmaz.stres prolaktin adlı bi hormon salgılar prolaktin gebeliğe engel bi hormondur. hatta hani halk arasında derlerya emzikli kadınlar gebe kalmaz çünkü süt salgısı için prolaktin salgılanır prolaktin gebeliği engeller kısacası

sultağnığımmm
hünkağrığıımmm

hani sümbül diyoyaa

sultanımmmmmmmmm hünkaaarrımmm
o an bittiğin an işteee kopuyorum ya hastasıyımmm

sümbül deel akıllııım,süklüm büklüm diceksin
hadım madım ama gülnihale de yangın süklüm

slm kızlar keyifler yerinde maşallah daim olsun
damla canım bende folic plus a başladım 2 gün oluyo ama bugün bende acaip mide bulantısı yaptı gluphagace kullanıyorum o zaten yapıyoduda bugün 2ye katladı

eşim gece çalışıyor canım benim.sabah performansıda daha iyi oluyor vallatşk ederim canım içim rahatladı biraz ama ben sapıttım bu ay sabah uyandığımda ellerim karnımda oluyor. gece uykumda seviyorum herhalde bebeği bilinç altı işte salak salak davranıyorum işte bazen benimkide kızıyor umutlanma belki olmaz sonra çok üzülüyorsun diye

ay ay ayyy hadi bakalım ben umutluyum senden

ben unutuyorum böyle yazışırken falan,sora aklıma bi geliyoo:18:hemennn kalkıp saniyeler içinde kontrolümü yapıp,oturuyorum gene yerime

damla canım bende folic plus a başladım 2 gün oluyo ama bugün bende acaip mide bulantısı yaptı gluphagace kullanıyorum o zaten yapıyoduda bugün 2ye katladı

yerinde yerinde çok şükür

miyaba canımm

canım valla bende bir şey yapmadı 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. istersen aile hekimine bir danış derim. belki başka şekilde önerecek sana

ee hani nerdesin o zaman:26:
benimki 11e doğru gelir..

ben unutuyorum böyle yazışırken falan,sora aklıma bi geliyoo:18:hemennn kalkıp saniyeler içinde kontrolümü yapıp,oturuyorum gene yerime

canım bu ay hepimiz senden umutluyuz... yarın mutlaka test yap olmazsan olur mu hepimiz senin yerine meraktan çatlayacağız valla

kız ne oldu artık bunların fingirdeşmelerini pek göstermiolarrr :)))

ya olur muuu gösteriyolar,ilham kaynaklarımıs onlar bizim

iprağimnen hatiğce,sora sülümannan hürremgil habire halvetteler

sora nigar kalfagilin,rüyaları ipğaimnen..:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…